KazaloIščiRegistriraj sePrijava 

Share | 
 

 info

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
isabella morello
isabella morello


Female Capricorn Horse
število prispevkov : 123
cash : 22280
street reputation : 46
tvoja starost : 28
starost lika : 27
group : morello crime family
kraj rojstva : ac, nj

info _
ObjavljaNaslov sporočila: info   info EmptySob Mar 15, 2014 8:53 am


info

Morello crime family je Atlantic cityju gospodovala vse od časa prohibicije in od nekdaj so bili navajeni imeti prste zraven na vseh področjih - alkohol, orožje, droge, nasilje... Vse to se je seveda drastično spremenilo dobrih štirideset let nazaj, ko se je dobršen del njihove mafije odcepil in odšel na drug konec mesta, njih pa pustil oslabljene in predvsem besne. Kljub vsemu pa se je mafija postavila na svoje noge in pod vodstvom franka 'the prime minester' morellija in zdaj njegove hčerke isabella 'ice queen' morello se mafija vrača nazaj v staro slavo. sestavljena iz italjanov, ki hlepijo po bogastvu in razkošju se ukvarjajo predvsem z uvozom in preprodajo orožja s sicilije, izdelavo eksplozivov, zastraševanja in izsiljevanje denarja, preprodaja alkohola in seveda dober star posel umorov.
 
Za napredovanje v mafiji je seveda potrebno opravljanje nalog, kar vam prinese dodatne točke, več denarja in seveda višji rank - s tem pa večji ugled in boljši položaj. 

FALCONS - najnižji člani mafijske družine, ki začnejo svoje delo na cesti. so oči in ušesa svoje mafijske družine, ki predvsem zbirajo informacije, pomagajo pri manjših akcijah kot izvidniki in poročajo nazaj svojim nadrejenim. (za napredovanje v višji rank potrebujete 3 točke)

ENFORCERS - skušajo se dokazati svojim nadrejenim v manjših, na videz nepomembnih nalogah - prejemanje pošiljk, izsiljevanje denarja ali pa kot izvidniki pri raznih večjih akcijah. na tej točki mafija tudi preizkusi njihovo zvestobo, saj brez tega ne morejo napredovati do naslednjega ranka.

SOLDIERS - zdaj že polnopravni člani, ki jim je dodeljena večja avtoriteta in samostojnost. tako imenovani 'vojaki' se lahko odpravijo na samostojne misije kot tudi novačijo druge člane. 

HITMAN - zadnji večji preizkus preden člana spustijo v ožji krog je umor. razen pri nekaterih izjemah, ko se to zgodi že prej se člani za vedno zaobljubijo svoji družini z umorom, ki ga izvršijo, hkrati pa postanejo 'možje za vsako nalogo' - na tem nivoju se jim zaupa vse vrste nalog, navadno pa si jih lahko izbirajo tudi sami in jim niso več določene.
 
REGIME HEAD – samostojne misije, tudi v tujini, kjer je sam zadolžen za ostale člane – ni jim sicer še šef, poveljuje jim samo za določeno misijo. tu se navando člani tudi specializirajo za določeno smer in si kasneje lahko zberejo svojo ekipo.

CLUB HEAD – zadolženi so za predele mesta, pod seboj imajo precejšnje število sodelavcev in neodvisno se lahko odločajo za misije. sami odgovarjajo za svoja dejanja in ni jim več potrebno poročati vsakega svojega koraka svojim nadrejenim, še vedno pa seveda delujejo v skladu s svojo mafijo.

CRIME BOSS – navadno najvišji čin, ki ga lahko sodeže član mafije, ki ni v krvnem sorodstvu s takratnim donom je crime boss – capo. največkrat so zadolženi za svoj 'delež' družine v drugem mestu, so najbližji sodelavci svojemu donu in imajo tudi največ njegovega zaupanja, saj so si ga prislužili skozi leta in leta delovanja.

RIGHT HAND MAN – čast, ki doleti le redke v mafijski družini. consegliere, desna roka dona je oseba, ki je vedno ob njem in mu svetuje, v primeru napada ali bolezni prevzame vajeti nad mafijo in poveljuje svojim crime bossom, capotom.

DON, capo di tutti capi – že ime pove vse, šef vseh šefov. oseba, ki ji posredno in neposredno odgovarjajo vsi, z njo oz. njim pa le redko pridejo v dejanski kontakt. don je naziv, ki se največkrat deduje krvno razen v izrednih primerih, njemu pa tudi prisežeš svojo doživljensko zvestobo.

Nazaj na vrh Go down
 

info

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: , chasing shadows archive :: chasing shadows vol. 4-
Pojdi na: