KazaloIščiRegistriraj sePrijava 

Share | 
 

 stairs

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
dom wallace
dom wallace


Female Cancer Rooster
število prispevkov : 505
cash : 32449
street reputation : 314
tvoja starost : 26
starost lika : 43
group : wallace crime family
kraj rojstva : ac, nj

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: stairs   stairs EmptyNed Mar 09, 2014 5:00 pm

stairs Stairs
Nazaj na vrh Go down
jocelyn tucker
jocelyn tucker


Female Virgo Pig
število prispevkov : 532
cash : 956
street reputation : 286
tvoja starost : 24
starost lika : 32
group : wallace mafia member
kraj rojstva : albania

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptySre Mar 26, 2014 7:35 pm

tagged,oscar smitten

Njene misli so prevzele nadzor nad njo in majhno stanovanje, v katerem je živela zadnja leta, jo je še dodatno utesnjevalo. Čeprav je bila ura zgodnja in je sonce šele pred kratkim vzšlo, je skočila iz svoje postelje, se preoblekla v udobna športna oblačila in odšla ven. Bila je že bolj kot ne njena rutina da je ob jutru odšla teč, se nato vrnila v stanovanje in si pripravila lahkoten zajtrk, prebrala časopis in nato čakala na svojo naslednjo nalogo, ki so večinoma potekale ob nočnih urah in je imela velikokrat cel dan čas zase. Slišalo se je bajno, a življenja praktično ni imela, kajti močno je plačala svojo svobodo in novo identiteto, ko je prestopila mejo Amerike in za večno zapustila Brazilijo in toliko bolj Albanijo, kamor bi njena vrnitev pomenila samomor. Njeno srce ni bilo popolnoma mirno, ko je živela v Braziliji ob svojem možu, a vsaj srečo je poznala in vsaj imela je nekoga. Sedaj pa je obstala s to mirnostjo, a brez sreče in nekoga ob sebi. Vračala se je v prazno stanovanje in za dobro svojega sina celo zmanjšala obiske in povečala dohodke. Počutila se je grozno, a včasih nisi mogel imeti vsega, kar se je slišalo kot dobra tolažba v teoriji, a obupna v praksi.

Razbremenjena svojih mislih je tekla brez posebnega cilja čez celotno plažo in zavila proti stopnicam pripravljena da odide domov, a jo je postava, ki je prekrižala njeno pot to onemogočila, kajti ostala je vkopana na mestu, prenehala je dihati in njene oči so se dodatno razširile od samega presenečenja, medtem ko so se roke stisnile v pesti, kakor da bi hotela sama sebi dajati spodbudo. »Oscar,«so dejale njene ustnice, a iz sebe ni mogla spustiti nobenega zvoka, kajti nenadoma jo je prevzela krivda, slabost, oblili so jo spomini in ni vedela kaj naj reče in kaj naj stori. Najbolje bi bilo oditi in mu predstavljati nepomemben privid, a noge je nikakor niso ubogale in je tako le stala pred njim- živa in zdrava. »Oprosti,« se je naposled le izvilo iz nje po turbulenci njenih misli in gnusila se je sama sebi nad tem kako bedno je zvenela.  

Nazaj na vrh Go down
oscar navarro
oscar navarro


Male Leo Rooster
število prispevkov : 293
cash : 315
street reputation : 202
tvoja starost : 26
starost lika : 34 years old
group : brazilian cartel
kraj rojstva : palermo, sicily

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptySre Mar 26, 2014 8:12 pm

sedel je kamnitem zidu, ki je ločeval prometno ulico za sabo in peščeno plažo nekoliko nižje pod njim. noge so mu prosto padale čez zid in s petami zadevale kamne za sabo. nekaj minut nazaj je tik pred njegovimi očmi izza morja vzšlo sonce. verjetno je bil to za peščico ljudi, ki so bili pokonci ob tej uri, precej romantičen trenutek, a glede na to, iz kje je prihajal temnolasec, je bil sončni vzhod v atlantic cityju precej nepomemben.  pred dobro uro se je vrnil nazaj v mesto – večino noči je preživel na precej dolgočasni nalogi v predmestju in ob tem se še vedno nikakor ni mogel navaditi, da se je spet znašel na tako nepomembnem položaju. za hierarhijo in politiko mafije mu je bilo seveda vseeno – nikoli ni imel ambicij zasedati najvišje položaje, a vedel je, da ima dovolj izkušenj in znanj, da bi opravil veliko bolj zapletene naloge, kot je bil recimo današnja. a denar je bil denar in nad tem se ni nikoli pritoževal. v pljuča je še enkrat potegnil dim ene od najmočnejših cigaret, ki so jih prodajali v državi, in za trenutek zaprl oči. izgledal je obupno. razmršeni lasje, temni podočnjaki, krvave oči. zadnje dneve je tako ali tako živel samo še na kavi, cigaretah in občasno kakšnemu kozarčku alkohola preveč. bil je tako utrujen, da bi verjetno zaspal na tem trdnem kamnu, a svoje postelje ni videl že nekaj dni.  in kljub temu, da mu je telo že nekaj časa govorilo, da dela z zadnjimi atomi moči, je še kar vztrajal. tako kot tistega jutra.

konico cigarete je pritisnil ob kamen in ogorek pustil v družbi preostalih cigaret. z rokami se je uprl v zid in se v loku odrinil na peščeno plažo dober meter navzdol. dlani si je obrisal v kavbojke in se počasi namenil mimo stopnic (ki so iz ulice vodile na plažo) in proti drugemu koncu plaže – tako si je namreč nekoliko skrajšal pot, ki je vodila do njegovega stanovanja. a ni prišel daleč. pot mu je nekdo prekrižal, a verjetno osebe ne bi niti opazil, če se ta ob njegovi prisotnosti ne bi zdrznila in obstala na mestu. njegov pogled se je tako povzdignil do obraza prišleka in za trenutek se mu je zdelo, da je ta trenutek le del sanj, ker ga je očitno zmanjkalo na zidu. »leonora…?« je nekje v daljavi zaslišal svoj lastni glas, poln presenečenja in nejevere. »kaj za…« glas se mu je prelomil, ko je naredil korak proti njej, še vedno ne povsem prepričan ali so to sanje, ali je to resničnost. za hip je pomislil, da mora biti ženska le popolnoma enaka različica leonore, a glede na to, da je poznala njegovo ime, je popolnoma realna razlaga, zakaj vidi svojo mrtvo ženo, padla v vodo. »kaj se dogaja? si to res ti?« je še vedno v šoku počasi vendarle spravil iz sebe in premagal še en korak, ob čemer se je njegova dlan dotaknila njene roke, kot da bi se še dodatno želel prepričati, da ne sanja.
Nazaj na vrh Go down

Sponsored contentstairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs Empty

Nazaj na vrh Go down
 

stairs

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: , chasing shadows archive :: chasing shadows vol. 4-
Pojdi na: