število prispevkov : 1181 cash : 2208 street reputation : 65 tvoja starost : 36
Naslov sporočila: oglasna deska Pon Feb 11, 2013 3:52 pm
tema je namenjena vašim komentarjem glede foruma. tu lahko izrazite kakšno pohvalo, postavite vprašanje ali podate idejo.
weston cross
število prispevkov : 62 cash : 565 street reputation : 39 tvoja starost : 33 starost lika : 34 group : wallace crime family kraj rojstva : new york
Naslov sporočila: Re: oglasna deska Sob Feb 16, 2013 3:28 pm
me first, me first! yay!
okay, najprej a lahko sam rečem, rosemary you are a genious, mislm tale grafika, je neverjetna, forum zgleda oh wow, slike, pa povezanost barv, lej. nimam besed. grafika je ponavadi tisto kar te najprej privabi na forum in ta tuki je... neverjetno (:
kar se pa tiče samga foruma, zasnove, organizacije, i'm equally if not more impressed. res mi je ušeč tale hierarhija, tale princip napredovanja, naloge, res use. komej čakam da se začnejo delat naloge in da bo res kej akcije, to bo še epic. kaj nej rečem drugega kot same pohvale, upam da lepo zalaufa in da se bomo še fajn mel
keep up the good work!
galina mikhaylova
število prispevkov : 17 cash : 10 street reputation : 6 tvoja starost : 33 starost lika : 23 group : gang kraj rojstva : omsk, russia
Naslov sporočila: Re: oglasna deska Sob Feb 16, 2013 7:46 pm
dg (okej sedaj je CS) spet na sceni, nekako me je pred leti malo razočaral in nisem dobila nobenega navdiha za pisanje, tako, da upam, da se bo tokrat spremenilo.
poleg vsega mi je pa še tematika tako ZELO všeč da joooj. resno! in to z napredovanjem, res dobra ideja. tako, da upam da se bo veliko dogajalo. zares bravo za tako dobro zasnovo... res čestitke vsem, ki ste pripomogli oživeti forum nazaj, sedaj pa ga je potrebno samo še peljati naprej, na kar resnično računam.
grafike pa sploh ne bom več hvalila, ker rosemary že itak ve, da jo obožujem tako kot grafika kot rpg pisca. (; you go girl!!! (;
GOOD JOB! (:
casper norman
število prispevkov : 50 cash : 105 street reputation : 50 tvoja starost : 31 starost lika : 25 group : gang kraj rojstva : stockholm, sweden
Naslov sporočila: Re: oglasna deska Ned Feb 17, 2013 9:48 am
toooooooooooooook lep baner in podforumske!!!!
ariadna levkova
število prispevkov : 44 cash : 83 street reputation : 23 tvoja starost : 29 starost lika : 25 group : locals kraj rojstva : moscow, russia
Naslov sporočila: Re: oglasna deska Ned Feb 17, 2013 11:46 am
i just have to stop here too. forum je naravnost čudovit, mislim res, grafika je ah-mazing, pa barve so mi noro všeč. tudi nad spremembo zasnove sem čisto navdušena, zdi se mi super ideja, da je po dolgem času spet en tak forum in res fingers crossed, da bo tole uspelo no. congratz guys, you did a great job!
weston cross
število prispevkov : 62 cash : 565 street reputation : 39 tvoja starost : 33 starost lika : 34 group : wallace crime family kraj rojstva : new york
Naslov sporočila: Re: oglasna deska Pon Feb 18, 2013 7:57 pm
okej, upam da je tu pravo mesto za postavljanje vprašanj. pa tud upam da ni to kje zlo jasno napisano in sm to spregledala, kar je very much like me, ampak ja. torej, vprašanje - ker se nam kot članom tolpe whatever, odpre poseben podforum, a je to potem konflikt interesov če imamo 2 lika, enega kot gang, 2 kot policija, ker lahko potem vidimo v oba, ali ne bo nekih križanj oz. ne bo pomembno? (:
upam da je dost logično napisano, še sama ne znam najbolš uprašat (:
vesna main admin
število prispevkov : 1181 cash : 2208 street reputation : 65 tvoja starost : 36
Naslov sporočila: Re: oglasna deska Pon Feb 18, 2013 8:33 pm
ma ne, niti ne bo konflikt interesov - sej pač upam da boste tok fer in ne boste drugim razlagali, kdo od policajev je dobil za nalogo koga od tolpe za preganjat. (: in mi bomo tok pazili, da ne bomo vašmu liku policaja dali za razrešit zločin, ki ga je naredil vaš drugi lik iz tolpe, hehe. (: zato pa ne pozabit se vpisat v temo who's who, da ne pride do nesporazumov!
casper norman
število prispevkov : 50 cash : 105 street reputation : 50 tvoja starost : 31 starost lika : 25 group : gang kraj rojstva : stockholm, sweden
Naslov sporočila: Re: oglasna deska Tor Apr 16, 2013 11:06 pm
jz bi se vam samo ful zahvalila za to, da ne brišete neaktivnih članov, kot ste včasih. jz osebno se nameravam namreč še vrnit na forum, samo trenutno nimam pa niti minutke časa v življenju, tako da ja res hvala, to je ful zakon, da ne zgubim vse zgodovine, ki sem jo ustvarla na forumu