|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
oliver mclaughlin
število prispevkov : 985 cash : 1888 street reputation : 496 tvoja starost : 31 starost lika : 32 years old group : ons kraj rojstva : los angeles, usa
| Naslov sporočila: odsotnosti Sre Jul 10, 2013 6:02 pm | |
| v primeru, da boste s foruma odsotni več kot tri dni zaporedoma, uporabite to temo, da bodo vaši dopisovalci vedel, zakaj vas ni. če bo v tem času potekal popis aktivnosti, boste ob vaši odsotnosti, objavljeni v tej temi, zabeleženi kot aktivni. |
|
|
| |
oliver mclaughlin
število prispevkov : 985 cash : 1888 street reputation : 496 tvoja starost : 31 starost lika : 32 years old group : ons kraj rojstva : los angeles, usa
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pet Jul 19, 2013 7:23 pm | |
| torej, jst jutri odhajam na morje, tako da me ne bo od 20.7. do 27.7. ^^ če mi bo uspelo dobit wireless, vas pridem vmes še kaj pogledat, drugače pa se vidimo čez teden dni. :3 have fun, guys! |
|
| |
jocelyn tucker
število prispevkov : 532 cash : 956 street reputation : 286 tvoja starost : 29 starost lika : 32 group : wallace mafia member kraj rojstva : albania
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sre Jul 24, 2013 11:23 am | |
| dragi moji ! moja malenkost odhaja čez nekaj ur na morje. predvidevam da če najdem v hotelu internet, da vas kaj pridem obiskati, ampak odgovorov od mene ne bo. stay in flowers in se slišimo 31.7 ! :3 |
|
| |
dom wallace
število prispevkov : 505 cash : 32449 street reputation : 314 tvoja starost : 31 starost lika : 43 group : wallace crime family kraj rojstva : ac, nj
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Čet Jul 25, 2013 11:10 pm | |
| mkay peeps so i'm leaving as well. grem jutri na morje in se vrnem okrog tretjega al pa četrtega. moj dragi seveda ne ve, tako da how the fck should i, ane. zdaj pa, tačas, ko bomo pri nas, vas zagotovo ne morem prit pogledat, ker nimamo wifija, lol, nimamo niti elektrike, tako da še tega ne vem, kako si bom telefon polnila, hahah. aaampak potem, ko pa gremo dalje, al pa če kje zahaklam kak wifi, potem se oglasim, alright? LOVE AND KISSES TO Y'ALL. <33
|
|
| |
teresa monticelli
število prispevkov : 118 cash : 211 street reputation : 57 tvoja starost : 28 starost lika : 27 group : italian mafia kraj rojstva : naples, italy
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pet Jul 26, 2013 4:05 pm | |
| soo, i am leaving tomorrow. grem na morje in sicer nekje do desetega. tam kamor grem sicer je internet za plačevat tako, da upam, da mi ga uspe dobit. ne pričakujte postov, se pa oglasim v chatboxu in chat predelu. stay in flowers! :3
|
|
| |
axel wardell
število prispevkov : 239 cash : 465 street reputation : 215 tvoja starost : 30 starost lika : 33 group : police kraj rojstva : texas, usa.
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sob Jul 27, 2013 7:50 am | |
| okej, v imenu špele maše: toliko da veste, je v italiji in je par dni ne bo, tako da ja, velja za mathai in leva. |
|
| |
annabel harris
število prispevkov : 43 cash : 76 street reputation : 16 tvoja starost : 28 starost lika : 25
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sob Jul 27, 2013 8:57 pm | |
|
tudi jaz vas za nekaj časa zapuščam, grem pa jutri zvečer in se verjetno vrnem devetega avgusta. če bo jutri še kaj za odpisati, se bom potrudila, sicer pa dobite vse, ko pridem nazaj, ker dvomim, da zmes pridem do kakšnega interneta. stay in flowers guys.
|
|
| |
rhion maddox
število prispevkov : 139 cash : 319 street reputation : 110 tvoja starost : 30 starost lika : 22 group : police kraj rojstva : NY, USA
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Ned Jul 28, 2013 12:43 pm | |
| mene pa nebo od sobote, 3.8. pa potem do nedelje, 11.8. se gremo baje malce pohladit na sever rusije gor ^^ stay in flowers
|
|
| |
leo rodriguez
število prispevkov : 142 cash : 295 street reputation : 71 tvoja starost : 31
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pet Avg 02, 2013 11:29 am | |
| ne bo me do ponedeljka popoldne ker gremo na krajši oddih na morje. tako da dobite odgovore v ponedeljek. če pa se v tem času začne kakšna naloga bi pa prosil da se me zamenja/podaljša rok. |
|
| |
jamie aldridge
število prispevkov : 46 cash : 111 street reputation : 37 tvoja starost : 29 starost lika : 23 group : irish mob kraj rojstva : philadelphia, usa
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pet Avg 02, 2013 1:28 pm | |
|
počutim se nenormalno bedno, ker sem spet v tej temi, sploh ker zares sploh še nisem začela pisat, ampak ja... jutri načrtujem en pobeg od vsega, tak da se bom zaprla v vikend in me nekaj časa ne bo ven. upam, da razumete, ker res potrebujem totalen odklop... ampak potem se pa vrnem in obljubim, da bom začela pisat. take care
|
|
| |
natália simones
število prispevkov : 102 cash : 845 street reputation : 45 tvoja starost : 29 starost lika : 32 group : wallace family kraj rojstva : rio de janeiro, brazil
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pet Avg 02, 2013 5:02 pm | |
| tudi jaz se nerada znova oglasam, ampak sta mi starsa uspela zrihtat en izlet v francijo, za kar sem izvedela sele kae tri ure nazaj, to pa ze pisem z vlaka tako da, ja, je bilo presenecenje. :3 skratka, ne bo me en teden, to je od danes, 2. avgusta, pa do ponedeljka, 12. avgusta zvecer. Vse dolgove bom poravnala takrat, vi pa medtem uzivajte in upam, da mi do ponedeljka nikamor ne pobegnete. :Pvelja za maxine in monico.
|
|
| |
connor collins
število prispevkov : 13 cash : 16 street reputation : 1 tvoja starost : 26 starost lika : twenty-five group : police kraj rojstva : lawrence, kensas
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Ned Avg 04, 2013 10:58 pm | |
| torej jaz grem danes za okoli sedem dni na morje. nisem zih ali bo wifi tam, zato pišem tu. ampak, če bo potem se bom potrudila priti na forum ^^ |
|
| |
elena marchessault
število prispevkov : 19 cash : 30 street reputation : 7 tvoja starost : 27 starost lika : 23 group : police kraj rojstva : boston, us
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sre Avg 07, 2013 7:46 pm | |
| torej tudi jaz se javljam in to veliko prej kot bi si želela. jutri, torej 8.8 grem na morje, ne vem še točno kdaj. če grem bolj proti večeru, še odpišem dolgove, drugače, pa my honeys, odgovorov ne bo pred 17.8. mogoče bom prišla kaj do wifija, toliko da se javim, ampak odpisati pa žal ne bom mogla nič. excuse me and have fun my darlings:3
|
|
| |
marinella bassani
število prispevkov : 45 cash : 47 street reputation : 1 tvoja starost : 26 starost lika : 24 group : locals kraj rojstva : wellington, new zeland
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sob Avg 10, 2013 7:45 pm | |
| okay, trenutno se še opisujem, ampak toliko da veste, se bom opisovala sproti, ker nisem doma ampak sem za nekaj dni pri sošolki (: |
|
| |
ester cardoso
število prispevkov : 8 cash : 13 street reputation : 1 tvoja starost : 27 starost lika : 31
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sre Avg 14, 2013 9:38 am | |
| vem da je pozno ker gre za odsotnost že za nazaj, ampak vseeno : pač šli smo na morje (oz. smo še tuki) in v hotelu kjer je bil wifi zadnjih pet let ga letos ni, tko da sm lhka sam v kaki kavarni, kar me pa iskreno ne mika. to je tudi razloga zakaj še nisem odpisala še kakih deset dni bomo tuki |
|
| |
dom wallace
število prispevkov : 505 cash : 32449 street reputation : 314 tvoja starost : 31 starost lika : 43 group : wallace crime family kraj rojstva : ac, nj
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Čet Avg 15, 2013 1:59 pm | |
| peeps, imam zelo zjebano psihično stanje in trenutno res nisem v formi, da bi komunicirala s komerkoli, real or fictional. za nekaj časa bom odsotna, da se spravim k sebi, ker to več ni normalno. -.- ne morem se zares spravit k ničemur in dokler ne dobim kakšne volje nazaj, pisala gotovo ne bom. ily all. |
|
| |
marinella bassani
število prispevkov : 45 cash : 47 street reputation : 1 tvoja starost : 26 starost lika : 24 group : locals kraj rojstva : wellington, new zeland
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sob Avg 17, 2013 9:15 pm | |
| se opravičujem da ne odpisujem, prav tako sem dolžna en začetek, ampak sem šla za tri dni na morje, i'm back now:) jutri pričakujte vse dolgove^^ <3 |
|
| |
renee wallace
število prispevkov : 280 cash : 63 street reputation : 266 tvoja starost : 30 starost lika : 21 group : russian mafia kraj rojstva : philadelphia, usa
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Ned Avg 18, 2013 1:28 pm | |
| zadeva je takšna; zbolela sem in trenutno nisem sposobna spisati prav nič, v bistvu komaj iz postelje vstanem, tako da do nadaljnjega, mojih replyjev ne bo. bom probala, ko bom malce boljše, vsaj odpisati na misije and stuff, ampak nič ne obljubim. kakorkoli ja, ko bom zopet kul (kar upam, da bo ekspresno kmalu!) se vračam, do takrat pa, stay in flowers peeps! |
|
| |
jocelyn tucker
število prispevkov : 532 cash : 956 street reputation : 286 tvoja starost : 29 starost lika : 32 group : wallace mafia member kraj rojstva : albania
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pon Avg 19, 2013 3:50 pm | |
| ni sporočilo ravno o odsotnosti, ampak je bolj sporočilo o tem da imam trenutno težave s pisanjem. nekako se ne morem spraviti in že od predvčerajšnjem se trudim vsem odpisati, a mi nekako dlje od enega ni uspelo. namesto da se mučim bom vse skupaj pustila na miru in se vrnila odpisovanju, ko bom dobila voljo in inspiracijo nazaj. :3 |
|
| |
leo rodriguez
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Tor Avg 20, 2013 6:48 pm | |
| od jutri, 21. pa do nekje 24./25. bom odsoten s foruma, ker šibamo na morje. |
|
| |
roxanne kendall
število prispevkov : 39 cash : 70 street reputation : 21 tvoja starost : 30 starost lika : 24 kraj rojstva : philadelphia, USA
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sre Avg 21, 2013 1:56 pm | |
| nah, spet jest. ampak dobro, bom zdej vpisala vse, da ne bom potem kej pozabila, ko me ne bo (: me ne bo od jutri, 22.8. pa do nedelje, 25.8. ker pokava z mami mal na morje pogledat, enako me nebo potem od 1.9. pa do 14.9. ker sem z klapo spet na morju. + 31.8. tud name nič ne računat, ker je veselica pa mamo strežbo načez. takrat pa, ostanite v cvetju
|
|
| |
leo rodriguez
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pet Avg 30, 2013 2:36 pm | |
| tole opravičilo velja tud za nazaj - nekak me je zapustila vsa inspiracija in nisem zmožen nč pametnega spisat. se bom v naslednjem tednu potrudil prisilit, mogoče me spet zagrabi volja do pisanja, sicer se bom pa potrudil napisat tisto kar je potrebno, v smislu misije in dogodka. toliko za informacijo.
|
|
| |
oliver mclaughlin
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sob Avg 31, 2013 6:03 pm | |
| pri meni je enako. tudi meni inspiracija popušča in se sploh ne morem spravit pisat. ): tistim, ki sem še kaj dolžna, se bom potrudila odgovorit, takoj ko dobim vsaj malo več volje za vse. ^^
|
|
| |
teresa monticelli
število prispevkov : 118 cash : 211 street reputation : 57 tvoja starost : 28 starost lika : 27 group : italian mafia kraj rojstva : naples, italy
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Tor Sep 03, 2013 1:37 pm | |
|
guys i am leaving you and going to paris till saturday. stay in flowers and write a lot! :3 velja za jezebel and caiden!
|
|
| |
adrienne palmeiro
število prispevkov : 99 cash : 169 street reputation : 57 tvoja starost : 29
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Čet Sep 05, 2013 5:14 pm | |
| jaz bom sicer še nekaj časa z vami, vendar odhajam 11.9. na ekskurzijo, vrnem pa se okrog 21.9.
velja za tatuma in isaaca. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti | |
| |
|
| |
|