KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

beaumont, bianca gabrielle

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

Gost
Gost

beaumont, bianca gabrielle _
ObjavljaNaslov sporočila: beaumont, bianca gabrielle   beaumont, bianca gabrielle EmptySob Mar 09, 2013 6:43 pm

BIANCA GABRIELLE BEAUMONT

26 YEARS OLD / PARIS, FRANCE / GANG MEMBER / ALEXIS KNAPP

popolnost. popolna družina, popolna hiša, popoln avto, popolno telo, popolno otroštvo, popolno mladostvo... vse v mojem življenju bilo tako presneto popolno. imela sem vse. otroštvo sem preživela v družinskem dvorcu na obrobju pariza. moja starša sta najela cel kup varušk in mi priskrbela odlično izobrazbo in poleg vsega mi dala vedeti da me tam nekje čaka tudi ogromna družinska dediščina.
bila sem čudovit otrok. vse na meni je bilo tako rečeno popolno. popolne oči, popolne lase, popolna postava, popolne ocene. zavedala sem se kakšen vpliv imam na ljudi okoli sebe in to tudi izkoristila. toda nikomur zares ni bilo mar za moje dobro premišljene manipulacije, občasno krutost in neobzirnost. luzerji so še vedno bili luzerji, sedeli po kotih in si niso upali na plano. imela sem torej vse kar sem si zaželela. veliko prijateljic, veliko fantov, veliko pozornosti. bila sem prava princeska, ki je imela vse na svetu, razen akcije, avanture. grdo sem se izneverila svojima staršema, ko sem po običajni skupni večerji pobasala svoje kaučke, odšla v sprejemnico, kjer sta ati in mami gledala televizijo in jima rekla: "hej, vse to je super, ampak na žalost me bolj kot harvard in ostale odlične univerze zanimajo potovanja." v trenutku sta mi izplačala dediščino in mi dala jasno vedeti, da me nočeta več videti. pa ne da bi mi za to kadarkoli mar. hrepenela sem po pustolovščinah in ko sem zapustila domačo francijo, sem se podala v svet. nisem oklevala; šla sem naravnost v ameriko in se zapletala v pustolovščine, moje življenje pa me je naposled privedlo v filadelfijo.
tukaj pa se je zgodilo nekaj nenavadnega, vsaj zame. pustolovska in divja, kakršna sem, me ni sram priznati, da sem vsako noč preživela z drugim moškim ali celo žensko. potem pa sem spoznala moškega, ki mi je spodnesel tla pod nogami. vanj sem se celo zaljubila in šlo je tako daleč, da sem se bila pripravljena zavezati – dokler ni tip nenadoma izpuhtel v zrak skupaj z večino mojega premoženja. ostala sem sama, brez denarja in kogarkoli, ki bi mu zares zaupala.
za preživetje sem počela marsikaj – nekaj časa sem denar služila kot dekle na klic, v tem pa sem tudi skoraj uživala - konec koncev je sex vseeno užitek, pa naj bo to s prepotenimi starci, mladenkami, ki si želijo poskusiti nekaj novega ali z nogometno ekipo. toda kakor vsega, se tudi takšnega življenja naveličaš, zato sem začela stremeti za višjim ciljem in sem se pridružila gangu. še vedno sem pripravljena kadarkoli prodati svoje telo. sem divja, arogantna in ambiciozna ter se ne bom ustavila pred ničemer. ne da bi se hvalila, toda moj izgled mi dobro služi in znam se tudi obnašati kot najbolj nedolžno bitje na svetu. a za mojimi jasnimi očmi se skriva krutost, zaradi katere sem sposobna vsega.
pogrešam denar in storila bom vse, da bom dobila svoj nekdanji položaj nazaj, obenem pa si prisegam kruto maščevanje tipu, ki mi je vzel vse.

NIKA - 16 – 2 YEARS - IVALYN
Nazaj na vrh Go down

beaumont, bianca gabrielle

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1