sammy galante
število prispevkov : 141 cash : 262 street reputation : 105 tvoja starost : 31 starost lika : 28 group : irish mob kraj rojstva : palermo, italy
| Naslov sporočila: adventures in solitude Pon Feb 25, 2013 3:00 pm | |
| so i said to myself, why not make you guys some icons, yeah?! delam avatarje 150 x 200 in slike drugih želenih velikosti, so just say the word, kay? če je vaša oseba manj znana, vas prosim, da priložite povezavo do galerije s slikami. bodite potrpežljivi in prijazni, pa bom skušala vaše želje čimprej uresničit. :3 oh and also, količina avatarjev, ki jih dobite, je odvisna od količine kakovostnih slik, ki jih bom dobila in seveda od moje lastne (ne)navdušenosti nad vašim face claimom. don't get me wrong, če mi niso všeč se bom potrudila, ampak po zlatem pravilu so avatarji tistih fcjev, ki mi niso pri srcu, slabši od tistih, ki so mi všeč. that's that, now let's get physical, physical!
- primeri dela:
|
|
jane hawkins
število prispevkov : 299 cash : 587 street reputation : 254 tvoja starost : 31 group : police
| Naslov sporočila: Re: adventures in solitude Pon Feb 25, 2013 4:55 pm | |
| emmy rossum, please.
če se le da ne tistih pretirano lepih slik (classics, pretty, etc.) - if you know what i mean? more like fiona gallagher from shameless us style. :3 |
|
marinella bassani
število prispevkov : 45 cash : 47 street reputation : 1 tvoja starost : 26 starost lika : 24 group : locals kraj rojstva : wellington, new zeland
| Naslov sporočila: Re: adventures in solitude Pon Feb 25, 2013 5:51 pm | |
| emma watson pretty please. dolgi/kratki lasje, your choice :3 |
|
sienna williams
število prispevkov : 81 cash : 150 street reputation : 57 tvoja starost : 29 starost lika : 28 group : mafia kraj rojstva : new york, USA
| Naslov sporočila: Re: adventures in solitude Tor Feb 26, 2013 12:04 pm | |
| emily vancamp pretty please :3 |
|
sammy galante
število prispevkov : 141 cash : 262 street reputation : 105 tvoja starost : 31 starost lika : 28 group : irish mob kraj rojstva : palermo, italy
| Naslov sporočila: Re: adventures in solitude Sre Feb 27, 2013 2:53 pm | |
| |
|
maxine chase
število prispevkov : 165 cash : 333 street reputation : 89 tvoja starost : 35 starost lika : 25 kraj rojstva : havana, cuba
| Naslov sporočila: Re: adventures in solitude Tor Mar 05, 2013 7:43 pm | |
| andi muise, pretty please (:
|
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: adventures in solitude | |
| |
|