KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava 

Share | 
 

 strip club la carabena

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
avatar
yazmin rivero


Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 639
cash : 1325
street reputation : 404
tvoja starost : 24
starost lika : 29
group : the corporation.
kraj rojstva : havana, cuba.

ObjavljaNaslov sporočila: strip club la carabena   Pet Okt 25, 2013 9:29 am

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
yazmin rivero


Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 639
cash : 1325
street reputation : 404
tvoja starost : 24
starost lika : 29
group : the corporation.
kraj rojstva : havana, cuba.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Pet Nov 01, 2013 12:27 pm

LETS HAVE SOME FUN

v spremstvu dveh moških je zakorakala v notranjost kluba. na njenem obrazu se je poigraval širok nasmešek, ko je zgolj pokimala svojima spremljevalcema, ki sta se nato hitro izgubila med množico ljudi, čeprav je vedela, da bosta ves večer s kotičkom očesa pazila nanjo. bila sta člana njene mafije; vedno jo je nekdo spremljal, če ne zaradi česa drugega potem preprosto zato, ker jim je tako naročil njen oče in ker ukaza yaz ni preklicala. navsezadnje nikoli nisi vedel, kaj se bo zgodilo. kuba je postajala vedno bolj nepredvidljiva in dodatna varnost ni škodila, čeprav je imela za svojo kratko obleko skrbno skritih nekaj kosov orožja.
v klubu so jo poznali; eden izmed natakarjev ji je nemudoma dostavil kozarec s pijačo. namenila mu je nasmešek, potem pa kozarec izpraznila in se za nekaj časa odpravila na plesišče. rada je imela svoje mesto. rada je imela vročične noči in divje dogajanje. čez kakšno uro se je znašla na udobnem kavču z dvema neznancema, ki sta bila dokaj zabavna družba, dokler njene oči niso obstale na postavi moškega, ki je slonel nedaleč stran in jo opazoval. potisnila je temne lase nazaj, potem pa odslovila svojo družbo, vstala in se mu počasi približala, dokler ni stala neposredno pred njem in pogleda upirala v oči, ki jih je do zdaj že tako dobro poznala. »ollie,« ga je pozdravila in nagnila svojo glavo, medtem ko so se njene ustnice ukrivile v enega izmed očarljivejših nasmeškov. »kaj pa ti tukaj? si se izgubil?«
tagged: oliver smitten3 
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
oliver mclaughlin


Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
tvoja starost : 24
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Pet Nov 01, 2013 7:11 pm

OLIVER & YAZMIN


words: 498 | notes: here we go, finally!


Opazoval jo je, odkar je stopila v klub, obkrožena z dvema telesnima stražarjema, ki sta bila skoraj vedno nekje blizu nje in bi se lahko do zdaj tega že navadil – a vseeno je ob prizoru, ko sta se poskušala moška diskretno pomešati med ljudi in tako le od daleč pozorno opazovati vsak njen gib, sam pri sebi prhnil in v trenutku odmaknil pogled. Njegove oči so se morda celo uspele zadržati na svojem kozarcu dolgi dve minuti, preden je ponovno dvignil pogled – in oči so samodejno izvedle iskalno akcijo, še preden se je tega sploh uspel zavedati. Takoj jo je spet našel; na plesišču se je premikala s tako znanimi gibi, ki bi jih lahko prepoznal že od daleč in čeprav mu je zdaj šlo že skorajda na živce, ker si je še vedno dovolil, da jo je tako gledal in na skrivaj oboževal njeno eleganco, ni mogel zanikati. Ples ji vsekakor ni bil tuj in čeprav je sovražil ta občutek, ko jo je tako požiral z očmi, si v resnici ni mogel pomagati.

Nenadoma sta se njuna pogleda staknila in v trenutku je pogledal drugam, kakor da bi hotel prikriti svojo večurno strmenje, ki ga je v tem času gotovo občutila. Občutila je par njegovih oči na njej in gotovo ji je ugajalo – poznal jo je dovolj dobro, da bi lahko to vedel. Spil je požirek svojega koktejla, ko je zdaj čakal, da se mu približa. Vedel je, da bo prišla – ker je bilo to čisto v njenem stilu.

»Oliver,« jo je potrpežljivo popravil in se poskušal ne zmeniti za pogled, ki mu ga je pravkar namenila – in istočasno poskušal zatreti občudovanje oblike njenega obraza, s katero je bil svojčas kar nekoliko neprijetno obseden. Ni bil prepričan, ali  ga je to  v resnici že minilo. Po svoje ga je še vedno privlačila, a kaj hitro je to spoznanje skušal zatreti, preden bi ga povsem prevzelo. Navsezadnje je bila odgovorna za smrt njegovih staršev in do vratu v umazanih poslih, čeprav slednjega še vedno ni mogel dokazati. A kljub temu.

»Zanimiv pristop za nekoga, ki očitno še vedno potrebuje kar dva ob sebi, da mu pomagata najti klub. Jaz bi tvoja telesna stražarja nemudoma preimenoval v 'osebna navigatorja,'« se je zahahljal in ne bi mogel še bolj nazorno izraziti svoje roganje. »Mimogrede. Videti si naravnost fantastično,« je zdaj s svojim, prav tako očarljivim, nasmeškom, ki ji ga je vrgel v odgovor, že zdrsnil v svoj običajni koketni način, ki se je navadno začel prav s komplimenti. Ni se zlagal; res je bila videti čudovito. Morda je opazil še preveč, kot bi v resnici smel. »Bi imeli tvoji stražarji kaj proti, če se malce družim s taboj?«  Zamišljeno je tlesknil z jezikom, kot da nečesa ne bi najbolje odobraval. »Najbrž, da res. Madonca, tako odvisna si od njih,« jo je podražil in ustnice zvil v nasmešek, ki je zdaj deloval že na pol sočustvujoče, kot bi skoraj izražal usmiljenje do ubogega dekleta, ki je bilo vedno takole pod nadzorom.
created by wasted moon of ptb
Nazadnje urejal/a oliver mclaughlin Sob Nov 02, 2013 2:44 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
yazmin rivero


Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 639
cash : 1325
street reputation : 404
tvoja starost : 24
starost lika : 29
group : the corporation.
kraj rojstva : havana, cuba.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Pet Nov 01, 2013 8:01 pm

LETS HAVE SOME FUN

njene ustnice so se ukrivile v nasmešek, ko je pogled uprla vanj, ga nekaj trenutkov preučevala z očmi in potem stresla z glavo, da so dolgi lasje nežno zavihrali po goli koži njenega hrbta. »ah, daj no. ollie ti vsekakor bolj pristaja,« se je odločila. njuno večjo nesoglasje – in vedno znova ga je z veseljem oklicala po vzdevku, ki ga ni maral. tako je bilo bolj zabavno. navsezadnje ga je poznala že par let in prav dobro je bila seznanjena z njegovim poklicem in s tem, koga je videl v njej. yaz se s tem zares ni obremenjevala. je pa prepoznala njegov pogled – vsak dan je dobivala očarane poglede, kot je bil takšen, ki ga je zdaj upiral vanje. bila je uresničenje vsake moške fantazije – v vsakem njenem gibu je bila izražena močna seksualna energija in bila je dovolj prepričana vase, da je že zgolj to vleklo moške k njej. ampak zdaj se je nasmehnila ob njegovih besedah in skomignila z rameni. »ne morem pomagati, če me določeni ljudje hočejo ohraniti v enem kosu,« se je namuznila in ga rahlo zbodla z besedami, kajti navsezadnje je on iskal maščevanje, kajne? oliver jo je po svoje begal, čeprav je bil po drugi strani dovolj zanimiv, da je z njim rada tratila časa. zabaval jo je. pogled je dvignila proti njemu, ko je spet spregovoril, potem pa našobila svoje ustnice. »jaz ne bom imela kaj proti, če mi boš kupil pijačo,« je skomignila z rameni, potem pa se obrnila in brez naglice zakorakala do kavča, na katerem je posedala že prej – prepričala se je, da mu je ponudila dober pogled na svoje telo, tako ali tako pa je bila več kot prepričana, da ji bo sledil.
tagged: oliver smitten3 
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
oliver mclaughlin


Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
tvoja starost : 24
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Sob Nov 02, 2013 6:52 pm

OLIVER & YAZMIN


words: 420


Zadržal je njen pogled za dolgo minuto, potem pa dvomeče puhnil ob njenih besedah. Da mu je vzdevek bolj pristajal? Dvomil je, da je v resnici mislila to, kar je trdila. Bile so zgolj prazne besede, ovite v celofan prijaznosti. Preveč je bila pretkana, da bi ji nasedel, pa tudi če so bile v igri zgolj takšne malenkosti kot je bila hvala njegovega videza ali česa podobnega.

»Oliver,« je ponovil, tokrat bolj resno in odločno kot poprej. Ne bo ji dovolil, da ga bo klicala po vzdevku – ponavadi se ni pretirano obremenjeval s tem, toda iz njenih ust se je vse slišalo popolnoma drugače. Naredilo ga je šibkega – ali pa se je samo tako predstavljal. Skratka, bilo mu je neprijetno, ko ga je poklicala ljubkovalno in tovrstni občutki v njeni družbi res niso bili dobrodošli. Bili so zgolj moteči dejavniki.

»Krasno, kaj?« se je njegov ton glasu nenadoma obarval v ironijo, ko je začutil potrebo po komentarju na njene izrečene besede. »Nekateri so pripravljeni narediti vse za tvojo varnost, ti pa, po drugi strani, skrivaj naklepaš, kako jih boš zajebala. Vse po vrsti.« Namenil ji je resen pogled, za katerega je bilo dovolj očitno, da je v resnici ne odobrava. Toda po drugi strani ji ni mogel storiti popolnoma ničesar – lahko je le od strani opazoval vsako njeno potezo in iskal sledi njene šibkosti; dejstva,  ki mu bodo nekoč vsekakor prišla prav. »C-c-c.« Pomenljivo je privzdignil obrvi in stresel z glavo, ne da bi odmaknil pogled od njenega obraza. Prav, še vedno je bil z njim nekoliko obseden – pa ne samo s tem, če je bil iskren. Celotno njeno telo ga je privlačilo tako zelo, da bi se najraje lopnil po obrazu. Morda bi to pomagalo, da bi se streznil in nanjo začel gledati z drugačne plati – kot osebo, ki bi jo moral v resnici sovražiti, navsezadnje je bila vpletena v smrt njegovih staršev. Če bi se držal svojih načel, ne bi smel z njo takole družiti, pa najsi je bila utelešena boginja erotičnosti ali ne.

»Pijačo? Zakaj bi?« je zaklical za njo, ko je že odkorakala stran od njega – in kot običajno, ji je sledil. Tokrat bolj zaradi tega, ker mu ni pustila, da bi dokončal svoj stavek in ji je zares hotel povedati svoje. »Kupil sem ti jo že včeraj, pa prejšni teden in mnogokrat poprej. Ugotovil sem, da nimam neke koristi, če se še naprej igram kavalirja.« Brez pomisleka je sedel na kavč zraven nje in obrnil glavo vstran, ko jo je pogledal z dvignjenimi obrvmi. »Ali pač?«

created by wasted moon of ptb


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
yazmin rivero


Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 639
cash : 1325
street reputation : 404
tvoja starost : 24
starost lika : 29
group : the corporation.
kraj rojstva : havana, cuba.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Sob Nov 02, 2013 7:24 pm

LETS HAVE SOME FUN

oliver je bil vsekakor večna uganka, vsaj zanjo. ni točno vedela zakaj, ampak še vedno se je zelo intenzivno ukvarjal z njo in to jo je po svoje vedno znova presenetilo. ni bila navajena tako vztrajnih ljudi. sicer je bila sama primer odličnosti, ko je prišlo do vztrajnosti, ampak kljub temu… nekaj je bilo na njem. njene ustnice so se ukrivile v polovičen nasmešek, ko jo je ponovno popravil. vseeno ji je bilo, kako je hotel, da ga kliče. klicala ga bo ollie – zgolj zato, ker mu to ni bilo všeč. privzdignila je obrvi ob njegovih besedah. »nisem prepričana, na kaj namiguješ. čakaj, kaj točno načrtujem? kako bom vse po vrsti zajebala?« je ponovila njegove besede in se zasmejala. »nič osebnega, ampak ne poznaš me… in to je bila zelo neumna pripomba,« mu je pomežiknila. res se ni obremenjevala s tem, kar je rekel. njen oče je vedno govoril, da je bila to njena močna točka – besede so jo le stežka prizadele. karkoli jo je le stežka prizadelo.
vedela je, da ji bo sledil. udobno se je namestila na kavču in se s celotnim telesom obrnila proti njemu, ko se ji je pridružil. poslušala ga je, potem pa se je nasmehnila; tokrat zapeljivo. »nimaš kakšne koristi?« je ponovila in počasi zmajala z glavo, medtem ko je z dlanjo počasi zdrsnila preko njegovega obraza in se s palcem ustavila pri ustnicah. »povej mi, ollie…« je mehko zamrmrala, saj se mu je vmes dovolj približala, da je vedela, da jo bo v vsakem primeru slišal, »kakšno korist pa bi imel od tega?«
tagged: oliver smitten3 
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
oliver mclaughlin


Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
tvoja starost : 24
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Ned Nov 03, 2013 1:24 pm

OLIVER & YAZMIN


words: 427Ni se pustil zmesti, ko se je vidno posmehovala njegovim besedam – vajen je bil takšnih reakcij, sploh pa od osebe, kakršna je bila ona. Samo nasmehnil se je, a nasmeh niti približno ni odseval muzanja. To je bi nasmeh, s katerim je kazal, kako mu je bilo skoraj žal zanjo, da si je tako prekrivala oči pred resnico. »Prav, pa naj bo neumna pripomba,« je skomignil z rameni, kot da mu je bilo čisto vseeno, kaj si misli. »Mislim, da mi v resnici ni treba razlagati, na kaj sem namigoval.« Zmajal je z glavo in se odločil, da ne bo več razpravljal o njenih življenjskih načelih in metodah. Pa saj je vendar vedela, kaj mu je šlo v nos, kajne? Bila je vendar povezana z mafijo; tovrstni ljudje niso poznali usmiljenja, niso se ozirali na to, koliko nedolžnih ljudi je izgubilo življenje v procesu, ki so ga izvajali. Tudi temnolaska je prav gotovo vedno dobila tisto, kar je hotela, ne glede na to koliko žrtev je bilo za to potrebnih. Vzdihnil je. Zakaj se je sploh obremenjeval s tem? Verjetno se res ne bi smel vtikati v njeno življenje, a hkrati mu ni bilo vseeno. Še vedno je obstajalo upanje, da bi jo spametoval – kar je bilo skoraj nenavadno. Še sam ni vedel, zakaj je v resnici hotel pomagati osebi, ki je bila vpletena v umazane posle, tudi v smrt njegovih staršev. Moral bi jo sovražiti.

Toda ni je mogel. Pa ne zato, ker je bila tako lepa in privlačna – no, morda prav čisto malo tudi zaradi tega, a to ni bil glavni razlog. A v glavnem je ni mogel sovražiti, ker je bil takšna oseba. Oseba, ki je v ljudeh, ne glede na vse, vedno iskala samo dobro. To ga je včasih pošteno stalo, a je bil vsaj lahko tisto, kar je bil.

Ni se zmenil za njene zapeljive poglede in nasmeške, s katerim ga je kot običajno skušala omamiti, da bi se ji prepustil. Tokrat je naredil nekaj, kar je presenetilo celo njega samega – narahlo je odrinil njeno roko, ki se je sprehajala prek njegovega obraza in se ustavila pri ustnicah. »Nikakršne. Saj ravno zato.« Njegove resne oči so zdaj poiskale njene in bilo je jasno, da to ni tisti dan, ko se bosta igrala raznovrstne igrice. Dolgo minuto je preiskoval njen obraz, preden je ponovno spregovoril. »Rekla si, da te ne poznam, zato me nekaj zanima..« Zamišljeno je premolknil. »Pogosto to počneš? Iščeš pozornost ljudi s.. temle?« je pokazal na del njene gole kože in pomenljivo privzdignil obrvi. Ni bilo dvoma, kam je meril.

created by wasted moon of ptb


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
yazmin rivero


Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 639
cash : 1325
street reputation : 404
tvoja starost : 24
starost lika : 29
group : the corporation.
kraj rojstva : havana, cuba.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Tor Nov 05, 2013 7:29 am

LETS HAVE SOME FUN

bil je tako zelo… odločen, da bo storil nekaj, čeprav ni bila prepričana, da je še sam vedel, kaj je tisto nekaj bilo. morda jo je preziral; celo sovražil, ampak prepoznala je pogled v njegovih očeh in ta pogled zagotovo ni bil niti blizu sovraštva. bilo je nekaj drugega; nekaj veliko, veliko močnejšega in vedela je, da ima težave, da se temu upira. pustila je njegove prve besede na miru, ker tako ali tako ni imela neke koristi od njih. ni se nameravala obremenjevati s tem, kam je namigoval ali kaj si je mislil o njej. yazmin je bilo le redkokdaj mar, kaj si je kdo mislil o njej. tokrat se je nasmehnila, čeprav roko na srce – ni pričakovala, da bo odrinil njeno dlan. do sedaj je bilo vedno tako zelo lahko. kakšen dotik tu, nasmešek tam, pa je bil popolnoma obvladljiv ampak tokrat… tokrat je zaostril pravila igre in nenadoma je ugotovila, da ji je to všeč.
privzdignila je obrvi in počakala, da je nadaljeval. stvar, ki ga je zanimala, jo je dejansko presenetila – tega nekako ni pričakovala, ker nikoli niti ni razmišljala o tem, ampak kljub temu se je nasmehnila. »vi američani ste tako… zadrti,« se je odločila z blagim nasmeškom na obrazu, preden se je sklonila proti njemu v povsem nevsiljivi gesti – toliko, da jo je slišal, tudi ko je svoj glas stišala na hripav šepet: »naj ti zaupam majhno skrivnost, ollie,« je dejala, »tole… tole sem jaz. to ni iskanje pozornosti, ker bi pozornost dobila v vsakem primeru. ne gre se za to, kaj imam na sebi, temveč za to, kakšen odnos imam do praktično celotnega sveta. ne obremenjujem se, ne sekiram se in storila bom točno tisto, kar bom hotela,« se je zdaj nasmehnila in njene ustnice so ob tem samo za delček sekunde oplazile njegovo uho, v katerega je govorila. bila je dobra – njeni lasje so mehko ošvrknili njegov obraz, ko se je premaknila zgolj toliko, da je pogled uprla v njegove oči.
tagged: oliver smitten3 
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
oliver mclaughlin


Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
tvoja starost : 24
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Ned Nov 10, 2013 11:29 am

OLIVER & YAZMIN


words: 325


Prhnil je in zmajal z glavo. Seveda, lahko bi pričakoval kaj takega – popolnoma v  njenem stilu, da ni sprejela njegovih besed in preprosto prešla v napad. Mu vrnila pošiljko z enako težo, a tudi sam se je odločil, da ji ne bo pustil, da mu bo prišla do živega. Ne na takšen način. »Američani smo v resnici prav prijetni,« je na njegovem obrazu celo zaigral očarljivi nasmešek, četudi so bile njegove oči še vedno popolnoma resne. Še vedno jih je upiral naravnost v njene oči, kot bi na vsak način skušal najti način, kako lahko podre ta zid, ki ga je zgradila okoli sebe. Še vedno je verjel, da se to fasado brezčutne ženske nahaja nekaj, kar je bilo vredno rešitve – in niti približno ni nameraval odnehati. Morda je bilo iskanje človečnosti - ali zgolj kakršnihkoli pozitivnih čustev – v njej brezupno, a še vedno je bil prepričan, da se jo da popraviti. Obstajal je en manjši problem, sicer – ni bil prepričan, ali je sploh hotela biti popravljena. Verjetno ne.

»Ne verjamem,« se je počasi nasmehnil, ko je zavrnil njene besede in njen poskus, da bi ga prepričala, naj odneha pri.. karkoli je že počel. »To nisi zares ti – tako se samo predstavljaš svetu. Verjamem, da se globoko  v tebi skriva nekaj veliko močnejšega, nekaj boljšega.« Za trenutek je premolknil, dvignil desnico, ko je njen obraz počasi odmaknil od svojega ušesa in jo nato premaknil na njene prsi. »Srce,« je pojasnil tišje, a vseeno dovolj glasno, da ga je lahko slišala. »Srce. Tukaj ga imaš. Le da ne dovoliš, da bi kdorkoli prišel do njega, kajne?« S počasnim gibom se je njegova roka vrnila v njegovo naročje. »Zakaj?« Ni vedel, kdaj se je njegov glas izgubil v šepet, toda bila sta na dokaj mirnem kotičku, kjer je njeno uho zagotovo ujelo njegove besede. Vprašanje je bilo, ali bo pripravljena na to odgovoriti – pripravil se je na to, da se bo odločila, da ga bo preprosto preslišala.


created by wasted moon of ptb


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
maxine chase


Female Cancer Snake
število prispevkov : 165
cash : 333
street reputation : 89
tvoja starost : 28
starost lika : 25
kraj rojstva : havana, cuba

ObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   Ned Nov 10, 2013 3:56 pm

javier & lalia,

vrnila se je nazaj na svoje mesto v tem striptiz klubu, kjer bila že nekoč del osebja, če se je lepše izrazila o svojih delovnih zadolžitvah. tu sedaj ni bila več zaradi zaslužka, a ker je na tem mestu, v tem trenutku bila zaradi višjih ciljev in skritih namenov njena prisotnost močno potrebna. navsezadnje je le bila nekdanja uslužbenka - natakarica in striptizeta. lastnik, catellanos, jo je z veseljem vzel nazaj, ko se je kakor polit cucek pojavila na vratih njegove pisarne z vnaprej pripravljeno jokavo zgodbico, katera ni bila drugega kot izmišljotina in načrt kako iz prve roke dobiti informacije o nelegalnih poslih zadaj v posebnih sobah, skrite navadnim obiskovalcem havane. po precej časa je bila nazaj v starem poslu in brez težave se je hitro spet navadila nanj. moški se v njeni odsotnosti niso spremenili niti za ped, četudi se je klientela nemara zamenjala. zato je v miniaturnem nedrčku okrašenem s kristalčki, iz katerega so njene prsi kar kipele in v krilcu, ki ji je komaj pokrilo zadnjico, ta hip stregla pijačo in drugače zabavala stranke kakor z vrtenjem okoli droga na odru, kjer je to nalogo izpolnjevala isabelle.

pravkar je postregla še eno rundo pijač in se s praznim pladnjem vračala nazaj k točilnemu pultu, ko so se ji okrog zapestja ovili moški prsti in jo potegnili za seboj v hodnik, vodeč do majhnih soban za tiste, ki jim zgolj striptiz ni bil dovolj in so želeli - no nekaj več. komaj se je uprla vsem instiktom ubraniti se in "napadalca" spraviti na tla, kar se je naučila kot agentka DI, a bila je pod krinko in buren odziv samoobrambe bi prinesel preveč vprašanj. prisilila se je obmirovati in pogled radovedno uprla v oči temnolasca, obenem pa stisnjena ob zid in iz roke ji je bingljal prazen pladenj. zgolj sekundo je potrebovala, da ga je prepoznala in ustnice iz rahlo nejevoljne črte ukrivila v sled nasmeška. "javier," je zapeljivo dahnila njegovo ime kakor je znala in namuznjeno premerila njegov obraz. "če si hotel mojo pozornost, bi moral samo reči in me ne skoraj ugrabiti," je z bleščečim nasmeškom dodala, izvila dlan iz njegovega nežnega, a trdnega primeža in mu prste na zatilju zakopala v mehke lase - kakor se je spominjala, da mu je všeč.

 
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Sponsored contentObjavljaNaslov sporočila: Re: strip club la carabena   

Nazaj na vrh Go down
 

strip club la carabena

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: , chasing shadows archive :: chasing shadows vol. 3-
Pojdi na: