braden clarke
število prispevkov : 75 cash : 155 street reputation : 53 tvoja starost : 32 starost lika : 27 kraj rojstva : denver, colorado
| Naslov sporočila: pierce, blake travis Sob Feb 16, 2013 5:16 pm | |
| BLAKE TRAVIS PIERCE 28 / philadelphia, usa / fitness trainer / anthony gastelier
| Bivše dekle o njem:Ha, ta kreten. Sploh ne vem zakaj sem bila kdaj z njim. Njegov brat je definitivno bolj simpatičen, Blake pa živi za ta glup fitnes. Spomnim se sicer, da me je na začetku zveze še prekleto razvajal, mi kupoval različne stvari, in še sedaj se sprašujem kje je dobil vse te dizajnerske ure in nakit, pa dobro. V zameno sem mu pustila, da je v moje stanovanje vlačil svoje kolege, pa so se kar hitro preveč sprostili in se začeli tu zakajati. Katastrofa, komu je sploh všeč, da njegovo stanovanje konstantno smrdi po travi in zažganem. Da ne omenjam tistega dne, ko je k meni vdrla ena izmed njegovih strank, mi najprej razkopala celo stanovanje, potem pa sta se kretena še stepla v dnevni sobi. Kri sem še tri dni drgnila s tal, in čeprav sem se takrat ustrašila za njegovo življenje, se mu je (kot vedno) uspelo izmazati in obvladati razjarjenega odvisnika. V glavnem, kaj naj rečem. Saj ni napačen. Včasih je bil še kar pozoren, ampak takšno življenje ni zame. Saj se rada zabavam, ampak še vedno sem deloma odvisna od staršev in konstantno zagovarjati tega tepca pač ni mogoče. Mama in oče sta mi srala z vseh strani, nekaj mesecev sploh nisem prejela žepnine, ker sta bila totalno razfukana zaradi zlomljene kredence (jah, še ena izmed posledic pretepov, ki so se dogajali v mojem stanovanju, ko sva še živela skupaj). Blake si pač ni dal dopovedati, da ne glede na to, da se ukvarja s kickboxom, se morem tolerirati odtisov pesti v vratih, ko ga je kaj razkurilo, in da se razbito steklo ne bo popravilo samo, in da pofukana preprodaja mamil ni dober posel. Blake o sebi:Težko govorim o sebi. Sem Blake, ljudje, ki me želijo spraviti ob živce, me kličejo Travis. Delam kot učitelj kickboksa in osebni trener, včasih se znajdem na napačnem mestu ob napačnem času, se zapletem v svoje laži, ampak zaenkrat mi striktno ločevanje privatnega in poslovnega življenja uspeva. Mogoče je to edini razlog, da je moja zveza še vedno živa. Če bi Mackenzie vedela kaj se dogaja vsak dan po službi in zakaj mi telefon tolikokrat zazvoni, bi me verjetno že pred leti vrgla čez prag, ampak se to še ni zgodilo. Pravzaprav sploh ne vem zakaj sem še vedno z njo. Zaupanja ni, dvomim, da Mac v najini zvezi sploh vidi neko prihodnost, ampak ne bom se pritoževal, vsaj seks je dober. Njegov najboljši prijatelj o njem:Ah Blake, super človek, kaj naj rečem. Dolgo sva skupaj trenirala kickboks in moram priznati, da mi je na koncu šel že precej na živce, s to svojo vztrajnostjo in neomajnostjo. Če tistega dne treninga ni opravil dovolj dobro, je bil slabe volje še cel večer, in celo noč v strip klubu pa ni spravila v boljšo voljo. Zdaj skupaj delava v fitnes centru in vodiva tečaje kickboksa, v bistvu je kar kul biznis. Ampak to ni vse, verjetno si ne bi mogel privoščiti tistega velikega stanovanja, če poleg učenja ne bi počel še česa. Imam filing, da mi ne govori resnice, ko pravi, da je vsa ta trava le za njegove potrebe. In da ne zlorablja nobene druge droge. Ampak saj nimam moči, da bi karkoli spremenil. Tak človek je, nima rad, da bi mu kdo pravil kaj naj počne, in dokler se vsaj do žensk obnaša znosno, mu ne bom težil. Poleg tega pa smo še mladi, verjetno se bo čez par let posvetil le fitnesu, na tole sranje okrog drog pa pozabil. Njegov delodajalec o njem:Pravijo, da je eden izmed mojih najboljših trenerjev in dokler pripomb o njem in z njegove strani ni slišati, se bom vzdržal kakršnihkoli komentarjev. Slišal sem sicer praviti različne neumnosti o njegovem privat življenju, ampak to se me načeloma ne tiče. Dokler tega ne vlači s seboj v službo in dokler ne zajebe te druge šanse, ki sem mu jo dal, ga bom pustil pri miru. |
NASTJA - 20 – six - SARA LOPEZ
Nazadnje urejal/a blake pierce Pon Apr 22, 2013 7:01 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
oliver mclaughlin
število prispevkov : 985 cash : 1888 street reputation : 496 tvoja starost : 31 starost lika : 32 years old group : ons kraj rojstva : los angeles, usa
| Naslov sporočila: Re: pierce, blake travis Sob Feb 16, 2013 6:40 pm | |
| YOU HAVE BEEN ACCEPTED TO CHASING SHADOWS RPG tvoj opis je sprejet! celotna forumska ekipa ti želi prijetno pisanje na našem forumu in čim več zanimivih povezav! preden začneš s pisanjem, te prosimo, da svoj face claim vpišeš v to temo ter si tukaj zagotoviš svoj dom. |
|