Gost Gost
| Naslov sporočila: lars hermann beckenbauer Čet Avg 25, 2011 7:06 am | |
|
LARS HERMANN BECKENBAUER
22 : last : music and art : berlin, germany : tom felton
Ne bom pisal romana ali slovarja o meni, niti ne pomislite na to, ker nisem tip, ki bi veliko pisal. Povedal bom bistvene stvari iz mojega življenja ter dodal še nekaj podrobnosti. Tako, zdaj pa začnimo.
Rodil sem se v veliki porodnišnici v Berlinu, glavnem mestu Nemčije. Mama mi je dala ime Lars, ker pa je oče vztrajal pri imenu Hermann, sta sklenila kompromis, da dobim dva imena. Sicer praktično ni, ampak, kakorkoli, gremo naprej. Moje otroštvo je bilo kolikor toliko dobro, kajti nismo bili ravno premožni, torej sem se moral zadovoljiti z malim. Poleg tega sem imel še dve starejši sestri, ki sta bili vedno pred mano in me zasenčili s svojo pametjo. Poučevali sta se o tistem, kar sta hotela mam in oče tudi od mene: pravo. Torej to, kar sta tudi onadva. Vendar nikoli nisem hotel biti pravnik, preprosto ni mi bilo všeč. Bolj sta mi bila všeč glasba in igranje. Zato sem že zgodaj začel na skrito igrati bobne ter kitaro, poučeval pa me je moj stric, ki ni odobraval mojih staršev. Bilo mi je neverjetno lepo, ko sem se naučil iz inštrumentov izvabljati mnogotere različne melodije, ki so sčasoma postajale vse lepše in zapletenejše. Medtem pa sem se v šoli prijavil k gledališkemu krožku. Po prvih nekaj predstavah je bilo že splošno znano, da sem eden izmed najbolj talentiranih članov krožka na šoli in počasi sem začel dobivati vse več glavnih vlog. Ko sta starša ponesreči izvedela, da se pri stricu učim kitaro in bobne, ter da igram v gledališkem krožku sta, seveda, pobesnela. Skoraj sta me že poslala stran, vendar so ju sorodniki ustavili in jima razložili, kaj pomeni nekaj imeti rad. Saj ne, da tega ne bi že vedela, le razumela nista. Od takrat naprej me sicer sprejemata takšnega kot sem, vendar če kdo omeni igralstvo in glasbo vedno nekaj zagodrnjata in se očitno izogibata te teme. Mene to sicer ne moti, včasih mi je celo smešno, kako se poskušata izmotati iz nadležnih vprašanj o meni, vendar pa njima vsekakor ni prijetno. Vendar presenetljivo dobro shajata s tem, glede na to, da se zdaj prebijam skozi zadnji letnik glasbeno-igralske univerze in sem celo na izmenjavi v Amsterdamu. No, kakorkoli, vsa čast jima. Zdaj pa še malo jaz in moj značaj. Skozi leta, ki sem jih preživel v rodnem Berlinu, v ne preveč premožni družini sem se naučil mnogo stvari. Znam se prebijati skozi hude čase ne da bi me pretirano pretreslo in da bi dosegel želen cilj, naredim vse kar je treba. Sem tudi zelo prilagodljiv človek, ki se lahko hitro izmuzne iz neželene situacije, ali pa jo reši, kakor mu paše. Zato zlahka navežem prijateljske stike, vendar je problem v tem, da zlahka navežem tudi sovražne stike. Kljub temu pa nimam veliko sovražnikov, ker sem preprosto takšen, da me nekako nihče ne more posebno sovražiti. Nič nimam tudi proti drugačnosti, kajti vse ljudi sprejemam kot enakovredne meni, nikogar boljše, nikogar slabše. Edini problem, ki ga imam od zmeraj, je moja ognjevitost in strast. Za stvar se včasih zavzamem kar nekoliko preveč in potem marsikdaj zanetim hud prepir, čeprav morda ne zgledam tak. Večinoma pa sem normalen, morda malce zasanjan fant, ki obožuje umetnost.
I THINK 2-3 : CÍARA : TOO PERFECT < 3
PLAYED BY AYNEE
|
|
vesna main admin
število prispevkov : 1181 cash : 2208 street reputation : 65 tvoja starost : 36
| Naslov sporočila: Re: lars hermann beckenbauer Čet Avg 25, 2011 8:02 am | |
| AYNEE, DOBRODOŠLA NA FORUMU DEFYING GRAVITY ! tvoja prijava je bila sprejeta, kar pomeni da imaš vse pogoje za začetek pisanja na forumu. prosimo te, da je tvoje prvo RPG sporočilo namenjeno zasedbi proste sobe, saj nihče noče da je tvoj lik brezdomec, kajne? vsak lik potrebuje tudi plot page, za nabiranje povezav, da bo življenje tvojega lika še bolj raznoliko, pa lahko odpreš tudi facebook profil, twitter račun in mu priskrbiš mobitel, na katerem bo dosegljiv za vse njegove nove prijatelje. in če ti je forum všeč, te vabimo da zapišeš kakšno pohvalo ali pa mogoče novo idejo na oglasno desko. |
|