KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava 

Share | 
 

 restaurant el monte

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
avatar
yazmin rivero


Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 639
cash : 1325
street reputation : 404
tvoja starost : 24
starost lika : 29
group : the corporation.
kraj rojstva : havana, cuba.

ObjavljaNaslov sporočila: restaurant el monte   Pet Okt 25, 2013 9:17 am

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
teresa monticelli


Female Libra Rat
število prispevkov : 118
cash : 211
street reputation : 57
tvoja starost : 21
starost lika : 27
group : italian mafia
kraj rojstva : naples, italy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: restaurant el monte   Pet Nov 01, 2013 4:47 pm


marisol / idk how many words / really lame post but it's only a start!

Sobota. Kazalec se je premikal proti enajsti. Na nebu se je bohotila debela luna in s svoji sijem obsevala celotno morje. Ozračje je bilo prijetno in vetrič je nekoliko nižal večerne temperature na kubi. Restavracija el monte je bila tistega večera ena tistih, ki je bila zasuta z raznimi gosti in je bila rezervirana že več mesecev vnaprej. Najsi je bilo to zaradi odlične hrane po kateri je slovela restavracija, ali pa zaradi prijetne glasbe, ki je napolnila celotni prostor in obalo naokrog. Kakorkoli že, restavracija el monte je zaslovela po celotni obali in napolnila celotni prostor z gručo ljudi. Band v katerem je tistega večera igral tudi gavin, je imel svoje mesto v vsem vidnem kotu el monta. Vsake toliko časa so si vzeli nekaj minut odmora, potem pa zopet nadaljevali z igranjem. In morda je bilo res smešno, da je gavin kot policist igral v takšnem bendu, a šlo je zgolj za krinko, ki jo je moral kot član enote dea vsake toliko opravljati. Glasbene sposobnosti je najverjetneje podedoval po mami, ki je nekoč precej dobro znala igrati klavir, sam pa je po očetovi smrti v glasbi našel uporo in je z kitaro sproščal svojo žalost.

Med igranjem je nekaj srečnežev svoje izvoljenke peljalo na plesišče in poskrbelo za to, da so se zavrtele na petah, med tem ko jih je nekaj še vedno sproščeno klepetalo in se zabavalo. Med gručo ljudi je opazil rjavolasko, ki je v restavraciji sedela povsem sama in celotni večer preživela ob komaj dveh kozarcih vina. Videti je bila osamljena, a nikakor žalostna. Lasje so sprva zakrivali njen obraz, a je obleka zato toliko bolj poudarila ravno prav velike obline. Po temnejši barvi kože je bilo očitno, da je bilo dekle domačinka, mu pa zato to ni predstavljalo nobene ovire. Ko je bila ura že nekaj čez polnoči je še zadnjič zabrenkal na strune električne kitare, potem pa jo odložil v srebrno črni kovček in se odpravil h šanku, kamor se je prestavila tudi rjavolasa kubančanka. Ni nameraval ostati dolgo, vsaj ne zaradi elliota, ki je čakal nanj in kot vzoren očka, se je trudil, da je s svojim sinom preživel kar se da največ časa. In čeprav je le ta sedaj že spal. Z komolci se je naslonil na leseni pult in se z obrazom obrnil proti ljubki postavi, ki jo je opazoval že celotno noč. » Čemu tako borno pitje, če smem vprašati? « z roko je pomignil proti natakarju in naročil dva koktajla, ter upal, da rjavolaska ne bo imela nič proti če ji kupi pijačo. » Upam, da nimate nič proti koktajlu, « široko se je nasmehnil in ji pomolil roko. » Gavin, « in bila je ena prvih ljudi, ki se jim je predstavljal z lažnim imenom. Zanj je bila seveda to zgolj igra in z dekletom tako ali tako nič ni nameraval imeti. Vsaj ne zaradi elliota, ki je v tem trenutku potreboval vzornega očeta in ne nekoga, ki bi vsak večer spal z drugo žensko.  

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
jocelyn tucker


Female Virgo Pig
število prispevkov : 532
cash : 956
street reputation : 286
tvoja starost : 22
starost lika : 32
group : wallace mafia member
kraj rojstva : albania

ObjavljaNaslov sporočila: Re: restaurant el monte   Sob Nov 02, 2013 2:48 pm

this post is for lovely gavin i've got 524 words is in this post, i'm listening to the lumineers and not my best. /:

po delu se je rada umaknila daleč stran od vsega in si vzela čas zase. sploh, če je imela precej dolgočasen in monoton potek časa ob izpolnjevanju obrazcev in pridrževanju pijanih voznikov, ki so se znašli na ulici havane, medtem ko je njena vest zatrdno trdila kako bi bila bolj uporabna na bolj nevarnem območju pri reševanju pravega kriminala in pravega problema havane. od časa do časa se je v njenem kotičku oglasil še telefon, ki je najavil panične klicatelje, ki so izmišljevali raznorazne probleme s katerimi se policija res ni mogla ukvarjati. ukradeno kolo in umor sta bila res dva različna problema in predvsem eden izmed njih je bil veliko, ampak zares veliko, večji od drugega. novo kolo si lahko kupil, če si imel denar, a življenja nisi mogel, pa če si bil še tako zelo bajno bogat. prav zaradi dneva za njo se je ustavila v eni izmed havanskih restavracij in se nastanila na diskretnem mestu, kjer ni privlekla preveč pozornosti v svojem osamljeni družbi ob kozarcu vina, ki ga ji je bil prinesel ustrežljiv natakar. v ozadju je igrala prijetna glasba, ni imela nervoze nad seboj in definitivno ne moža ob sebi, kjer bi se morala hinavsko smejati in igrati nek zakon za katerega so vsi vedeli kako je prišlo do njega in zakaj nima niti malo sramu, da se znajde v družbi drugih moških. oče je zakockal njo v pomenu njenega imena na poročnem listu, a nikakor ne nje kakor ženske in osebe, ki bi morala biti v dobrem in slabem z nekom, s katerim preprosto ne more biti. o tem je odločala ona sama.

njena dlan se je oprijela steklenega vratu elegantnega kozarca za vino in rahlo je podrsala po njemu v znaku rahle melanholije, ki je vladala v njej, ter vzdiha, ki ni prišel iz nje, ampak je ostal nekje sredi poti ven. z rahlimi gibi je poplesavala v ritmu glasbe, ki jo je izvajal bend, katerega je morala iskreno pohvaliti, in se trudila preživeti zadnje trenutke uživanja ob zadnjih kapljicah rdečega vina v kozarcu, kajti čakala jo je v naslednjem koraku pot domov, te pa se definitivno ni veselila. hotela to ali ne, pa je morala vzeti kozarec roke in izpiti dokončno vsebino, ter se s počasnimi koraki odpraviti proti pultu, da bi čim prej poravnala položen račun na njeno mizo. » borno pitje ? « je ponovila besede moškega, ki se je znašel pri njej, ko je ravno hotela položiti račun na pult in pritegniti pozornost natakarja, a se je veliko raje obrnila proti neznancu poleg nje in pogledala naravnost proti njej. » si me opazoval, da si videl kako sem pila ? « je diplomatsko dejala in se nasmehnila za trenutek ob svojih besedah, ko ga je ujela v past njegovih lastnih besed. » ne bom se branila, čeprav sem imela namen pravkar poravnati svoj račun, « mu je zagotovila in pomahala z listkom v njenih rokah, ki je za zdaj še vedno ostal pri njej, ter še ni romal v roke natakarja na drugi strani pulta. » marisol, me veseli, « se mu je še predstavila in sprejela njegovo ponujeno roko v prijaznem tonu.
 
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
teresa monticelli


Female Libra Rat
število prispevkov : 118
cash : 211
street reputation : 57
tvoja starost : 21
starost lika : 27
group : italian mafia
kraj rojstva : naples, italy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: restaurant el monte   Ned Nov 03, 2013 6:27 pm

marisol / idk how many words / let's keep it short, yeh?

Vedno znova se je skušal opominjati, da dekleta niso bila zgolj njegova igra, pač pa je želel zgolj nekaj resnega in ne nepotrebnega igračkanja. Vsaj ne sedaj, ko je bil v njegovem življenju otrok kot nek stalni opomnik, da ga je otrokova mati zapustila in mu na vrat nakopala težave, ki jih je pač moral reševati kakor je znal. In ne, življenje samohranilca še zdaleč ni bilo lahko. Veliko denarja je porabil za varuške, ki so bile edino česar se je lahko oprijemal, da fanta ni pustil samega. In potem je imel globoko v sebi še tisto malo željo, da bi tudi sam bil takšen dober oče, ki ga je imel sam. Včasih je zaradi vsega skupaj postal precej vase zaprt in naveličan vsega skupaj, kar pa mu seveda ni bilo v nobeno pomoč.
Ob rjavolaskinem odzivu se je samo prijetno nasmehnil in se s prsti dotaknil lesa, ki je bil še vedno nekoliko vlažno zaradi prej polite pijače. Sprva ji niti ni želel odgovoriti, vsaj ne v položaju kakršnem se je pač znašel. In za to, da jo je opazoval bi seveda lahko prekleto nastradal, če seveda ni bila samska. » Bi se moral kesati za svoje napake in se paziti kakšnega fanta ali moža, ki lahko skoči izza ovinka in me pretepe? « jo je odkrito vprašal, čeprav ni imel ravno namena  brskati tako globoko. Zdela se mu je zgolj zanimiva.. Kot polno popisan list, le da je bil ta osamljen in žalosten, morda ne navzven, a Gavin je pač dobil tisti občutek in ponavadi je vedno zadel, v kakšnem stanju so bili ljudje. In nekaj mu je pravilo, da Marisol nikakor ni bila tako dobre volje. Ko je z listkom pomahala proti njem se je zgolj tiho zasmejal, potem pa ji listek izmaknil iz rok in ga odvrgel na drugi konec  pulta. » Večera še ni konec in mislim, da si obsojena na najmanj eno pijačo z menoj. In obljubim, da če bom tako dolgočasen, boš lahko brez kakršnekoli obveze odšla od tu in se naslednjič, ko me vidiš delaš kot da me ne poznaš, velja? « pred njo je pomolil roko in ji v potrditev prikimal. Upal je, da seveda tega ne bo vzela preveč dobesedno, saj na koncu koncev tudi sam ni nameraval ostati predolgo in se napijati s popolnimi neznanci, čeprav bi pri tej lepotički rade volje naredil izjemo. » Torej Marisol, si s Kube ali si nova v teh krajih, kakor jaz? « s telesom se je obrnil proti njej in se udobno namestil na barski stolček. Zahvalil se je natakarju, ki jima je prinesel  koktajla, potem pa svojo pozornost spet posvetil rjavolaski ob njem. Nenazadnje je bila videti tako osupljivo lepa, da je pogled kar vleklo k njej.

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
jocelyn tucker


Female Virgo Pig
število prispevkov : 532
cash : 956
street reputation : 286
tvoja starost : 22
starost lika : 32
group : wallace mafia member
kraj rojstva : albania

ObjavljaNaslov sporočila: Re: restaurant el monte   Pet Nov 08, 2013 5:31 pm

this post is for lovely gavin i've got 444 words is in this post, i'm listening to the lumineers and sorry for late

» ne, « je zavrnila njegove besede s toplim nasmeškom, kakor da eno niti drugo ne bi zares obstajalo v njenem življenju, a je bila realna slika precej drugačna in bi bilo bistveno odvisno od razpoloženja od njenega moža ali bi kaj storil mladeniču poleg nje ali ne. » lahko si miren , da zaradi mene ne bo incidentov, « mu je še dodala in vnovič narisala siguren nasmeh na obraz. kolikor je poznala svojega moža bi ta prej poslal koga nad moškega predstavnika poleg nje, kakor pa da bi si sam umazal roke. ni bil takšen tip kriminalca, ampak je imel ljudi, ki so določena dela opravljali v njegovo ime in je tako zaščitil samega sebe. seveda pa mu je sekira padla v med, ko je obral njenega očeta in si zaželel nje v vedi da ubogi starec več nima ničesar dati, saj je tako sedaj bil poročen z policistko in vedno je lahko poskrbela za njegovo rit.

» najmanj ? torej lahko pričakujem da ne bo samo ena že na samem začetku, kaj ? « se je pozanimala in spremljala njegovo kretnjo, ko je vzel listek in ga položil na drugo stran sebe, daleč stran od nje, ter se ob njegovem dejanju preusmerila naravnost proti njemu s svojim pogledom. » in daj no. kako je lahko kitarist v bendu dolgočasen ? videla sem te na odru in deluješ kakor nekdo, ki ve kaj je potrebno za razgibano in zanimivo dogajanje, « ji je uspelo še dodati in namigniti proti manjšemu odru, kjer je preden je pristopil k njej nastopal, ter poskrbel da je od časa do časa tudi sama umaknila pogled proti njim in se zibala v ritmih, ki so jih proizvajali inštrumenti izpod njihovih rok.

» domačinka, mar se ne vidi po meni ? « ga je zbodla in se z kretnjo rok nakazala na sebe. kubanke so imele poseben videz, pravzaprav vse latino ženske, ki so v pogledu nosile tisti temperament in latinski dialekt v govoru. sama je mogoče izgubila nekaj svoje kubanske identitete, ko je šla v obljubljeno deželo in tam za obdobje policijske akademije tudi živela. nikakor ni hotela izzivati in preveč siliti v ospredje svojega rodnega kraja, nanj je bila sicer ponosna, a je svoj ponos raje širila na teritoriju, kjer je bilo za to primerno. » in ti ? jasno je da nisi iz teh krajev, toda nisem čisto prepričana kam bi te uvrstila, hm, « je zamišljeno pripomnila in se rahlo premišljajoč namrščila v njegovo smer, ko je poskušala preceniti od kod je. » američan ali pa francoz. nekaj od tega moraš biti, « je kakor za stavo rekla svoje in upala na dobro oceno.

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Sponsored contentObjavljaNaslov sporočila: Re: restaurant el monte   

Nazaj na vrh Go down
 

restaurant el monte

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: , chasing shadows archive :: chasing shadows vol. 3-
Pojdi na: