KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

tchaikovska, courtney ana

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
courtney tchaikovska
courtney tchaikovska

Female Capricorn Buffalo
število prispevkov : 57
cash : 79
street reputation : 20
tvoja starost : 26
starost lika : twenty-six
group : gang
kraj rojstva : philadelphia, usa

tchaikovska, courtney ana _
ObjavljaNaslov sporočila: tchaikovska, courtney ana   tchaikovska, courtney ana EmptyNed Feb 17, 2013 11:00 am

courtney ana tchaikovska

twenty-six/ philadelphia / the bloods recruiter / lana del rey

po nekaj tednih ponovnega bivanja courtney ane tchaikovske v filadelfiji, nam jo je končno uspelo zvabiti na kavo in ji zastaviti nekaj vprašanj o življenju, predvsem smo se osredotočili na prihodnost, saj je zdaj že potrjeno, da si je uspešna pevka vzela pavzo in svojo kariero za nekaj časa odložila na stranski tir. zakaj? za kako dolgo? predlagam, da preberete intervju.

vaše življenje je zadnje dni najbrž precej bolj umirjeno kot v preteklih letih? vas to moti ali je to tisto, kar ste želeli? "če povem po pravici je moje osebno življenje enako kot vedno. spremenilo se je le to, da zdaj ne živim... dvojnega življenja, ampak se lahko posvetim stvarem, ki se jim prej nisem mogla." v prostem času kradem oziroma se ukvarjam z vsemi vrstami zločinov. oh, kaj bi bilo, če bi ljudje lahko brali misli.

zakaj ste se sploh odločili za vrnitev v filadelfijo? ker... tukaj veliko lažje kradem kakor v new yorku. hm, v bistvu je tukaj res veliko lažje izpeljat zločin, ker mesto bistveno boljše poznam. veste, "tukaj sem odraščala. na mesto me vežejo lepi spomini in glede na to, da sem se za nekaj časa odpovedala karieri, se mi zdi še najboljše, da se vrnem nazaj. v new yorku se tako ali tako ne bi mogla čisto zares posvetiti sama sebi."

torej s tem namigujete, da ste res imeli psihične težave? pizda, ko bi že enkrat nehali s tem. "ne, to še vedno zanikam." oh, kako sovražim te intervjuje. zaradi novinarjev bom na koncu res pristala v zaporu.

ste morda razmišljali o poroki, družini otrocih? končno normalno vprašanje. "ja, to so zagotovo ene izmed stvari, o katerih sem že razmišljala. kot veste sem se nedolgo nazaj razšla s fantom, zato težko rečem, kdaj se bo zgodila katera izmed prej omenjenih stvari." hm, najverjetneje nikoli. "zagotovo bom pa o družini začela razmišljati šele, ko bom popolnoma odtujena od medijev, saj, kot veste, zelo nerada mešam svoje privatno življenje s poslovnim življenjem in kariero."

se opravičujem, ker začenjam temo, za katero ste že večkrat dali jasno vedeti, da o njej ne želite govoriti. skratka, je res, da je eden izmed razlogov za umik iz javnosti tudi aretacija zaradi preprodaje drog? "no, kot sem že večkrat jasno povedala je prišlo do napake. s to zadevo nisem imela popolnoma nič, zato tudi ne vem, zakaj naj bi to na kakršenkoli način vplivalo na moje odločitve. "samo bogu se lahko zahvalim, da imam tako enkratnega odvetnika. videti je, da mi je usojeno življenje na robu, ampak me to niti ne moti - dokler me imajo ljudje za pridno punčko in dokler imam denar in slavo, mi popolnoma nič ne manjka.

pripravljenih smo imel sicer še kar nekaj vprašanj, na katera pa žal nikoli ne bomo dobili odgovora. courtney je naš intervju zaključila z besedami: "no, z veseljem bi še klepetala z vami, vendar se mi mudi na razgovor za novo službo. prosim, da v prihodnje nehate zasledovati mene ali kateregakoli izmed mojih menedžerjev. pa prosim, če zadnje besede odstranite iz intervjuja. hvala," potem pa je odšla in za seboj pustila le kup neodgovorjenih vprašanj in skrivnosti, za katere se bomo morali le pretvarjati, da nas nikoli niso zanimale ali pa sami najti odgovore nanje.

philadelphia, 6. 6. 2013, j. j., nbc 10 philadelphia

eva - fifteen – 3+ - n/a
Nazaj na vrh Go down
vesna
vesna
main admin
main admin

Female Aries Dragon
število prispevkov : 1181
cash : 2208
street reputation : 65
tvoja starost : 36

tchaikovska, courtney ana _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: tchaikovska, courtney ana   tchaikovska, courtney ana EmptyNed Feb 17, 2013 11:03 am

YOU HAVE BEEN ACCEPTED
TO CHASING SHADOWS RPG
tvoj opis je sprejet! celotna forumska ekipa ti želi prijetno pisanje na našem forumu in čim več zanimivih povezav!
preden začneš s pisanjem, te prosimo, da svoj face claim vpišeš v to temo ter si tukaj zagotoviš svoj dom.
dodan si bil tudi v skupino tolpe the bloods, kar ti omogoča vpogled v dva dodatna podforuma, za vsa dodatna vprašanja pa se lahko obrneš na kellana vom appersona.
Nazaj na vrh Go down

tchaikovska, courtney ana

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1