KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

belmont plateau

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
jocelyn tucker
jocelyn tucker

Female Virgo Pig
število prispevkov : 532
cash : 956
street reputation : 286
tvoja starost : 29
starost lika : 32
group : wallace mafia member
kraj rojstva : albania

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Feb 08, 2013 4:44 pm

belmont plateau 290546270360ecb682bco

Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 639
cash : 1325
street reputation : 404
tvoja starost : 30
starost lika : 29
group : the corporation.
kraj rojstva : havana, cuba.

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 3:44 pm

prav, morda res ni pričakovala, da bo izmenjava ta večer šla po zlu. še vedno so obstajali določeni posli, ki jih je morala opravljati osebno – recimo dogovore o prevzemih večjih količin česarkoli, pri čemer so dobavitelji ponavadi vztrajali, da vidijo njen obraz. pa saj to ni bil problem. oblečena v oprijete temne hlače in majico je zakorakala po ulici. tako kot ponavadi je imela za pasom pištolo, za vsak primer pa je imela pri sebi še par skritih nožev. njeni svetli lasje so bili razpuščeni in ko se je ustavila na dogovorjenem mestu, je bila popolnoma točna.

ampak namesto dobavitelja sta se tam pojavila dva rusa. res ni imela potrpljenja za wesove možakarje in primerka pred njo sta bila še posebej velika in glasna. spominjala sta jo na gorili in presenetila sta jo, ko sta se pojavila od zadaj. eden od njiju jo je zgrabil, še preden bi lahko dobro reagirala, medtem ko je drugi začel svoj mali govor o tem, kako bi bil wesley vesel, če bi mu dostavila takšen zalogajček. izmenjava je šla k vragu – vedela je, da se ji zdaj dobavitelj ne bo približal. morala se je samo spraviti iz težav in to bi bilo veliko lažje, če je ne bi tip nenadoma pritisnil ob steno. »pojdi k vragu,« je nenadoma njen glas jezno zazvenel skozi noč, ko je začutila njegove dlani na sebi. kreten je očitno iskal orožje. ampak saoirse je bila dovolj pametna, da je čakala na popoln trenutek – še preden se bo sploh zavedel, se bo izmuznila iz njegovih dlani.

tagged: jaaaack. :3
Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey
število prispevkov : 110
cash : -234
street reputation : 91
tvoja starost : 32
starost lika : 35
group : wallace crime family
kraj rojstva : atlantic city, usa

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 4:32 pm

tag, saoirse, darling! smitten

Načeloma so bili njegovi dnevi prekleto zasedeni. Sestanek tu, tiskovka tam, doma mu je navadno težila zgolj Emma, zadnje čase pa tudi Jill s konstantnim sanjarjenjem o lastnem stanovanju. Potreboval je nekaj časa samo zase. Da se sprosti, zbere misli in na koncu pride do tistih pravih zaključkov, ki jih je zdaj potreboval bolj kot zrak. Kot okrožni tožilec je bil vedno v ospredju, iskali so novičke, s katerimi bi ga utegnili očrniti, in ni smel dovoliti, da njegovo življenje, njegove napačne odločitve vplivajo na njegovo delo in ugled.

Izognil se je navečji gneči in zašel v navadno bolj zapuščen del parka, in še preden bi si lahko premislil ter odšel domov, je slišal prekleto dobro poznan glas. Že res, da se je zdej podobno samozavesten kot vedno, toda nekje v ozadju je bilo zaznati rahlo paniko. Saoirse je bila v težavah in čeprav je zdaj o njenih sposobnostih dvomil občutno manj kot poprej, je verjel, da bo hvaležna, če ji reši tazadnjo. "Saoirse, je kaj narobe?" je glasno nastopil proti dvema možakarjema, ki sta jo sicer deloma zakrivala, je pa res, da ni bilo niti najmanjšega dvoma, da gre za njo. "Fanta, fanta, saj ni potrebno klicati policije, kajne?" je z dobro prepoznavnim sarkazmom v glasu začel. Navadno je to prestrašilo še tiste najbolj vztrajne, v tem primeru pa sta ga tipa zgolj slabšalno premerila, eden izmed njiju pa mu je namenil še povsem nepričakovano klofuto. Kri mu je pricurljala iz nosu in ne-vajen pretepanja ni prav dobro vedel koga bi se lotil najprej. Tisti drugi mu je v tem času že zvil roki na hrbtu, prvi pa mu jih je par poslal še v druge dele telesa. "Tole … tole bosta plačala," se je zadrl za njima, potem ko sta - ob neprenehnem komentiranju - vendarle izginila, žal pa z bolečino ni bilo tako. Še vedno jo je čutil, po drugi strani pa neverjetno veliko zadovoljstvo, da je pred podobnim koncem obranil njo.
Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 4:44 pm

ravno se je nameravala obrniti in tipu zabiti dobro namerjeno brco v mednožje, ko je njeno pozornost pritegnil znan glas. pravzaprav je upala, da se ji morda blede ali pa samo dozdeva in da jack ni bil tam. če je bil jack tam, je to pomenilo težave in težav je imela za ta večer že dovolj. »jack…« je dejala, njen glas pa je imel opozorilen podton, ki ga je očitno z veseljem prezrl in zakorakal na sredo dogajanja, da je lahko potem samo opazovala, ko ga je eden izmed tipov klofnil po obrazu. ampak omemba policije je bila dovolj, da ji je njen orjak spodnesel ravnotežje, potem pa ju ni bilo več videti.

v trenutku je bila na nogah in z roko je mimogrede odstranila drobno kamenje, ki se je zarilo v njeno dlan, potem pa je zakorakala do njega. »jack,« je bil njen glas veliko bolj mirne kot prej, ko je njena dlan prijela njegov obraz in ga nič kaj nežno premaknila toliko, da je lahko videla njegov obraz, kjer jih je skupil. »živijo. nisem vedela, da so sprehodi ravno tvoja reč,« je dejala in potem so njeni prsti nekoliko stisnili njegov obraz. »kaj za vraga pa misliš, da počneš?« je jezno dejala, potem pa izpustila njegov obraz in stopila tik predenj. »saj se zavedaš, da sta bila tipa člana ruske mafije in da bi ti z lahkoto odpihnila tvojo neumno betico?« njene oči so zavrtale v njegove. v resnici je bila samo zaskrbljena, ampak to ni bilo čustvo, ki bi ga bila navajena kazati. »in onadva za to ne bosta plačala. lahko bi, ampak ne, zdaj res ne bosta. daj no, jack,« je stresla z glavo, medtem ko se je skušala zbrati.

Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 5:41 pm

Navadno se ni pretirano veselil že na začetnih lovorikah, ampak tokrat se mu je - ob odhodu dveh tepcev, ki sta bila mimogrede verjetno za vsaj polovico mlajša in okretnejša - od srca odvalila skala. Ne le, da jih je odnesel zgolj z bolečim obrazom in kakšno rahlo nategnjeno mišico, tisto prvorazredno dejstvo - da je Saoirse ostala nepoškodovana - je bilo seveda pomembnejše. Očitno ne toliko njej, kot njemu, se je zavedal, ko se mu je nič kaj zadovoljna vendarle približala, in čim je dlan odložila ob njegovo lice, je vedel, da ga poleg klofut čaka še dolgotrajno očitanje. "Kaj za vraga počnem? Hotel sem se zamotiti, se sprostiti, potem pa slišim tvoj glas in … in te vidim prislonjeno ob steno. Bog ve, kaj bi ti storila, če se ne bi vmešal, Saoirse. Imela sva dogovor." Očitno za sabo vendarle ni imela cele vojske, če pa sta jo idiota že imela v pesti. "Mislil sem, da bolje skrbiš zase, da se z umazanimi stvarmi ne ukvarjaš sama. Tole … takole ne moreš živeti, premlada si, občutno premlada, da bi vse to zavrgla zaradi mafije," ji je zdaj očital, nekako tako kot zadnjič, čeprav je vedel, da mu bo oporekala.

"Kaj me briga. Resno, vseeno mi je, kaj mi storita, ampak … nisem hotel, da se te dotikata. Kako lahko tvoji suženjčki sploh dopustijo kaj takšnega, mislim, da boš morala narediti novo selekcijo. Varnost pa takšna," je pritiskal naprej. Vedel je, da je mafija zanjo občutljiva tema, toda njeno življenje, ki očitno ni bilo tako zelo dobro varovano, je bila njegova.
Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 5:53 pm

hotel se je zamotiti in se sprostiti?! je bil sploh resen? je bil sploh blizu temu, da bi bil resen? kaj za vraga je mislil, da je počel? po izrazu na njegovem obrazu je zdaj pričakoval najmanj nagrado za najboljšega rešitelja leta, ampak saoirse ni bila niti blizu temu, da bi mu jo dala. o ne. niti pomotoma. »prav, jack, dobrodošel v mojem svetu! nič mi ne bi storila, toliko mi lahko verjameš. res misliš, da sem tako neumna in nesposobna in prikupna, da se ne znam braniti?« za vraga, imel jo je za tisto krasno dekletce s svetlimi lasmi, ki ni bilo sposobno poskrbeti zase. motil se je. in to mu bo dokazala.

»ne,« ga je gladko zavrnila. »ničesar ne bom zavrgla in mafija je moje življenje. ne razumeš. ne moreš razumeti. odrasla sem v mafiji, vedno sem bila v mafiji; mafija je vse, kar imam,« je bil njen glas zdaj vsekakor zelo jezen. »niti pomotoma si ne drzni govoriti čez to,« ga je opozorila in se namrščila. »člani moje družine,« ga je popravila, ko je nadaljeval, potem pa je vanj samo uprla začuden pogled. še preden bi se sploh zavedla, kaj počne, je njena pest poletela proti njegovem obrazu. boksnila ga je z vso svojo jezo in njeni jezni udarci niso bili lepi, sploh pa ne nežni. »ne vtikaj se v stvari, ki se te ne tičejo,« je jezno iztisnila skozi zobe in privzdignila svojo majico. »znam poskrbeti zase. ti moram res pokazati, da mi boš verjel?« je dejala, ko mu je razkrila pištolo in nekaj nožev, ki so bili priročno skriti ob njenem telesu. spustila je blago in se spet postavila predenj. »nimaš se pravice vtikati v to. vame,« ga je jezno odrinila. ni vedela, kdaj jo je uspel tako razjeziti – ampak zdaj je bila vsekakor daleč stran od mirnega razpoloženja.

Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 6:12 pm

Kot da je bil sam kriv, da se je podila naokrog in dobesedno lezla v težave. Človek se še zares sprostiti ni mogel, ko pa je bila dobesedno povsod, vsakič obdana z različnimi ljudmi … in včasih so si ti ljudje dovolili enostavno preveč. Ni je razumel. Zares je ni razumel. Kako je sploh lahko bila tako prekleto nehvaležna, ko pa je želel le eno. Privoščil ji je zgolj dobro in tiščanje ob steno to ni bilo … zato je pač posredoval. Ne pretirano uspešno, ampak pregnal ju navsezadnje je … in verjel je, da je to bolje, kot pa da bi fasala kakšno krepko. "Nikoli nisem rekel, da si neumna. Vedno sem imel občutek, da o tebi vem dosti manj, kot dejanstvo skrivaš, nisi le prikupna, ampak tudi izredno jezikava, mlada dama," je poskušal nekoliko trdneje. Ne le, da ga je Saoirse znala povsem vreči s tira, tudi izredno hitro je našla besede, s katerimi ga je utišala. In ta občutek ni bil prijeten, daleč od tega. Navadno je bil vedno on tisti, ki je narekoval pogovore, ki je vse vodil v eno in edino smer - tisto, ki je ugajala njemu, no, s svetlolaso lepotičko temu ni bilo tako.

Popravila ga je, ko je žaljivo spregovoril o njeni tako imenovani družini in še preden bi se utegnil dobro zavedati njenih besed, mu je že prisolila klofuto. Ni natanko vedel ali ga je tako zelo intenzivno zabolelo zato, ker je njegov obraz že prejel nekaj krepkih, ali pa je pač svoje obvladala dosti bolje kot tepca, ki sta se ga lotila prej. Ampak ne glede na vse … damica mu je pokazala, da svoj nos vtika v napačne luknje. "Mislim, da si mi že pokazala … svoje," je spuščeni dlani skušal okleniti okrog njenih, pa se mu je zvito izognila in privzdignila rob majice. Revolver. Zavidljiva zbirka nožev. Dovolj orožja, ki ga dobro izurjen človek lahko uporabi proti njej. "Kdaj ti bo postalo jasno, da se ne želim vtikati vate. Samo … samo bojim se, da bi se ti karkoli zgodilo. Očitno si te drznejo dotakniti, Saoirse, samo vprašaj se, kaj bi se zgodilo, če bi ti odvzeli vso orožje. Ja, verjetno ti res ne bi odpihnili glave, ampak tukaj … tukaj, kjer ni niti najmanjše gneče … lahko bi storili kaj drugega."
Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 6:38 pm

nekaj trenutkov ga je merila s pogledom. »glede tega se ne motiš. ne poznaš me. ampak nihče me ne pozna. vsaj ne prave mene,« je skomignila z rameni. to bi bilo preveč nevarno, preveč polno tveganja. seveda jo je nekaj ljudi poznalo – ampak od teh ljudi je bil marco še edini, ki mu je zaupala vse. ampak jack je bil zdaj v nevarnosti. po nepotrebnem se je izpostavil in zdaj je ugotovila, da je postal njen problem. prav, to je bil že od trenutka, ko mu je razkrila svojo dediščino. ampak morala bi ga obvarovati – ne pa da je on taval po mestu in so ga mlatili tipi, ki so imeli nekaj proti njej.

»zakaj, jack?« je dejala in se izvila, še preden bi jo lahko ustavil. »zakaj za vraga te tako skrbi zame? navsezadnje si po dogodkih predlani nekako pozabil, da obstajam. mislim, saj te ne obsojam ali krivim, ampak ne vidim razloga, da zdaj tako trmasto tekaš za mano in me skušaš zaščititi,« je rekla in privzdignila obrvi ter se potem skoraj posmehljivo nasmehnila ob njegovih besedah. saj se je trudila, ampak res ni dobro prenašala zaščitniških ljudi. »otrok mafijske družine sem, jack. vzameš mi lahko vse in še vedno te bom brez težav premagala, ker sem tako vzgojena. sploh ti ne morem našteti vseh borilnih veščin, ki sem se jih morala učiti in ki jih zdaj obvladujem.« zakaj je sploh čutila to presneto potrebo po tem, da mu vse razlaga? ni bila potrpežljiv človek. »kaj pa bi mi storili?« trmasto je uprla pogled vanj. dobro je vedela, kam je ciljal, ampak hotela je, da to izreče – ker bo potem lahko raztrgala vsako najmanjšo možnost tega.

Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 7:45 pm

Ja, verjetno res ni bilo pametno, da je razjezil prav njo. Očitno ji je "družina" pomenila res ogromno, več od svoje lastne varnosti, čeprav glede na klofuto, ki jo je prejel … je verjel, da bi bila sposobna sama obračunati tudi s kakšnim še bolje izurjenim moškim. "Morda si ravno tu naredila napako, nikomur ne pustiš blizu. Misliš, da je takšno življenje lepo? Misliš, da si boš lahko ustvarila družino, se zaljubila in živela varno in preprosto življenje? Motiš se, tale mafija te bo spravila ob glavo in ti to dobro veš," ji je oporekal, čeprav je s tem tvegal novo ploho klofut, ki bi mu jih prav zares lahko prisolila.

"In nikoli nisem pozabil nate, samo … samo vse skupaj je bilo preveč. Še ti si rekla, da ni najbolj pametno, da nadaljujeva s čemer sva pač začela in res je, ni bilo pametno. Še zdaleč ne. Ampak ničesar ne obžalujem, spoznal sem občudovanja vredno dekle in … in ne privoščim ti trpljenja." Ni ji želel napovedati nesrečnega življenja, ampak prav daleč od tega ni bila, glede na zadeve, s katerimi se je morala boriti vsakodnevno. "Razumem. V tem primeru je morda res bolje, da … da stopim korak nazaj in se neham truditi, kajne? Očitno res misliš, da te z vsem tem podcenjujem, da moja skrb ni iskrena?" Bil je razočaran. Niti najmanjše želje po dokazovanju ni imel, potreboval je zgolj zagotovilo, da bo z njo vse v najlepšem redu. "Ne vem kaj bi ti storili, Saoirse. Pri takšnih ljudeh nikoli ne veš. In ne sanja se mi kaj bi storil jaz, če bi bil prepozen in bi bila ti tista, ki bi jih na svoji koži občutila tako kot jaz."
Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 7:58 pm

motil se je. prav, morda res ne bo nikoli imela varnega in mirnega življenja, ampak to ji je popolnoma ustrezalo. če bi jo zdaj pomanjšal v vlogo normalne mlade ženske, bi se počutila izgubljeno. stvari, ki so se dekletom njenih let zdele normalne, so njo po svoje strašile. navajena je bila hladnega sveta, orožja in pretepov – najbrž bi se izgubila na normalnem nakupovalnem pohodu ali pa se počutila povsem zmedeno med nečem povsem normalnim. ni imela varnega življenja, ampak jack se je motil: imela je marca. in to je bilo vse, kar je zares potrebovala.

morda mu je uspelo, da je pod tisto jezo pri njej vzbudil delček slabe vesti, zaradi katere je zavzdihnila, ko je nehal govoriti. »glej, cenim to. samo… ni nekaj, česar bi bila navajena, okej?« zadnja oseba, ki jo je na tak način skrbelo zanjo, je bila že dolgo mrtva. »ampak če te bo to pomirilo, naj ti zaupam, da mi tistima tipoma podobni ljudje nikoli ne bi nič storili. v mestu sta dve mafiji. in vodja ruske mafije… me želi mrtvo. le da vsi vedo, da noče moje glave na pladnju, temveč hoče to opraviti sam. saj veš, celoten… lov in vse to. ne razumeva se ravno najbolje,« so se njene ustnice ukrivile v nasmešek ob približni omembi odnosa, ki sta ga imela z wesom. »vem, kaj mi govoriš, ampak ne morem povsem razumeti koncepta tega. še nihče me ni niti poskušal spraviti… stran od vsega tega. nočem stran. ne morem stran. in ne bom šla stran, ker je to edino življenje, ki mi kaj pomeni,« je ponosno vzravnala svoj hrbet ob teh besedah. ošinila ga je s pogledom. »samo… drži se stran od tega, jack. jaz lahko pazim na svoj hrbet. imam ljudi, ki bi dali življenje zame. misliš, da ni nikogar v bližini? ampak s tabo je drugače. ti si sam. in nočem, da se ti kaj zgodi. sploh pa ne zaradi mene.«

Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 8:19 pm

"What does that say about you, for fuck's sake?" He really did have a whole bunch of reasons to be worried about her. How is she going to handle all of this by herself. She might have thought people will stand by her no matter what, but there was a whole lot of idiots who were only looking for money and bailed on you the next second. God, he hoped something like that never happens to her. Although it would teach her a valuable lesson. "How many people can you really trust to? One? Two? None?" he kept going on and for the first time felt this weird urge to hug her. To make it all better for her.

"Huh? He wants you dead and you walk around town alone? No proper security? Are you freaking nuts, Saoirse? Is that what your daddy taught you, how to be fucking reckless?" She was really pissing him off right now. He didn't know if she was just doing it for fun or she was just being serious. And incredibly irresponsible. "I'll make sure I stay safe, but I couldn't say the same for you. Just, please, do something about it. Like I said, you're welcome at my place … anytime." It was all starting to come back. He was alone (okay, he had Emma, but that meant nothing, she'll disappear again and that will leave him all by himself) and so was she as far as he knew. Not even being all that present, he pulled her towards him, her body crashing against his, he was about to kiss her … after such a long time, but he felt resistance. How did this happen? They used to enjoy each other so much.
Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 8:27 pm

he was being unreasonable and overly protective. she realized that, but she couldn’t just walk away from him. besides, she was too upset about everything he was saying so she most probably wouldn’t even be able to turn her back on him. nobody talked to her like that. it was almost like he was making fun of her and that was something she just couldn’t stand. “it doesn’t need to say anything about me, jack. and trust me, I have my people I trust. there are some people who would never ever turn their backs on me and of that much I am sure.” she was – even though he probably thought she was being naïve, she believed in her words. it was her world, not his.

“seriously, you don’t understand. and I am more than safe by myself. I mean, you probably have all your knowledge about mafia from movies and trust me, those are shitty. it’s different in real life. and I am goddamn capable of taking care of myself, for fuck sake,” he was driving her insane with his words. maybe because they were close to the truth. maybe for some totally different reason – but the point was, he was annoying her. and in the next moment she almost panicked when he just… pulled her closer like that, her body crashed against his again and for a second it felt like old times and she realized with a total clarity that he was about to kiss her and she pulled herself together; she pushed him away and in the next moment she was standing two steps away. “what the hell are you doing?” her heart was beating really fast. “no. I mean, I can’t. I have someone, jack. and it’s over between us.” god, she would never betray marco like that. she loved him.

Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 8:39 pm

He chuckled at her. Being so naive and all … that was just typical for women of her kind. Apparently she hasn't lived long enough to realise people were pricks. Men especially. Even he could be one if he wanted to really badly. He could say things he would later regret, he could be incredibly mean and condescending. He could literally make people cry and then pretend everything is okay again. It was just in people's nature to take care of their own shit and then think of everyone else … if they have time. "Yeah, of course, I'm telling you all of this, because I watch movies and I think all of that bullshit is real, just … get yourself together, dear," he smiled slyly at her and cupped his jaw, that was still slightly hurting from all the punches he's received. Man, he really hated her for that at the moment.

He couldn't quite think of why she was being so distant all of a sudden. I mean … a while back she would just instantly wrap herself around him and forget about the rest, whereas now … she was pulling back. She was denying his touch, she didn't want his arms on her, he was making her uncomfortable. "You, Saoirse O'Brien, have someone? Is that just a lame excuse, because you hate me right now or are you seriously dating one of your servants? Let me guess, he just got out on parole and you fell madly in love with his beautifully toned body?" God, he was being a real prick now and she will get pissed. That was a fact.
Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 8:47 pm

he obviously didn’t understand that there were boundaries that he just simply couldn’t overstep. it was something he couldn’t do and still, there he was, looking at her with that confused look and thinking – god knows what. but she recognized the look on his face. she turned him down and he was angry now. he was probably hurt on some weird way because she always used to give in so quickly and she was always there when he wanted her. but not now. not anymore; not with her being in love with marco. it was different. he didn’t see that.

but then he opened his mount and a whole bunch of bullshit came out. she was almost calm at that point, but he ruined that much. she didn’t even realize what she did until she was all of a sudden sitting on him and pushing her knees into his chest. she must’ve kicked him in the leg quite hard to make him lose his stability and knock him down and she was quick enough to even pull one of her knives out. there was a surprised look on his face. she made it impossible for him to move when she moved her knees up to his hands and pushed in the painful spots before leaning in and looking him straight into his eyes. “listen to me, you stupid idiot,” she started; her voice was husky and quieter now. “I am dating someone. I am in love. yes, me. saoirse o’brien, I have someone I fucking love and you are not going to ruin that. he is perfect and you… you break people, jack. and then you leave them behind and you are not going to do that to me. you hurt me once and this time… no, no fucking way. keep your filthy fingers to yourself. I appreciate your worry, but I am not yours.” that much was true. and this time – this time he really pissed her off.

Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 9:00 pm

She made him feel like a complete dick. Okay, he crossed some lines, he shouldn't have touched her in any way. He shouldn't have pulled her into his arms and he - for what it was worth - shouldn't have tried to kiss her. One, she was obviously already too fucking pissed off, two, she supposedly had someone, and three, his life was already too complicated for him to bring a don into it. "Whoa, whoa, hold your horses, missy, I'm not a fucking toy," he yelled at her when she tripped him and made him stumble backwards. He was now on his back and she was getting closer and closer until she clambered onto him and pushed him down … glued to the ground. Darn it, she was actually very strong and knew what to do to keep a man completely out of control.

"I guess I pushed all the wrong buttons, but hey, I made it easier for him. You were quite a challenge back then, he's a lucky bastard, seriously." He just couldn't stop with all the filthy words, but things between them being so fucking heated, this is probably the last time he will ever see her. "Just hoping your boy toy doesn't come chasing after me, you know, for fucking you back then. Judging by your little self, he's just as primal and troublesome." His voice was hoarse now, maybe because she was pushing her knees hard into his chest, but he still had his arms free to kinda regulate the pain. "Now put that knife down or I'm not responsible for my actions anymore. I offered help and you refuse it, very well, but playing your little games and threatening me … that's a whole new level of sick, even for you."
Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 9:10 pm

he was damn right. he wasn’t a toy. but then again, neither was she. she was a goddamn person with feelings and even though he might have problems believing that after finding out that she was actually a mobster – it just irritated her that he actually though she was… that person. whatever that person was, he was really far, far away from who she really was. but then again, that was her fault completely. “oh, don’t flatter yourself. I knew him before you.” god, that wasn’t even the fucking point, but she was losing it and it was his fault.

“oh fuck you, jack. just stop talking, will you?” her voice was louder now and he was making her angrier and angrier. he had no idea. if marco would know… he would probably beat him up, yeah, but it wasn’t because of what he did in the past. it was because of his attitude towards her at that moment. “I am not putting the knife away. I won’t and you can’t fucking tell me what to do,” she was using some strong language now, yes, but then again, he really pissed her off. she was still on top of him; still looking at him with a lot of anger in her eyes. “I told you I appreciate your offer. I even offered you protection if you ever needed it. I offered you help and I honestly am glad that you feel like I can trust you, but now it’s not even about that anymore. I refused your kiss and you are pissed off. admit it, jack.” she suddenly realized what she was doing and she let go of the knife and it hit the ground with some noise. but she didn’t move and she wasn’t going to – she still felt angry and weird and a bit freaked out and all of that made her uncertain of what to do.

Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 9:23 pm

God, people just loved hearing about their mistakes, didn't they? Well, he wasn't one of those people, but she sure made his crap all clear. Yes, he couldn't get over the fact that she'd picked some filthy servant over him, a freaking mogul if he may flatter himself for another second. But he guessed she had enough cash so his didn't really attract her all that much. However, he could be really fun if he wanted to. You could do all these fine things with him and he was normally respectful of women … until they started getting seriously out of hand … like Saoirse, being so full of herself (although he had to admit she was right, a woman has never given him a black eye before and he had a feeling he will have one by tomorrow). "I can do whatever I fucking want, now cut the crap and get off me, I mean it." He wasn't scared of her, but he was of that knife she was grasping so hard onto. She probably wouldn't even use it on him, but you never know, it could slip out of her hand, he guessed, and that would be the end of him. She was really stubborn though and until she really felt like it was enough, she will torture him.

"Why the hell would I need protection. I have enough people following me around for the sheer reason of being an attorney. Did you forget about that? I mean … we might be on the front cover of Philadelphia Times tomorrow. You on top. What would your boyo think of that?" He sighed right before she dropped that knife and he finally got the opportunity to get back up. Oh yes, he felt much safer standing up. "And, you're wrong again. It's no big deal, if you weren't so stubborn, I would have been happy with occasional texts letting me know you're safe, but you dragged this on and on and on. I lost it, okay. I lost it."
Nazaj na vrh Go down
yazmin rivero
yazmin rivero

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 9:30 pm

she could just… god, she didn’t even know what the hell could she do to him at that moment. he was so full of himself, he really was and she could see it. he was used to getting things done his way and he probably always got what he wanted, but not this time. of that much she was sure. “no, you don’t get it. you don’t get that part. mafia has people everywhere. not just my family, the russians are much more extreme and if they dig up our connection you could be in serious trouble. I mean, they would do anything to hurt me.”

she didn’t believe she just gave him that little confession. she was calming down, though, so it probably wasn’t that bad that she admitted to him that it actually would hurt him if something happened to him. yeah, he might’ve been a bastard to her few times but she respected him and he kinda did have a special place in her heart. “I have connections everywhere. we won’t be on any covers, of that much you can be sure. and jack, he is a nice guy. he is amazing. he isn’t some kind of a wild bastard running around recklessly. he is… great.” she felt the need to defend marco. he didn’t even know him and she was protective of him. after all, she did love him. “okay, fine. what do you want me to say, jack?” she sighed and pushed her hair back before looking him into his eyes. “I am sorry. god, I am sorry. I got scared and then panicked and then reacted too quickly and it was just all over my head and I should have not done that to you, but then again, you shouldn’t talk badly about my people; they are my family. the only family I ever had. you have to understand that much.” she was quiet for a few seconds before stepping closer to him, her hand carefully touching his face. “are you going to be okay?”

Nazaj na vrh Go down
katie wallace
katie wallace

Female Virgo Monkey

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau EmptyPet Sep 27, 2013 9:51 pm

"Yeah, and I got people covering my ass. Don't worry about me, seriously. I know how to defend myself," he said with a sigh, thinking of the revolver he kept in the drawer of his home office. Maybe he should start taking it with himself whenever he steps out of the house. Just so she would stop going on and on about Russians and whoever her people are. And that dude she's dating and all the people that would possibly want to hurt him, just because he talks to her in public every now and then. "I should have known, Saoirse O'Brien, keeping everything under control, and I thought I was a control freak."

The way she spoke about that not-a-wild-bastard guy really convinced him of one thing. She did have strong feelings for him and he will surely get to speak to him if he ever finds about this unfortunate moment between them. It wasn't all his fault though, no, no. "Okay, okay, I get it, he shits butterflies and strawberries," he laughed now, feeling much more comfortable when her hand wasn't tightly wrapped around a killer knife. Even the colour of her eyes changed a bit, not so wickedly dark anymore. "I don't want you to apologise. I deserved it, but you're still a pain in the ass. And if you come to me when one of your people lets you down, I'll put you across my knee, just so you know." And he wasn't even joking, lowering his face as her hand touched his cheek. "Yeah. I gotta go now, tend to my injuries and all. God knows if I'll ever walk painlessly again," he said jokingly and limped away.

- fin
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

belmont plateau _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: belmont plateau   belmont plateau Empty

Nazaj na vrh Go down

belmont plateau

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1