KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

specter, harvey reginald

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

Gost
Gost

specter, harvey reginald _
ObjavljaNaslov sporočila: specter, harvey reginald   specter, harvey reginald EmptyNed Feb 17, 2013 12:33 pm

HARVEY REGINALD SPECTER

29 / CHICHAGO, IL / LAWYER / GABRIEL MACHT

veste kako postati najboljši odvetnik v mestu? ne? nič hudega, tudi jaz nisem vedel, ampak zdaj vem. ampak ne bom prehiteval. rodil sem se desetega junija devetindvajset let nazaj v chichagu v zvezni državi illinois očetu gordonu in mati helen. oče je bil glasbenik, igral je na saksofon, mama pa je bila zaposlena na občinskem uradu. oče je bil zaradi nastopov veliko z doma a me je imel vseeno rad, vedno mi je nudil vse, tudi mamo je imel rad, zanjo je bil pripravljen storiti vse. aja pozabil sem omeniti, imam tudi mlajšega brata, ime mu je jonas. o svoji družini govorim zelo ne rad, saj ne da se je sramujem, na očeta sem pravzaprav zelo ponosen, saj je veljal za enega boljših v svoji 'stroki', na mamo pa ne preveč, saj je ves čas izkoriščala očetovo odsotnost. oče je delal, in domov pošiljal denar, mama pa ga je trošila, in varala očeta. pri svojih 18 letih sem jo zalotil z vaškim pijančkom, ki sem ga takoj po tem premlatil in ga golega postavil pred vrata, očetu pa sem takoj javil kaj se dogaja. takoj ko se je vrnil, je zahteval ločitev, in tako sem ostal brez mame, za kar mi je bilo praktično vseeno. brat je odšel z njo in nikdar več nisem slišal za njiju. oče je imel dovolj denarja, da me je podpiral pri šolanju in tako sem se z odličnimi ocenami prebil skozi srednjo šolo, potem pa sem imel zastavljen samo en cilj. diploma iz prava na harvardu. tudi to zame ni bil problem, vsi so mi pravili, da sem nadarjen ampak na pohvale in kritike se sploh nisem oziral, pred seboj sem videl samo en cilj in ga tudi dosegel. diplomiral sem drugi v svojem letniku. dva meseca po svečani podelitvi diplom, mi je umrl oče. skozi vsa ta leta, sem postal na takšne in drugačne tragedije imun... ne imun, narobe sem se izrazil, enostavno niso me prizadele, pa čeprav bi me morale, držal sem se načela svojih mentorjev 'i'm not about carring, i'm about winning'. mnogi me sprašujejo zakaj ne morem obojega, povedal bi jim, a to bi pomenilo da skrbim za njih. sedaj pa dovolj o moji preteklosti. trenutno se nahajam v philadelphii, kjer delam za odvetniško pisarno weakfield cady. glede na statistiko se mirno lahko pohvalim, da sem najboljši odvetnik v mestu. kot sem že rekel, ne rad govorim o sebi, a naj tokrat naredim izjemo. obožujem svoje delo, saj uživam, ko nasprotniku na sodišču pokažem kdo je glavni v mestu. definitivno dam veliko nase, drage in lepe obleke, manšetni gumbi, ure so moja zasvojenost, sicer pa tudi vsak dan gladko obrita brada, urejena frizura, velik ego in namazan jezik. to sem jaz. poleg tega pa obožujem tudi hitre avtomobile in lepe ženske. nekako se ne želim spuščati v dolgotrajna razmerja ampak imam raje avanture ali krajše zveze. sedaj pa dovolj o meni.

GA77 - 18 – 3,5y

Nazaj na vrh Go down
vesna
vesna
main admin
main admin

Female Aries Dragon
število prispevkov : 1181
cash : 2208
street reputation : 65
tvoja starost : 36

specter, harvey reginald _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: specter, harvey reginald   specter, harvey reginald EmptyNed Feb 17, 2013 12:46 pm

YOU HAVE BEEN ACCEPTED
TO CHASING SHADOWS RPG
tvoj opis je sprejet! celotna forumska ekipa ti želi prijetno pisanje na našem forumu in čim več zanimivih povezav!
preden začneš s pisanjem, te prosimo, da svoj face claim vpišeš v to temo ter si tukaj zagotoviš svoj dom.
Nazaj na vrh Go down

specter, harvey reginald

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1