KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

if you didn't love me so much,

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
hunter welsch
hunter welsch

Female Aries Dog
število prispevkov : 352
cash : 712
street reputation : 151
tvoja starost : 30
starost lika : 26
group : police
kraj rojstva : nashville, tennessee

if you didn't love me so much, _
ObjavljaNaslov sporočila: if you didn't love me so much,   if you didn't love me so much, EmptyTor Maj 07, 2013 6:56 pm

okaay, iščejo se povezave, ki sem jih omenila že v opisku in bi jih zelo, zelo, zelo potrebovala za benjamina, so i will love you forever if you take one of them. lahko je lik, ki je že na forumu, če vam zgodba ustreza, lahko nov, po želji.^^ playby je odprt, ampak vseeno bom bla vesela, če prej poveste koga imate v mislih, ker vseeno znam biti malo kritična kar se tega tiče.^^ ampak ja, to je to. and if you'll take any of them - you can send pm here or to poppy jansen or gabriel benson, as you wish :3

female, 24-26 years, open fc

torej išče se njegova bivša, s katero sta se spoznala v komuni, ko sta bila oba na zdravljenju odvisnosti od drog. (: so yes, dekle je bivša odvisnica, zadeva naj bi se dogajala nekje v času srednje šole. šlo pa je zato, da sta se tam spoznala, zaljubila in vse je bilo v redu in prav, dokler ni prišel čas za odhod. ona je odšla ven nekaj časa pred njim, vendar mu je obljubila, da ga bo čakala tam, ampak ko je tudi sam prišel je ni bilo nikjer, kar ji je takrat na smrt zameril in je na kratko še danes zelo jezen nanjo. tako da, if anyone will take her, i'll be very, very happy, because it's gonna be fun, fun! :3

female, around 26 years, open fc

iiin išče se še ena bivša.(: tokrat iz faksa, as his second true love. načeloma naj bi šlo za eno prav prijetno, razigrano punčaro, ki ga je v bistvu s tem osvojila and yadada :3 nekaj časa sta bila skupaj, like some really cute romance, potem pa je šlo po zlu, ko so njemu prišle na uho govorice, da ga vara ter vse druge zadeve in še predno bi se pozanimal, če je res, se je sprl z njo, popokal svoje kovčke in odšel. tako da ja, možno je, da sploh ni bila kriva in ima posledično vso pravico biti jezna nanjga and yadada, on pa se je po tem povsem spremenil, postal pravzaprav pretty much badass. kakorkoli, drama thing!

female, 20-25 years, open fc

tretji srček, ki se pa išče pa je njegova sestrica. odraščal so v zelo bednih razmerah, starša sta bila alkoholika, moral so skrbeti sami zase (več otrok je bilo) in ben je ponavadi za vse poskrbel, ker se je tudi spravil trenirat borilne veščine, da bi jih ubranil. drugače pa ja, kradli so ter ostale zadeve, da bi imeli za preživetje. ko je on zapadel v droge, je bila tista, ki ga je prosila, da gre na zdravljenje ter se vrne nazaj takšen kot je bil in v bistvu je uspelo. na kratko, res sta si skupaj, kot najboljša prijatelja and yadada, celo prišla je z njim sem v filadelfijo and all other thing, tako da ja, i will love her here! :3
Nazaj na vrh Go down

if you didn't love me so much,

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1