KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

lena cassia caligaris

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

Gost
Gost

lena cassia caligaris _
ObjavljaNaslov sporočila: lena cassia caligaris   lena cassia caligaris EmptySob Nov 26, 2011 1:31 pm

LENA CASSIA CALIGARIS

20 : SECOND : LAW : SANTORINI, GREECE : AMANDA SEYFRIED

lena cassia caligaris Untitled-2

Če bi želela da je moj opis naučen, bi začela s tem: »Pozdravljeni, moje ime je bla bla…« Ampak nisem samo običajna punca, ki bi sedela tukaj in pisala podatke o sebi tako brezizrazno in brez neke osebnosti. Pa vendarle, ko opazujem ptice skozi okno in morje, na katerega sem tako navezana, šele takrat se zavedam, da potujem nekam drugam. Drugam iz mojega prelepega Santorinija.
Tako je. Prihajam iz Grčije, otoka Santorinija, iz majhnega mesteca ob morju, znanega po belih hišicah z modro streho. Ne bom vam govorila o tem, saj vas verjetno ne zanima mesto, ampak jaz sama.
Lena Caligaris. Tipičen grški priimek, ne tako tipično grško ime. Moja mami je bila nora na temu rečeno, navadna imena. Jaz sem Lena in moj starejši brat je Kosta. No vsaj on ima tipično grško ime. Pa vendarle je v Grčiji vsak drugi Kosta.
Lena, prijatelji me kličejo enostavno L, moja babica pa me kliče kar »tamala«. Ampak to je njena izbira, ne zamerim ji ničesar. Veliko ljudi me smatra, kot tipično blondinko, ki v glavi nima niti zrna pameti. Ko pa potem omenim, da študiram pravo, vsem kar malce zastane dih in dobijo, saj veste tiste velike oči presenečenja, ki jim sledi: »No… Saj to je pa super.« In potem nimajo za reči ničesar več. Ampak ja, nekaterim je težko razložiti da nismo vse blondinke neumne.
Za pravo sem se odločila, saj priznam, da imam rada stvari pod kontrolo. Če pa se stvari ne odvijajo v mojo smer, pa naredim tako, da se. Moja mami je vedno govorila: "Lena, ti potrebuješ nekaj, kjer boš lahko krotila svojo oblastnost." In še kako prav je imela. Pravo mi definitivno pomaga, da oblastnost stresam v šoli, doma pa se nekoliko umirim.
Ko sem že omenila mojo mami, naj vam povem nekaj o svoji družini.
Če prej ne bi omenila, da imam starejšega brata, bi verjetno marsikdo od vas pomislil, da sem edinka. No pa je to še daleč od resnice. Poleg starejšega brata imam še dve polsestri. Mami, Cassia, in oči, Tassos, sta se spoznala leta 1985 in se zaljubila na prvi pogled. Tega leta je mami prvič nastopala v svoji veliki predstavi, oči pa jo je tam prvič zagledal. Čeprav ga je mami kar nekajkrat zavrnila je vztrajal in čez dve leti se je rodil moj brat, približno pol ure za njim pa še jaz. Uganili ste. Jaz in Kosta sva dvojčka. Po eni strani naju to združuje, po drugi pa dela velike stvari med nama. Poročila sta se šele pred kratkim, oči pa ima iz prejšnjega zakona še dve hčerki. Sicer sta obe starejši od mene, ampak to ne spremeni mojega mnenja o njima, da sta obe… No kuri pač. Obe delata kot natakarici, v življenju pa nista bili sposobni narediti niti srednje šole. Ampak dovolj o njima. Najprej smo živeli na otoku Kos, mami pa se je kasneje izkazala in našlo to našo malo vasico na Santoriniju. Kmalu smo spakirali svoje stvari in se iz enega grškega otoka preselili na drugega.
Z Kostasom se razumeva bolje, kot se večina bratov in sester. Vedno je bil moj »veliki brat«, zaščitnik. Vedno me je vzel s seboj v svojo družbo in prav kmalu sem ugotovila, da se v moški družbi počutim veliko bolje kot v ženski. Moj brat je kmalu postal moj idol, njegovi prijatelji pa so me imeli tudi kot za svojo sestro. Delno so tudi oni krivi, za takšen karakter, kot ga imam sedaj jaz. Z njimi sem se prvič napila, pokadila cigaret in travo. Naučili so me biti trmasta in odločna, da se morem boriti za tisto kar mi pripada. Pa čeprav se tega držiš s konicami nohtov.
K mojemu astrološkemu znamenju sodi tudi pretirana senzibilnost. Čustveno sem labilna, včasih delam paniko za prazen nič. Pretirano sem ljubosumna, saj ne želim, da kdo jemlje nekaj kar je mojega. Vendar pa sem zraven tega tudi zelo ljubezniva in zaupljiva. Skrivnosti so pri meni na varnem in, če je potrebno, lahko skrivnost odnesem tudi s seboj v grob. Če nekomu postanem prijateljica, mu kljub vsem prepirom, globoko v srcu to tudi vedno ostanem. Človek me lahko pokliče ob treh zjutraj, pa četudi samo za to, da mi pove, da me ima rad.
Torej, počasi bom naredila zaključek temu mojemu opisu, tudi sonce že počasi zahaja za hiše. Za bele hiše z modrimi strehami. Jutri odpotujem v Amsterdam in komaj čakam, da vidim kakšne nove dogodivščine me čakajo tam.

4+ : NONE : ) : COMPLICATED BUT F*UCKING GREAT

PLAYED BY TIAAX

TEMPLATE MADE BY DAMMIT JIM!! OF CAUTION 2.0
Nazaj na vrh Go down
vesna
vesna
main admin
main admin

Female Aries Dragon
število prispevkov : 1181
cash : 2208
street reputation : 65
tvoja starost : 36

lena cassia caligaris _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: lena cassia caligaris   lena cassia caligaris EmptySob Nov 26, 2011 3:37 pm

lena cassia caligaris Sprejeta

TIAAX, DOBRODOŠLA NA FORUMU DEFYING GRAVITY !
tvoja prijava je bila sprejeta, kar pomeni da imaš vse pogoje za začetek pisanja na forumu.
prosimo te, da je tvoje prvo RPG sporočilo namenjeno zasedbi proste sobe, saj nihče noče da
je tvoj lik brezdomec, kajne? vsak lik potrebuje tudi plot page, za nabiranje povezav, da bo
življenje tvojega lika še bolj raznoliko, pa lahko odpreš tudi facebook profil, twitter račun in
mu priskrbiš mobitel, na katerem bo dosegljiv za vse njegove nove prijatelje.
in če ti je forum všeč, te vabimo da zapišeš kakšno pohvalo ali pa mogoče novo idejo na oglasno desko
.
Nazaj na vrh Go down

lena cassia caligaris

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1