KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava 

Share | 
 

 nightclub tropical

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
avatar
yazmin rivero


Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 639
cash : 1325
street reputation : 404
tvoja starost : 24
starost lika : 29
group : the corporation.
kraj rojstva : havana, cuba.

ObjavljaNaslov sporočila: nightclub tropical   Sre Okt 23, 2013 10:12 am

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
blanche doherty


Female Gemini Pig
število prispevkov : 71
cash : 232
street reputation : 40
tvoja starost : 22
starost lika : 34
kraj rojstva : ac, nj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Pet Nov 01, 2013 9:15 pm


oliver,

družba v kateri se je znašla ob začetku večera, se je zdela več kot obetavna. nek izredno simpatični domačin, katerega bi bilo naravnost zabavno položiti, jo je povabil do svoje skupine prijateljev, ki je proslavljala nekaj, kar se ji ni zdelo vredno zapomniti. bili so dovolj dobre volje, da so poskrbeli, da je v njenih dlaneh vedno počival kozarec. zapeljivo se je nasmihala prav vsakemu od njih, vljudno se je nekajkrat poskušala vmešati v pogovor in poskrbela je, da je v vsakem trenutku razkazovala dovolj gole kože. in postavni rjavolasec je to zagotovo opazil, prestregel je vsak njen pogled in ji vsak nasmešek vrnil z večjim in bolj zapeljivim. prav zares je imela že načrtovano celo noč, katero bi morala preživeti v njegovem stanovanju, kjer bi ga imela v prav vsakem položaju. škoda, da mu je v nekem trenutku zazvonil telefon. škoda, da je klical njegov otrok, kateremu je izpadel prvi zob. in še preden bi ji rjavolasec lahko navdušeno pokazal slike svojih otrok, je elegantno zdrsnila s stola ter se brez besed izgubila v prepoteni množici. glasna glasba je preglasila tistih nekaj kletvic, s katerimi je preklela tistega tepca, ki je veliko preveč očetovski, da bi ga sedaj lahko dobro položila. kljub gneči je nekako uspelo najti pot do šanka. s komolci si je naveličano podprla glavo, ko je čakala, da jo bo nadležna svetlolasa natakarica končno opazila. v trenutku, ko je imela v svojih dlaneh hladen kozarec, se je obrnila z namenom, da odkoraka na plesišče. in v taistem trenutku je lopnila ob visoko postavo. »pizda,« je za trenutek celo preglasila glasbo, ko je mirila tekočino v kozarcu, trdno odločena, da ne bo pustila niti kapljici, da se polije. »prisežem, da bi te ubi…« šele takrat je pogledala postavo poleg sebe; postavo na katero se vsekakor ne bi smela jeziti. ne, ko pa bi svetlolasca pred seboj veliko raje izkoristila na vsak drug način. »mislim… mislim, da mi dolguješ pijačo,« se je v trenutku zapeljivo nasmehnila, ter s sicer polnim kozarcem zdrsnila prek svojih ustnic. »pijačo in še kaj več.«
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
oliver mclaughlin


Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
tvoja starost : 24
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Sob Nov 02, 2013 5:25 pm

OLIVER & CATALINA


words: 367 | notes: here we go!Jantarne tekočine, ki se je prelivala po kozarcu, ko ga je zamišljenimi gibi obračal na vse strani, je počasi zmanjkovalo. To je bil verjetno že njegov drugi viski ta večer – ali tretji, morda četrti. Ni več štel rund, kakor ni več štel, kolikokrat je že pomislil, da bi se odpravil domov.  Zaradi nekega neznanega razloga danes ni bil ravno na volji za zabavanje, pa vseeno se je premikal sem in tja po nabito polnem klubu, opazoval dolgonoge ženske in razmišljal, koliko od tega je sploh koristno. Prav nič ni imel od tega – zgolj par podočnjakov, ki jih je morebiti dobil po vsaki neprespani noči. Resda je bil petkov večer in da si s službo ne bi smel beliti glave, a kljub temu mu misel na to ni vlila nič kaj več energije.

Vzdihnil je, vase zlil preostanek viskija in se namenil k točilnemu pultu – kdo ve zakaj, morda je bil njegov namen naročiti še eno pijačo, preden se bo zares obrnil na petah in odkorakal naravnost proti izhodu. Naslonil se je na pult in stegnil desnico, da bi čim hitreje dobil pozornost natakarice, ko se je neko dekle pred njim tako energično obrnilo – in skoraj zlilo celo svojo pijačo nanj. Zavil je z očmi in v nameri, da bi se obrnil proč od nje, je njegov pogled čisto po nesreči zdrsnil prek njenega obraza. Ob spoznanju, koga ima pravzaprav pred seboj, se je njegovo razpoloženje v trenutku poslabšalo in ko se je spogledal z njo, so se mu zenice zožile v tanke reže. Ustnice so mu otrdele v ledeni nasmešek, ki je deloval na pol posmehljivo, ko se zdaj več kot očitno ni zmenil za poskus njenega zapeljevanja. Kako si je drznila?

»Ne dolgujem ti popolnoma ničesar. Mislim, da sem bil dovolj jasen,« jo je odpravil s trdim, veliko bolj ostrim glasom, kot ga je imel namen uporabiti. Njeno obnašanje ga ni niti malo zabavalo, še manj pa je bil pripravljen na igrice, ki si jih je očitno hotela igrati. Opravil je z njo – od tistega dne, ko se ni pojavila na poroko in ga popolnoma osramotila pred vsemi, si ni zaslužila njegove pozornosti. Da bi ji še kupoval pijačo, medtem ko bi se ona pretvarjala, da se ni nič zgodilo? Pa kaj še.

created by wasted moon of ptb


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
blanche doherty


Female Gemini Pig
število prispevkov : 71
cash : 232
street reputation : 40
tvoja starost : 22
starost lika : 34
kraj rojstva : ac, nj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Sob Nov 02, 2013 6:09 pm


oliver,

nikakor se ni pustila zmesti njegovemu hladnemu pogledu, četudi takšne reakcije niti slučajno ni pričakovala. nekaj dolgih sekund se je zgolj poigravala z njegovimi rjavimi očmi, z nasmeškom je kljubovala njegovi resnosti. mogoče je tistemu tepcu z otrokom dovolila, da jo je odgnal stran, a tega ni nameravala ponoviti s svetlolascem, ki je stal pred njo. ni bila kar tako pripravljena izpustiti iz rok tako popolne popestritve sicer dolgočasnega večera. pogled je sedaj počasi spustila in prečesala je prav vsak del njegovega telesa, medtem ko se je igrala z mislijo, kako zabaven bo preostanek noči. prepričana je bila, da ga bo omehčala, si izborila zastonj pijačo ali dve ter nato pristala v njegovem stanovanju. vedno ji je uspelo.

ko je svetlolasec končno odprl usta, se je nemudoma vrnila k njegovim očem in potrebovala je trenutek ali dva, da je povsem razumela njegove besede. je bil jasen? kdaj je bil jasen? tiho je zavzdihnila, ko je poskušala iz spomina privleči njegovo podobo; je bil to tisti tip, s katerim je bila prejšnji teden? »si bil jasen…« je prikimala in naredila požirek viskija. »oprosti srček, ampak očitno mi je zdrsnilo iz spomina, kdaj sva se spoznala.« resnično ji ni bilo jasno, kako je lahko pozabila tako privlačno podobo… dobre si je običajno zapomnila. »verjetno zdaj jaz tebi dolgujem pijačo,« se je zapeljivo nasmehnila. običajno se ni z nikomer zapletla dvakrat, saj je sama to obravnavala že kot nekaj resnega, a zanj je bila pripravljena narediti izjemo. navsezadnje se prvič sploh ni zares zgodilo, vsaj ne zanjo. »pridi,« si je sedaj drznila s kazalcem zaplesati prek njegovih prsi. »mislim, da mi moraš pokazati, česa se ne spomnim.«

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
gabriel oliveira


Female Virgo Monkey
število prispevkov : 167
cash : 24371
street reputation : 82
tvoja starost : 25
starost lika : 34
group : oliveira cartel
kraj rojstva : rio de janeiro, brazil

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Ned Nov 03, 2013 10:35 am


tag; leo

Verjetno celo nekoliko presamozavestno je zakorakala v bar in s pogledom prečesala približno četrtino preden je opazila njega. Tisti večer ga je videla prvič, tako v živo, kot v kartoteki, ki so jo zapečateno dostavili na dom in zahtevali eno. Zbližati se je morala; na silo se je morala zbližati s človekom, ga z bog ve čim spraviti v položaj, ko je preprosto ne bo več zmožen zavrniti in izkoristiti nekaj sekund za vdor v njegov sistem. Slednje je vsekakor bilo dejanje svoje vrste, ne prav legitimno, ampak na vesti je imela stvari dosti hujšega značaja, in nekaj malega flirtanja, da pride do podatkov, ki bi jih utegnil imeti, ni moglo biti tako težko … tako slabo. Sploh, če je človek izgledal za približno sto odstotkov bolje, kot si je predstavljala.

Vzelo ji je približno deset minut, da se je navadila na njegovo bližino in sprva narejeno hihitanje se je počasi spreminjalo v pristen smeh ob človeku, ki se vsekakor ni več zdel tako napačen. V vsakem je vedno videla najslabše, verjetno zato, ker je imela dostop do podatkov, ki jih niso imeli vsi, dostop do umazanij, ki so nekaterim ostajale skrite, dostop do malenkosti, ki jih je marsikdo spregledal … ona pa ne. Toda, ko je po slabi uri zvrnila že tretji kozarec vina in kupi papirovja o njegovi preteklosti niso več predstavljali glavnine informacij o njem, se je vse zdelo drugače. Lažje? Težje? Ni bila prepričana, toda ni odlašala dolgo, ko je na mizico med njima položil sveža kozarca. "Mislim, da bo tale zadnji ali pa bom počasi videla dvojno," je pripomnila z nasmeškom na obrazu, potem pa le-tega zakrila s kozarcem, ki ga je ponesla proti ustom. "Čeprav … mislim, saj ne bi bilo slabo … dva … dva Lea."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
oliver mclaughlin


Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
tvoja starost : 24
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Ned Nov 03, 2013 12:10 pm

OLIVER & CATALINA


words: 339Zamere, ki jih je gojil do osebe, ki je stala pred njim, so že trkale na vrata in moral se je zavestno odločiti, da ne bo še v istem trenutku preprosto eksplodiral. Vsa tista nedolžnost, ki si jo je risala na obraz, pa sladki smehljaji, s katerimi je očitno skušala popraviti čisto vse, so mu obračali želodec. Ni spregledal niti tega, kako ga je zdaj izvedensko opazovala, kot bi želela v resnici preveriti, ali se je od zadnjega dne, ko sta se videla – oh, pravzaprav se sploh nista videla, ko pa je sploh ni bilo na poroko – kaj spremenil. No, ona se vsekakor je, a kaj njemu mar? Zdaj je bila samo še oseba, ki jo je nekoč poznal. Ki jo je nekoč prav zares ljubil.

»Ne drzni se me klicati srček,« je stisnil skozi zobe, poteze njegovega obraza so nenadoma otrdele v sovražen izraz, ki ga ni mogla omehčati niti misel na to, da pravzaprav vse to ni bilo vredno. Po sekundi so se njegova ramena vseeno počasi spustila, ko je izdihnil vso zadržano sapo in ubral mirnejši ton. Nikoli ni imel zares težave z jezo, saj je spadal bolj tiste ljudi, ki so se zlahka obvladovali in ohranili mirno kri. Toda to še ni pomenilo, da se ni bil sposoben razburiti.

»Nikamor ne grem s tabo, Ines,« je bil zdaj njegov glas popolnoma miren, a vseeno dovolj odločen, da ji je dal vedeti, da se ne bo premaknil niti za ped. Še manj pa ji sledil, kamorkoli že. Grobo je odrinil njeno roko s svojega prstnega koša. »Ne zameri mi, če mi trenutno ni do tvoje družbe. Imam svoje razloge, ki pa so tebi še kako znani.« Z glasnim trkom je odložil svoj kozarec na mizo in se odločil, da je zdaj pravi čas, da se pobere od tod. Klub ga je začel dušiti, odkar se je tu pojavila ona, pa še bolj. »Tako ali tako pa sem se ravnokar odpravljal,« ji je povedal čez rame, se zravnal in že namenil proti izhodu. Ni prišel ravno daleč.

created by wasted moon of ptb


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
blanche doherty


Female Gemini Pig
število prispevkov : 71
cash : 232
street reputation : 40
tvoja starost : 22
starost lika : 34
kraj rojstva : ac, nj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Ned Nov 03, 2013 2:57 pm


oliver,

njegov hladen pogled jo je pravzaprav zabaval in brez kakršnihkoli zadržkov se mu je sladko posmehovala naravnost v obraz. vedela je, da ne bo dolgo hladen… nihče ni bil. opazovala je njegovo telo, ki se je napelo ob njegovih hladnih besedah in morda je takrat prvič pomislila, da bi morala oditi, četudi tega ne bi bila pripravljena priznati. več kot očitno je bilo, da je moral imeti svetlolasec hudičevo grozen dan ter da je bil v tistem trenutku jezen na ves svet. »prav, oprosti. očitno sem pozabila tudi to, da sovražiš vzdevke. zdaj si bom zapomnila, obljubim,« je prikimala z majhnim nasmeškom na obrazu. očitno se ga bo morala lotiti počasi.

vse skupaj je postalo veliko bolj jasno in logično, ko je omenil njeno sestro. »ne že spet,« je tiho zamrmrala v kozarec, precej nejevoljna zaradi konstantnih primerjav in zamenjav s sestro. ne, catalina na veliko žalost večine ni bila popolna kot njena sestra, ni bila načelnica havanske policije in še zdaleč ni bila tako pridna, uspešna kot ines. in če je običajno prav uživala v igranju mestne načelnice, ji sedaj ni bilo do tega. niti približno. »pravzaprav…« se je ustavila še preden bi sploh začela. prehitel jo je z glasnim trkom kozarca ob mizo in še preden se je dobro zavedla, se je svetlolasec poslovil. »počakaj,« je spregovorila dovolj glasno, da jo je zagotovo slišal. prav nobenega razloga ni imela, da se je vtikala v popolnega neznanca. in verjetno bi ga res morala pustiti, da odide. vendar ga ni… ni mogla. morda se ji je za trenutek celo zasmilil, morda je samo hotela vedeti, kaj je tokrat storila njena sestra. še preden bi se lahko zaustavila, je spregovorila: »kaj je tokrat storila moja super sestrica? te je packa aretirala? je pobegnila iz tvoje postelje še pred jutrom? ni sprejela tvojega ogromnega šopka rdečih vrtnic?«


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
robert hunter


Female Gemini Rooster
število prispevkov : 132
cash : 229
street reputation : 75
tvoja starost : 24
starost lika : 25
group : irish mob
kraj rojstva : philadelphia, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Tor Nov 05, 2013 2:23 pm


lahko bi ostala doma ter se ukvarjala z neko nepotrebno dokumentacijo glede bog ve česa, vendar danes preprosto ni imela volje za to. prav tako bi lahko sedela v svojem klubu ter nadzorovala, kaj njeni člani dejansko počnejo, vendar po tolikem času njim je vseeno začela malce zaupati. zato si je danes preprosto vzela prost večer, večer zase. tako se je spravila v ozko, kratko črno oblekico, lase si spustila spuščene ter obupa hja, milo rečeno ubijalske petke. opravila je še tiste majhne formalnosti, kot je bilo nanos ličil ter v torbico zmetala tiste nujne stvari kot je bil telefon, denarnica ter nekaj ličil in že je odkorakala skozi vrata prostorne vile, katero je dobila po smrti njenega moža. za hip se je zamislila. morda ga je malo pogrešala. vraga, kaj malo, prekleto je pogrešala rodriga. in ne zaradi tega, kakšne ugodnosti ji je ponujal, pač pa zaradi njega samega. te ugodnosti so tako ali tako ostale, vendar vseeno je pogrešala človeka, ki jo bi čakal, ko bi prišla zvečer domov in nekoga, s katerim bi se lahko pogovorila o napornem dnevu. narahlo je zavzdihnila ob tem ter se dokončno odpravila. vrsta pred odmevnim klubom je bila dolga, kot je lahko opazila, ko je stopila ven iz taksija, a se ob tem ni mrščila. preprosto se je postavila na rep vrste, ki pa se je na srečo razmeroma hitro premikala. kmalu je bila v notranjosti nabito polnega kluba in prav nič je ni motilo, da je sama in da se ni z nikomer zmenila. njena prva postaja je bil točen pult ter v hipu ko je stopila natakarju v vidno polje je pred njo prinesel tekilo, s tistim tipičnim stavkom, da so pijače zanjo na račun hiše, ob tem pa se je zadovoljno nasmehnila. seveda, lahko bi zavrnila, vendar v tistem trenutku se ji je vse skupaj zdela preveč velikodušna ponudba da bi to storila, poteg tega, pa je bilo jasno, da je bil klub zapleten v ilegalne zadeve, katere pa je tako ali tako vodila ona – na kratko lahko jih je rešila iz zagat, lahko pa potopila, vse odvisno od njihovega odnosa. in glede na to, da nikakor ni bila razočarana med njimi, ni videla razloga, da bi jih kakorkoli uničila. ni vedela koliko tekil je v bistvu stočila vase, ko se je okolica začela prijetno vrteti ter na njen obraz risal nasmešek in takrat je bil čas, da je vse skupaj ustavila. zasukala se je na stolu ter že je hotela stopiti na noge, ko je naenkrat nekdo sedel poleg nje ter za hip je zožila oči, da je človeka prepoznala. »oh, glej kaj imamo tukaj« je zamrmrala ter se v hipu udobno usedla nazaj ter na obraz si zarisala nasmešek, ne glede na to, da je imela občutek, da ji bo srce razneslo na tisoče majhnih koščkov. po vseh teh letih je pogled nanj ni zares pustil ravnodušno, le zid okoli nje je bil tokrat dovolj močan, da tega ni pokazala. »moj najdražji nekdanji zaročenec osebno. pozdravljen jax, tudi tebe je lepo videti v… havani.«


tag; jax smitten


Nazadnje urejal/a azra massri Tor Nov 05, 2013 7:27 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
jax lombardi


Male Cancer Rooster
število prispevkov : 21
cash : 46
street reputation : 13
tvoja starost : 24

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Tor Nov 05, 2013 7:00 pm

hotel je preživeti miren večer, ampak kljub temu ga je pot nekako zanesla proti enemu izmed nočnih klubov. pa saj niti ni bilo pomembno – lahko si je privoščil pijačo ali dve, tako ali tako se že dolgo časa ni pojavil kje zunaj in doma se je dolgočasil, čeprav si je čas do zdaj precej uspešno krajšal s poročili o misijah, ki jih je njegova organizacija že zelo uspešno zaključila. zdaj je imel pregled nad dogajanjem na kubi ali pa se mu je tako vsaj zdelo. vsekakor je imel okvirno idejo o vsem skupaj.
počasi je začenjal dvomiti o tem, kako dobra ideja je večer zunaj sploh bila. ko je vstopil v klub, je naletel na ravno prav zapolnjen prostor in odpravil se je proti šanku. sprva je nameraval sesti ob rob, potem pa so njegove oči zdrsnile čez ljudi in se ustavile pri tako zelo znani postavi, da bi za trenutek prisegel, da ga je ob pogledu nanjo zabolelo srce. nemudoma je spremenil smer svojih korakov, nato pa se je usedel poleg nje ter pogled uprl naravnost v tiste znane, rjave oči. »azra,« je zamrmral. imel se je pod nadzorom, ampak če se ne bi, bi skoraj zagotovo v tistem trenutku stiskal roki v pesti in si prizadeval ostati miren, medtem ko bi najraje nekoga močno udaril, da bi spravil svoja čustva stran. »o ja, zdaj sem tukaj. ampak nisem pa vedel, da si tudi ti. smešno, kako je svet majhen, kajne?« je s pogledom zavrtal v njene oči. nikoli – zares nikoli – ji ni popolnoma odpustil tistega, kar mu je storila. ni ji mogel.azra
- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -
smitten2 

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
robert hunter


Female Gemini Rooster
število prispevkov : 132
cash : 229
street reputation : 75
tvoja starost : 24
starost lika : 25
group : irish mob
kraj rojstva : philadelphia, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Tor Nov 05, 2013 7:11 pm


namenoma je narahlo našobila ustnice, ko je njeno ime le hladno zamrmral. dejstva, da jo je to pošteno zabolelo ter bi najbrž njej trezni delo povzročilo motne oči, jo je pa pijano le malce živciralo, vendar tega ni imela namen pokazati. njena dejanska prerojena osebnost, ni dovolila, da kaže kakršne koli šibkosti in dejstvo, da je njen bivši zaročenec to dejansko bil, je moralo ostati skrito za njenimi zidovi in po možnosti, tudi zakopano nekje na dnu srca, za katerega bi marsikdo rekel, da ga ni več. »zakaj tako hladno, dragec? daj, spi nekaj na moj račun, morda ti bo vsaj malce omehčalo glas, kaj praviš?« ga je zbodla, morda zato, ker je hotela, da pokaže nekaj. bilo kaj. bilo kakšno čustvo. lahko jezo, lahko sovraštvo, žalost, razočaranje zaradi tega kar mu je sicer povsem nenamerno naredila. ljubila ga je z vsem srcem in tista noč je bila ena ogromna, prekleta napaka, ki ji je ni mogel odpustiti in ki je njo grizla še dolgo zatem, morda še danes, vendar si ni hotela priznati. definitivno ni hotela priznati, da ob njem še vedno ni bila ravnodušna. to ji je bilo preprosto pod častjo. pomagala je natakarju ter pomignila proti jaxu. »nekaj zanj. na moj račun,« je dejala ter se ob tem natakarju še nasmehnila, nato pa zasukala zopet k temnolascu. »po tem takem, te je lepo videti. in sedaj veš, da sem tu in da se bova očitno še srečevala. kaj te je pravzaprav prineslo sem? in da, definitivno je svet očitno precej majhen,« je zamrmrala, ob tem pa mu uporniško vračala pogled, kakor da bi hotela dokazati, da je ne bo znova zlomil, da ga ne bo znova skoraj na kolenih prosila odpuščanja, kakor ga je takrat. takrat je bila zaljubljena tepka, povsem prepuščena njemu, ki je storila napako, katero je obžalovala celo življenje. lahko bi bilo drugače, povsem drugače. zanj in zanjo. vendar ni mogel preko svojega ponosa, da bi to videl.


tag; jax smitten
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
jax lombardi


Male Cancer Rooster
število prispevkov : 21
cash : 46
street reputation : 13
tvoja starost : 24

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Pet Nov 08, 2013 11:16 am

jax je vanjo upiral pogled, v katerem sta se mešala jeza in presenečenje. jeza zato, ker je po vsem tem času še vedno bil jezen nanjo; ker je še vedno zabolelo, ko se je spomnil dogodkov iz preteklosti in ker tega ni ravno najbolje prenašal. presenečenje pa zaradi njenega odnosa. bila je pijana; vsekakor je očitno popila preveč in najbrž niti ne bi prisedel, če bi se tega zavedal. nekaj je bilo na njej. nekaj, zaradi česar je vedno znova končal v njeni bližini, ker se ni mogel upreti, pa četudi je obenem vedel, da ga bo to morda nekega dne ubilo, ker, preprosto, moralo bi mu biti vseeno, moral bi se ne obremenjevati z dogodki, ki so bili že zdavnaj za njim, ampak jax tega ni bil zmožen. »kako zelo velikodušno od tebe, azra,« je komentiral njene besede in se obrnil proti natakarju, »viski.« njegov glas je bil hladen; brezkompromisen in vsekakor po svoje zelo surov. vzel je pijačo in naredil nekaj požirkov, preden je kozarec odložil na pult in s pogledom zavrtal v njene oči. »živim tukaj. in delam. in ti si zadnja oseba, ki bi jo pričakoval na kubi.« to je bilo dejstvo. bila je daleč stran od rodne države in čeprav je bil morda osupel nad tem, da jo je našel v tem baru, tega ni pokazal. »torej, azra, kaj si počela v vseh teh letih?« se je pozanimal in s pogledom zavrtal v njene oči, »zlomila še kakšno srce? ah, ne vem, zakaj sploh sprašujem. to je že malo samoumevno, kajne?« je bil njegov glas spet ledeno hladen. ni si mogel – ni si znal pomagati.azra
- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -
smitten2 

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
oliver mclaughlin


Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
tvoja starost : 24
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Sob Nov 09, 2013 3:34 pm

OLIVER & CATALINA


words: 503
»Očitno si pozabila marsikaj,« so se njegove hladne poteze preuredile, ko si je dovolil na obraz priklicati nasmešek v odraz nezgrešljivega posmeha. Toda ta je izginil tako hitro kot se pojavil in čez hip se je njegovo obličje ponovno prelevilo v  trden, leden kamen. Oči so se mu zableščale v svarilu, da se z njim ni pametno igrati, potem pa je počasi izginilo tudi to, ko ga je doletela misel, da rjavolaska že davno ni bila več njegova skrb. Vsekakor mu ni bilo do njene družbe in to ji je tudi še kako jasno tudi pokazal.

Privzdignil je obrvi, ko je ujel njene besede, ki pa jih po pravici povedano ni razumel – je pa lahko opazil spremembo, ki se je zdaj odvila tudi na njenem obrazu. Nenadoma ni bilo več sledu nasmeška na njenih ustnicah, pa četudi samo izumetničenega, in ta sprememba je za trenutek celo zares pritegnila njegovo pozornost. Samo za sekundo, preden je odkorakal stran in dokler ga ni ustavila z besedo,  za katero si je že davno obljubil, da nanjo ne bo reagiral. Pa vseeno se je njegovo telo počasi obrnilo, vzdih, ki je zapustil njegovo grlo, je potrdilo, da se je vdal. Kdo ve zakaj, a preprosto ni mogel odkorakati stran od nje. Po besedah, ki so sledile, pa sploh ne. »Prosim?« je zamežikal v odkritem presenečenju in za dolgo sekundo mu je zmanjkalo besed, ko se mu je po glavi zapodilo toliko zmedenih misli. Nazadnje se mu je uspelo zbrati in posvetilo se mu je, da v resnici to sploh ni bila Ines.

»Catalina?« Zaprl je oči, ko je ponovno vzdihnil in ko jih je ponovno odprl, je iz njegovih oči izginila vsakršna sled sovraštva. Opravičujoče se je namrščil in nenadoma se je počutil krivega, ker je jezo stresal na nekoga, ki se je sploh ni zaslužil. Ko si jo je zdaj pozorneje ogledal, je bilo vendarle jasno, da to ni bila njegova bivša zaročenka – njeno telo je namreč poznal do potankosti, poznal je čisto vsak gib, popolnoma vsak premik njenih obraznih mišic. »Nič od tega,« ji je nekoliko zakasnelo odgovoril – zdaj, ko ga je minilo začetno presenečenje ob spoznanju, s kom je v resnici govoril, se je bilo nekoliko lažje zbrati. Kljub vsemu si ni mogel pomagati, da ne bi debelo pogledal ob  njenem naboru možnosti, s katerim se je več kot očitno zanimala, kaj se je v resnici dogajalo. »Res nič ne veš?« Počasi je zmajal z glavo, preden je nadaljeval. Besede, ki so se na kakršenkoli način navezovale na ta del njegove preteklosti, mu nikoli niso šle gladko z jezika. Ni rad govoril o tem. »Ko bi vsaj bilo kaj od naštetega. Naredila mi je nekaj veliko hujšega, Cat,« je iz neznanega razloga uporabil njen vzdevek, čeprav je bilo to menda prvič, ko je zares govoril z njo. »Zarila mi je nož v srce. Ali z drugimi besedami.. ni se pojavila na poroko,« so se njegove komaj slišne besede počasi odtavale, da sploh ni bil prepričan, ali ga je sploh slišala vsemu temu hrupu navkljub.


created by wasted moon of ptb


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
blanche doherty


Female Gemini Pig
število prispevkov : 71
cash : 232
street reputation : 40
tvoja starost : 22
starost lika : 34
kraj rojstva : ac, nj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   Pon Nov 11, 2013 9:16 pm


oliver,

olajšan nasmešek se je prikradel na njene ustnice, ko se je svetlolasec ustavil. zdel se je… prijetna družba, četudi si tega ni bila niti slučajno pripravljena priznati. v glavi je iskala opravičila, zakaj mu je bila kar takoj pripravljena zaupati kar celo zgodbo o propadu svojega odnosa s sestro. pa ga ni našla in prav zares se je trudila prepričati samo sebe, da naj odide. hladna kot led. »catalina,« mu je kratko prikimala v odgovor. »torej si že slišal zame… upam, da same dobre stvari,« se je na ustnicah zableščal eden tistih redkih iskrenih nasmeškov. bila je vesela, ko je opazovala, kako se je njegov pogled končno otoplil, obrazne poteze omehčale. »ti veš moje ime, verjetno je sedaj čas, da še meni zaupaš svojega. drugače te bom res morala klicati srček,« se je namuznila, medtem ko je z dlanjo zašla v pramene svojih rjavih las. podarila mu je tistih nekaj dolgih sekund, da je na njej poiskal vse tiste majhne razlike, ki so ju s sestro ločevale, smeje je spremljala njegov pogled, ki je raziskoval njeno telo.

hitro je dojela, da se je moralo med ines in simpatičnim svetlolascem zgoditi nekaj veliko hujšega kot le nepomembna avanturica. nasmešek je zbledel z ustnic, obraz se je ljubko namrščil, ko jo je dosegel njegov glas. »z ines se nisva slišali že… več kot deset let. nič ne vem,« je zmajala z glavo, sedaj je bil njen glas hladen in pust. pogled je za hip umaknila stran, zavedajoč, da sta zadela temo, ki je bila boleča za oba. ustnice so ji trznile v komajda opazen nasmešek, ko jo je poklical po vzdevku, a že v naslednjem trenutku sta bila ponovno ujeta v prekleto resnem pogovoru, katerim se je običajno izogibala. slišala je njegove besede, pa jim je težko verjela. ponovno se je zazrla v njegove oči in nekaj dolgih sekund ga je zgolj opazovala. zavedala se je, da je bil strt ravno toliko kot ona, le da si sama tega ni upala priznati. »oprosti,« je naposled le tiho zamrmrala prvo besedo, ki ji je padla na pamet. »oprosti… ker ti je naredila to.« ustnice je poskušala ukriviti v majhen nasmešek. »ampak hej, prepričana sem, da si si že našel kakšno boljšo, kajne? ni te vredna, verjemi,« je njen glas v trenutku postal vsaj za odtenek bolj živahen. za trenutek si ga je drznila izpustiti izpred oči – toliko, da je od natakarja izsilila preko vrste dva kozarca, več kot potrebnega, viskija. »ines… ines ni vredna zaupanja. škoda, da si se tako opekel. škoda, da si ji nasedel. res ni vredna…« je zmajala z glavo, medtem ko mu je pomolila novo dozo viskija pod nos. »kdo drug bo to vedel bolje kot njena lastna sestra, kajne?« nihče se ni opekel toliko kot ona sama. »na življenje brez nje,« je zamrmrala, ko je s kozarcem, katerega tekočina je izginila v enem samem požirku, trčila ob njegovega.Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Sponsored contentObjavljaNaslov sporočila: Re: nightclub tropical   

Nazaj na vrh Go down
 

nightclub tropical

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: , chasing shadows archive :: chasing shadows vol. 3-
Pojdi na: