Gost Gost
| Naslov sporočila: chris anthony bennett Tor Sep 13, 2011 3:55 pm | |
|
CHRIS ANTHONY BENNETT
21 : junior : journalism : yukon, canada : enrique iglesias
Opišem naj se? Seveda, saj me gotovo nihče drug ne more zadovoljivo opisati. Vprašali boste: "Zakaj?" Zato, ker me nihče ne pozna. Nisem najbolj družabna oseba in s svojo hladnostjo in izvirnimi sarkastičnimi pripombami ljudi odbijam. Le redki so imeli dovolj potrpljenja, da so vztrajali ob meni. Toda tudi tisti so slej ko prej izginili in tako sem izgubil vse prijatelje. Moja zgodba se začne v letu 1997, ko mi je bilo 7 let. Bil sem nasmejan fant, ki je vedno vse planiral naprej in bil vedno priljubljen v družbi. Ko sem nekega poletnega dne prišel domov iz šole sem naletel na odprta vrata pred katerimi je stal policist. Brez ovinkarjenja mi je povedal, da je moj oče ubil mojo mamo nato pa naredil samomor. Ni mi izrekel besedice sožalja in še isti dan so me vtaknili v sirotišnico. Pred tem smo živeli precej razkošno in življenje v tisti luknji je bila zame prava beda. Pri 16 letih sem se preselil k sestri, ki pa je kmalu umrla zaradi raka. Zdelo se mi je, da se mi bo zmešalo saj sva si bila zelo blizu. Ko sem pri 19 letih začel s šolanjem na univerzi je bila zgodba mojega otroštva pozabljena in čeprav sem še premnogokrat krasil naslovnice Kanadskih časnikov me nihče ni prepoznal. Začel sem novo življenje in se zaprl kot školjka in nihče ni nikoli izvedel ničesar o moji preteklosti.
Sem zelo ponosen človek in ne maram laži in spletk, predvsem do sebe poskušam biti vedno iskren. To da sem pogosto zloben brez razloga drži, tudi precej muhat sem in težko mi je ugoditi. Držim se zase in za čisto nobeno stvar ne pokažem zanimanja. Vedno skrijem svoja prava čustva, pa tudi sicer si le redkokaj dejansko vzamem k srcu. Prenesem lahko marsikaj, mislim, da od tistega usodnega dne, ko so mi umrli starši nisem potočil niti ene same solze. Drži, da sem precej nagle jeze in ko imam slab dan je pravzaprav nemogoče, da me NE bi razjezili.
Lahko bi rekli, da sem zasvojen s kajenjem. Za cigarete sem zapravil pravo malo premoženje. V družbi nikoli ne pijem, ko pa sem sam si včasih privoščim kozarček ali dva drage pijače. Seveda, veliko dam na kvaliteto izdelka in vedno poskrbim, da so vse moje stvari kvalitetne in priznanih znamk. Če ne štejemo moje nedvomno zanimive preteklosti pa sem izjemno dolgočasna oseba. Nimam nobenega hobija, ne poslušam glasbe, ni gledam športa...
Nisem tiste vrste človek, ki bi ga posebaj ganilo kaj si okolica misli o njegovem izgledu zato se tudi ne trudim preveč. Modre jeans hlače in enobarvna srajca, pa sem čisto zadovoljen. Moji lasje so vedno dokaj zadovoljivo počesani in kljub temu, da slabo vidim očal ne nosim. Ponavadi jih tako ali tako ne potrebujem, sicer nosim leče. Nihče ne ve, da imam stara okrušena očala spravljena v kotu svojega vedno urejenega in pospravljenega predalnika.
2 : awesome :3
PLAYED BY Tanja
Nazadnje urejal/a chris bennett Sre Sep 14, 2011 6:56 pm; skupaj popravljeno 4 krat |
|
vesna main admin
število prispevkov : 1181 cash : 2208 street reputation : 65 tvoja starost : 36
| Naslov sporočila: Re: chris anthony bennett Sre Sep 14, 2011 7:56 pm | |
| TANJA, DOBRODOŠLA NA FORUMU DEFYING GRAVITY ! tvoja prijava je bila sprejeta, kar pomeni da imaš vse pogoje za začetek pisanja na forumu. prosimo te, da je tvoje prvo RPG sporočilo namenjeno zasedbi proste sobe, saj nihče noče da je tvoj lik brezdomec, kajne? vsak lik potrebuje tudi plot page, za nabiranje povezav, da bo življenje tvojega lika še bolj raznoliko, pa lahko odpreš tudi facebook profil, twitter račun in mu priskrbiš mobitel, na katerem bo dosegljiv za vse njegove nove prijatelje. in če ti je forum všeč, te vabimo da zapišeš kakšno pohvalo ali pa mogoče novo idejo na oglasno desko. |
|