število prispevkov : 812 cash : 1501 street reputation : 288 tvoja starost : 31 starost lika : 35 group : italian mob kraj rojstva : new york, usa
Naslov sporočila: to the moon, and back. Sob Maj 11, 2013 1:36 pm
naročila so povsem odprta, dokler seveda naročate stvari, ki sodijo na moj repertoar izdelave. zaenkrat sem sodijo ikonce za avatarje tiste velikosti, ki jo podate (od 100x100 do 150x200 etc.), urejanje slik (ki jih lahko nato porabite kot facebook slike vaših likov, za mobitele in opise), mixe (dveh oseb) in animacije. če začnem izdelovati še kaj dodatnega bom to tudi jasno povedala. Izdelki so preprosti, brez kakšnih giga size brushov, za izdelovanje pa uporabljam photoshop cs5.
potrpežljivost je lepa čednost, to imejte v mislih, če se kdaj zgodi, da jih pred vami še malo morje čaka na izpolnitev naročila potem raje počakajte. + če imate kakšne posebne želje glede barve las ali česa podobnega, potem to tudi izrecno povejte. ^^
vse moje izdelke sicer najdete TUKAJ in na forumu Picture to Burn v galeriji z zalogami podob play byev.
(!) pozor. ker v povprečju na vseh forumih izdelujem malo morje avatarjev obstajajo play byi katerih galerije sem že povsem iztrošila. na zgornjem liku do moje strani z grafiko lahko najdete seznam oseb, ki jih trenutno ne izdelujem (nahaja se na levi strani). seznam se bo stalno osveževal - prosim, če preverite, da se oseba katere ikonce želite ne nahaja na tem seznamu, še preden naročate. seznam velja za 150x200 forumske avatarje.
naročanje gre od začetka, tako da tudi tisti, ki ste naročili proti koncu v zadnji temi, prosim to storite še enkrat. hvala za razumevanje.
& primeri.
Spoiler:
hunter welsch
število prispevkov : 352 cash : 712 street reputation : 151 tvoja starost : 30 starost lika : 26 group : police kraj rojstva : nashville, tennessee
Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Sob Maj 11, 2013 1:40 pm
woo, me first! may i ask you for some gaspard menier icons? in če boš slučajno kakšen pameten video našla, i would love to have an animation or two, thank you.
jade baker
število prispevkov : 10 cash : 26 street reputation : 2 tvoja starost : 28 starost lika : 24 group : police
Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Sob Maj 11, 2013 1:46 pm
monica jagaciak, pretty please? ikone + kakšna animacija ali dve if possible.
carrie bennet
število prispevkov : 53 cash : 111 street reputation : 50 tvoja starost : 29 starost lika : 26 group : locals kraj rojstva : mill valley, CA
Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Sob Maj 11, 2013 2:08 pm
can i get a bit of adriana lima, če ima kakšne nove, uporabne slike od nazadnje, ko si jo delala :3
ethan davis
število prispevkov : 33 cash : 75 street reputation : 25 tvoja starost : 33
Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Sob Maj 11, 2013 2:08 pm
devon sawa, pretty please. lohk pa tut kšno james franco vržeš umes.