KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

the perfect thing to say to save me from myself

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
owen foster
owen foster

Female Virgo Pig
število prispevkov : 387
cash : 668
street reputation : 231
tvoja starost : 29
starost lika : 30
group : locals
kraj rojstva : philly, usa

the perfect thing to say to save me from myself _
ObjavljaNaslov sporočila: the perfect thing to say to save me from myself   the perfect thing to say to save me from myself EmptySob Feb 16, 2013 7:50 pm

HIS RESCUER WANTED

twenty five +, he saved her one night, then she saved him, fc open but hilary burton wanted because they are the best but it`s open to you (:
skratka pač v njegovem opisu sem omenila kako je neke noči rešil neko punco pred fanti iz tolpe, si poveznil kapuco, jih malce pretepel dokler niso zbežali in njej mogoče rešil življenje. ona je vztrajala, da se naslednji dan dobita na kavi v znak zahvale. ni hotel iti in vseeno je prišel, kar pa mu je spremenilo življenje. ona mu je dala denar s katerim je kasneje iz new yorka prišel sem, ko ji je zaradi ah kaj pa vem dobrega občutka povedal v kakšnem sranju je in je bilo nekako he saved her but then she saved him in od takrat huh nista se več videla. od tukaj lahko gradimo zgodbo sami naprej in tudi ona je odprta bolj kot ne za vas. she can be in a reality a bad ass and soon to be in mafia, ampak je dobrota premagala njeno srce. skratka they are going to be all firework, če se bo dober plot za naprej sestavil. lahko je all good in sta nekako v fazi saving each others life. mogoče je tole celo predlog za final of all the finals, ampak ne bomo hiteli v dolgoročno dogovarjanje naprej, ampak se pustimo presenetiti.
torej if you are up for it: pišite tukaj pa vas pm-jam asap ali pa to naredite že vi prej in se tam naprej dogovarjamo. na sploh bi rada videla, da mi fc sede nekako sem samo okoli tega pikolovska. lahko je že obstoječ lik, če se vam zdi, da sede v zgodbo. lahko je pa popolnoma nov. osrečili bi me z hilary burton but as i said nočem vas omejevati cus i don`t like that either. smitten3

Nazaj na vrh Go down
jocelyn tucker
jocelyn tucker

Female Virgo Pig
število prispevkov : 532
cash : 956
street reputation : 286
tvoja starost : 29
starost lika : 32
group : wallace mafia member
kraj rojstva : albania

the perfect thing to say to save me from myself _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: the perfect thing to say to save me from myself   the perfect thing to say to save me from myself EmptyNed Feb 17, 2013 6:50 am

this cherrie for my boy is found yay :3
    zato se tole zaklepa in pošilja v arhiv
Nazaj na vrh Go down

the perfect thing to say to save me from myself

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1