KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

bianca mináj carter

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

Gost
Gost

bianca mináj carter _
ObjavljaNaslov sporočila: bianca mináj carter   bianca mináj carter EmptyTor Nov 29, 2011 3:05 pm

BIANCA MINAJ CARTER

19 : FRESHMAN : ACTING : MADRID : NIKKI REED

bianca mináj carter Tumblr_lvax4hGylM1qeyqwzo4_500_large

Hej! Um, sploh ne bi vedela, kje naj začnem. Pri začetku, I guess. No, ja, Ime mi je Bianca. Rojena sem v Španiji, Madridu, kjer sedaj tudi živim, pri petih letih pa sem se za nekaj let preselila na Florido, Orlando, k očetu, a le za kratek čas. Oče je Američan. Kakorkoli, Amerika je bila prevelika zame... No, kot ste lahko že razbrali, sta moja starša ločena, celo življenje (razen tistih nekaj let) pa sem živela pri mami. Ločila sta se, ko mi je bilo okoli 3 leta. Kakorkoli, Amerika je bila takrat prevelika zame. Všeč mi je bilo v Španiji. A sedaj, ko sem nekoliko starejša, so moje sanje spet obiskati tisto obljubljeno deželo in slediti svojim sanjam. Ukvarjam se namreč z igralstvom in po osnovni šoli sem igralstvo in gledališče tudi imela kot nek glaven hobi, saj obiskujem dramske vaje in nastopam v gledališčih, prav tako pa tudi pišem zgodbe, več ali manj dramatiko-igre. V prosem času tudi modeliram, ampak od tega ne zaslužim prav veliko, tako da pustimo to na stran... Ni pa vse o meni tako lepo, bistro in popolno, kot je do sedaj zvenelo moje življenje. Pri mojih trinajstih, sta se starša spet pobotala in bila skupaj. Vedela sem, da iz tega ne bo spet moglo nastati nekaj resničnega, saj enkrat doživeto, za vedno pozabljeno... In tako je bila moja mama spet prizadeta, posvečala mi je vedno manj časa, v letih (13) v katerih bi mogla najbolj skrbeti zame in paziti na moje korake. Tako sem... No recimo temu kar tako - malce zašla. Družila sem se z napačnimi osebami, kadila travo, pila, bežala od doma, kradla, čeprav mi tega ni bilo treba, in tako dalje. Ko se je mama spet pobrala na noge, pri mojem šestnajstem letu, je bilo skorajda prepozno. Nekoliko sem se popravila v vstopu v srednjo šolo, saj sem tam spoznala resne ljudi z istimi željami in ambicijami kot so moje, zato sem bila nekako primorana spremeniti družbo, ki je name popolnoma drugače vplivala. Kakorkoli, sedaj nisem več tako slaba, nemorem pa reči, da sem zlat otrok. Sem živahna, euforična, duhovita, malce bitchy, kar včasih ne škodi in tu-pa-tam zlonamerna. Zelo rada se smejim in obožujem preživljati čas z veselimi ljudmi, ki me znajo nasmejati. Oh, and, I don't do losers. Vem, da naj bi to ostalo intimno, ampak rada se zabavam in rada menjujem fante. Zaradi tega lahko sklepate, da ljubezni še nisem doživela. Imela sem veliko fantov, a ljubezen ... Pustimo to za prihodnost. Kakorkoli že, vedno sem imela le ožji krog prijateljic, saj me ponavadi punce niso marale zaradi mojega ''slovesa'' ki pa ni bil vedno točen. Nikoli nisem razumela, kaj ljudi moti na meni. Vedno se trudim biti do vseh prijazna, a to mi včasih preprosto ne znese. Pa saj ima vsak človek napake, kaj ne? Vseeno pa mislim, da si zaslužim biti srečna. A kaj si predstavljam pod pojmom ''sreča''? Verjetno si drugače razlagam ta pojem kot katera druga najstnica. Poleg umetnosti, v kateri si zares želim uspeti, me zelo veselijo potovanja. Res upam, da mi bo uspelo priti na šolo in res se že veselim izmenjav! Nikoli še nisem bila v Amsterdamu, zato to zame predstavlja velik izziv. Spoznavanje novih kultur, jezikov, ljudi,.. Res prava stvar zame. Prav tako upam, da so na šoli učenci, ki imajo podobne hobije in interese kot jaz, veselim se že iskanja sorodne duše...Vedno sem si želela imeti prijatelja ali prijateljico, ki bi z mano pisal, ustvarjal, navsezadnje se noro zabaval, čeprav mi tega v najstniških letih ne manjka... No, to sem pač jaz, več o meni boste pa izvedeli tekom šolskega leta. Get the party started!

3 : 0 : ROCK ON! CAN'T WAIT TO GET STARTED

PLAYED BY BIANCA

TEMPLATE MADE BY DAMMIT JIM!! OF CAUTION 2.0

Nazaj na vrh Go down
vesna
vesna
main admin
main admin

Female Aries Dragon
število prispevkov : 1181
cash : 2208
street reputation : 65
tvoja starost : 36

bianca mináj carter _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bianca mináj carter   bianca mináj carter EmptySre Nov 30, 2011 9:34 am

bianca mináj carter Sprejeta

BIANCA, DOBRODOŠLA NA FORUMU DEFYING GRAVITY !
tvoja prijava je bila sprejeta, kar pomeni da imaš vse pogoje za začetek pisanja na forumu.
prosimo te, da je tvoje prvo RPG sporočilo namenjeno zasedbi proste sobe, saj nihče noče da
je tvoj lik brezdomec, kajne? vsak lik potrebuje tudi plot page, za nabiranje povezav, da bo
življenje tvojega lika še bolj raznoliko, pa lahko odpreš tudi facebook profil, twitter račun in
mu priskrbiš mobitel, na katerem bo dosegljiv za vse njegove nove prijatelje.
in če ti je forum všeč, te vabimo da zapišeš kakšno pohvalo ali pa mogoče novo idejo na oglasno desko
.
Nazaj na vrh Go down

bianca mináj carter

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1