število prispevkov : 239 cash : 465 street reputation : 215 tvoja starost : 30 starost lika : 33 group : police kraj rojstva : texas, usa.
Naslov sporočila: Re: underground poker club Čet Sep 26, 2013 8:43 pm
tako kot vsak večer se je počasi vozil po mestu in patruljiral, ker je bila to navsezadnje njegova služba. kot je ugotovil že pred časom, vse skupaj niti ni bilo tako slabo. dobil je uniformo, dobil je značko in dobil je pištolo. vse to skupaj v kompletu s policijskim avtomobilom. tega večera je bil sam in morda bi minil tako mirno kot že nekaj večerov pred tem, če ne bi pri vožnji mimo enega izmed klubov opazil nenavadno svetlobo v notranjosti. bilo je prepozno, da bi bil še odprt, zato se je odločil, da bo vse skupaj preveril.
in zdaj, kakšne pol ure po tem, je še vedno čemel za prevrnjeno mizo in s pištolo meril v tipa, ki se je skrival za dolgim pultom bara. postajal je nejevoljen, sploh zato, ker tip ni reagiral na njegove besede in ker je očitno nekoga poklical. krasno. zdaj je postajal jezen, potem pa je za seboj nenadoma zaslišal glas in se hipoma obrnil, čeprav se je njegovo čelo ob tem namrščilo. »lilly?« je bilo prvo, kar je rekel, potem pa se je zbral. za vraga, moral je opraviti svoje delo. »odvrzi orožje in položi roki na zadnjo stran svoje glave,« je nadaljeval z odločnim glasom. ni bilo važno, kaj sta s svetlolasko imela – tole je bilo preveč. »daj no, pametna punca si. menda ja ne boš pustila temu kretenu, da te potegne na dno s seboj?« je dejal, ne da bi umaknil orožja. zdaj sta s pištolami merila en v drugega, ampak axel ni nameraval biti tisti, ki bi odnehal prvi. bil je preveč trmast za kaj takšnega.
tagged: lilly. :3
maxine chase
število prispevkov : 165 cash : 333 street reputation : 89 tvoja starost : 35 starost lika : 25 kraj rojstva : havana, cuba
Naslov sporočila: Re: underground poker club Pet Sep 27, 2013 2:54 pm
roxanne & cay
do konca je skadila cigaret preden je vstopila v notranjost poker cluba, kjer je bila že stara znanka in ji nihče ni utrujal z dokazovanjem kdo je in predvsem, kaj tu počne. tako si je tudi lahko neopaženo odkrito ogledovala ostale goste. ponašala se je z dobro lastnostjo zlitja z okolico. to kameleonstvo ji je odlično bilo pri roki še iz časov, ko je lovila kriminalce in nič drugače ni bilo sedaj. bilo je mnogo dela za mafijo, kjer je bilo ključno ostati neopažen ali skrit. sploh pa nocoj še ni nihče imel za mar mlade temnolaske v vrtoglavih petah, ozkih hlačah in svetlečemu topu čez katerega je imela oblečeno tanko jakno, ki jih je z zanimanjem v očeh opazovala. vsi so bili preveč zaverovani v svoje karte, da bi se menili za okolico. preveč pomembno je bilo zmagati in soseda obrati za lep kupček denarja z blefiranjem ali resnično dobrimi kartami. včasih se jim je za mizo pridružila tudi sama in kartala pozno v noč, se nalivala z viskijem in včasih celo pokadila kakšno cigaro. denarja se ji za vse te male pregrehe nikakor ni manjkalo in tudi izgube je niso pretirano prizadele. bila je dovolj pametna in njeni vložki niso šli previsoko, kot pri nekaterih. in kot pri starejšemu temnolascu, ki je očitno izgubil vse in druge glasno ozmerjal z goljufivci, da sta ga dva varnostnika morala pospremiti ven. eni pač športno niso znali priznati poraza ali pa so imeli s hazardiranjem velike težave, nikoli jim ni bilo dovolj. zgolj zmajala je z glavo in se premaknila v sosednji prostor, kjer je poleg igralnih miz bil postavljen tudi šank. zasedla je enega izmed prostih stolov, kjer znane temnolaske še ni bilo. nocoj je tu bila zmenjena z roxanne, eno redkih in tesnih prijateljic s katerimi je prijateljevala že pred nesrečo ter jih kasneje spustila nazaj k sebi, ko se ji je spomin začel vračati. obenem pa je bilo skoraj bizarno njuno druženje, ker rox je navsezadnje le bila polsestra njenega bivšega moža, s katerim pa ni bila v najboljših odnosih oziroma po ločitvi sploh v nobenih. za vsako najmanjšo malenkost sta si bila v laseh in če ju je kdaj rox skušala spraviti nazaj skupaj, sta jo oba združno že v kali zatrla njene morebitne poskuse. vseeno pa je bila hvaležna, da ni umrlo njuno prijateljstvo, čeprav je umrl zakon z njenim bratom. z rox se je vedno dobro razumela in jima čvekanje ob kavici nikdar ni predstavljalo posebne težave. dolgo se že nista videli, kljub mafiji, katere del sta bili obe in se je zato nocojšnjega večera še posebno veselila.
bila je prezgodnja, zato se je hitro zapletla v buren in kratek vesel klepet z barmanom, ki je kot ponavadi dal ji pijačo na račun hiše. dober barman zanjo in verjetno malo slabši za lastnika, ker mu je delal izgubo. kmalu zatem je za seboj že zaslišala znani glas, da so se ji ustnice samodejno ukrivile v nasmešek. "že vredu, nisem še dolgo tu," ji je vrnila topel objem in poljub na lice. "mike mi je že obljubil neke nove posebne koktajle, ki jih imajo čast dobiti samo posebne gostje," se je zarežala in pomignila na barmana, ki se je rox zapeljivo nasmehnil. "mislim, da si mu všeč," je polglasno izrekla, ko se je zarotniško nagnila k njej. nasmešek ji je rahlo zamrl na obrazu, ko je omenila njenega bivšega moža. nathan ji je s svojimi prevarami takrat res zlomil srce, čeprav je bilo že jasno, da jima ne gre in jima tudi verjetno ne bo šlo. "mislim, da že dolgo nisem več njegov tip, zato dvomim, da svojo odločitev za skok čez plot kaj posebno obžaluje," je dokaj brezbrižno rekla, a ne brez rahlo zagrenjene podnote. "ampak nocoj res raje ne bi razpravljala o njem. saj veš, da se ne marava," se je kislo zasmejala in si jo bolje ogledala. temnolaska ji je nekako delovala drugače kot nazadnje. "raje mi povej kako si ti? že dolgo se nisva videli," jo je z iskreno radovednostjo povprašala in nadaljevala: "na tebi je nekaj drugačnega? si morda spremenila pričesko? ali pa meni samo nagaja spet moj spomin in sem vse pomešala med sabo. "
Nazadnje urejal/a cay yates Sob Sep 28, 2013 8:32 am; skupaj popravljeno 1 krat
julia solis
število prispevkov : 49 cash : 73 street reputation : 15 tvoja starost : 27
Naslov sporočila: Re: underground poker club Pet Sep 27, 2013 5:30 pm
this is for axel! ;3
lahko bi si mislila da axel ni samo eden od običajnih postavnih tipov, s katerimi se je po navadi zapletala; lahko bi vedela da je policist in bi se tako lahko pripravila na situacijo, v kateri se je znašla v tistem trenutku. pa vendar se nekako ni mogla popolnoma okriviti za to, da tega ni predvidela. le po čem naj bi sklepala da si stojita na različnih bregovih reke? svetlolasec je izgovoril njeno ime in lahko bi rekli da se je lilly šele takrat resnično zavedala, da stojita v praznem baru ter merita pištole drug v drugega.
"poznam postopek, ace. in če se ga do zdaj nisem držala se ga tudi tokrat ne bom... prosim, umakni se dokler imam še kaj živcev," je rekla le na pol strpno, predvsem pa je v njej gorela želja da bi se celotna situacija končala; s spanjem tako ali tako ne bo nič, ta dogodek jo je preveč razburil za kaj takega. "odnehaj in nikomur se ne bo zgodilo nič. samo jaz bom bogatejša za nekaj zelencev, a bolje to kot pa da te poškodujem, ne?" je siknila ter prst preteče postavila na petelina. očitno tudi v takšni situaciji ni mogla iz svoje kože.
s podplatov je otresla čevlje z visoko peto: pobeg je bil njeno edino izhodišče kajti niti najmanjšega namena ni imela poškodovati axla, ali pa tvegati da bi on poškodoval njo. žalosten nasmeh se je razlezel čez njen obraz ko je omenil njenega sodelavca kot slabo družbo zanjo - le kako bi lahko vedel da je bila v resnici ona tista, ki ga je potegnila v mafijske posle. "ne vidiš da sem že tako ali tako na dnu? nimam več kaj izgubiti, saj vidiš. odnehaj, le enkrat odrini na stran svoja neumna načela," je rekla skupaj z nekaj sočnimi kletvicami, medtem ko ga je premerjala od glave do peta. kako je lahko to spregledala, kako se je lahko tako brezskrbno družila s policistom? "zakaj za vraga nikoli nisi omenil svojega prekletega poklica..." njeno mrmranje se je zdelo kot namenjeno samo njej, čeprav se je tičalo tudi njega. premaknila se je za kakšen centimeter, a je še vedno slonela za mizo - ta je očitno postala njeno zaklonišče. "nisem tako neizkušena kot se zdi," je še dodala ter ga pomenljivo pogledala.
note: oh-oh. sorry, just can't keep this babys long.
axel wardell
število prispevkov : 239 cash : 465 street reputation : 215 tvoja starost : 30 starost lika : 33 group : police kraj rojstva : texas, usa.
Naslov sporočila: Re: underground poker club Pet Sep 27, 2013 5:42 pm
»ah, lilly, daj no,« je zavil z očmi ob njenih besedah, »kaj pa če bi samo tokrat naredila izjemo? saj veš, zame?« je njegov glas posmehljivo zadonel preko prostora. presneto, vsi so bili isti. pričakoval bi, da bi vsaj vsake toliko časa naletel na kaj novega, ampak čisto vsak človek na napačni strani zakona si je predstavljal, da je nekaj posebnega in da pravila zanj ne veljajo, zaradi česar so jih potem lahko tudi kršili. vedel je – včasih je bil sam tam. ampak ne več. »in kolikor se spomnim, imaš veliko živcev… in potrpljenja.« prav, spal je z njo. prav, vedel je veliko stvari o njej. ampak ne najpomembnejše.
kako nadležno. moral bi vedeti, da je bilo na njej nekaj… nekaj sumljivega. da. tako pa se je pustil zapeljati njenim velikim očem. saj res ni mogel reči, da ni bila privlačna, ampak bila je nevarno privlačna. točno to. »resno? zdaj se boš šla igrico 'tako ali tako nimam kaj izgubiti'? lilly, prekleto, ne bodi neumna.« niti za trenutek ni povesil svojega orožja. še vedno je opravljal svoje delo, ampak navsezadnje ni razumela. »moj poklic? resno? ja, gre se za moja načela. misliš, da ne vem, kaj počneš? najbrž si do vratu v nekem umazanem ilegalnem krdelu ljudi, a še vedno lahko to obrneš. vedno imaš še nekaj za izgubiti! ampak hej, to ni moja stvar. samo povesi prekleto orožje, lilly!« je bil njegov glas zdaj nestrpen, ko je s pogledom zavrtal vanjo.
sandra
število prispevkov : 812 cash : 1501 street reputation : 288 tvoja starost : 31 starost lika : 35 group : italian mob kraj rojstva : new york, usa
Naslov sporočila: Re: underground poker club Sob Sep 28, 2013 9:15 pm
[tag] teresa.
''potem je idiot,'' jo je prekinil, predno bi dokončala stavek. prav dobro se je zavedal, da ni na mestu drugim soliti pameti o njihovih zvezah – o njenem zakonu. vendar ni imel pretirano visoke tolerance za moške, ki so ženske ob sebi imeli zgolj za okraske. da se je bala, da jo bo zapustil, je o njunem odnosu povedalo ogromno. strah je bil do neke mere samoumevno čustvo. jasno. tudi sam je preziral misel, da bi se na lepem zbudil in saoirse ne bi bilo več. ''če bi te zapustil zaradi druge...'' je zavzdihnil in pustil, da je stavek obvisel med njima, ko je samo zmajal z glavo. do dna je izpraznil preostanek mehurčkaste pijače in kozarec na koncu potisnil proti njej. ''ne ravno.... prej gre za tipično zgodbico o človeški zagrenjenosti, ko nočeš nikogar spustiti k sebi. v mojem primeru je bil problem v tem, da sem samega sebe prepričal, da bodo vsi nasrkali, če bodo poleg mene. zapleten sem bil z napačnimi ljudmi in kolateralna škoda je bila takrat velika,'' je kolikor toliko pojasnil. trudil se je čim manj razmišljati o tem, kakšna senca samega sebe je bil. bil je osredotočen le na preteklost, na duhove in na spomine. preveč. ''dokler ne obupaš, ti bo šlo v redu. deluješ sposobna,'' ji je zatrdil z nasmeškom, vmes pa z dlanjo segel v žep jakne po denarnico. razprl jo je pred seboj in pred njo odložil bankovec, ki je več kot le pokril znesek enega kozarca. ''napitnina za tvojo dobro družbo – hvala ti,'' je tako že v naprej zavrnil vračilo razlike in pospravil denarnico nazaj, ko je sestopil z barskega stolčka. s pulta je vzel enega od servietnih robčkov in od nekje potegnil kemični svinčnik. ''imam srečo. ko se gre za njo, imam res srečo,'' je prikimal, medtem ko je prek serviete čečkal njegovo številko. ''če se tukaj služba ne izide ali če boš potrebovala karkoli... pokliči,'' je končno potisnil bel robček proti njej. ''karkoli, teresa,'' je ponovil in ji poslal pogled, ki je pomenil svojevrstno obljubo. ''se vidiva,'' je začasno napetost razblinil z nasmeškom, ko je naredil nekaj korakov nazaj, preden ji je dokončno obrnil hrbet in odšel. očitno je bilo njegovo novo poslanstvo, da ljudi postavlja na stabilna tla.
le fin.
julia solis
Naslov sporočila: Re: underground poker club Ned Sep 29, 2013 4:27 pm
this is for axel! ;3
kljub temu da je še pred petimi sekundami mislila da ji niti približno ni bilo do smejanja je njen obraz ob njegovih besedah spreletel posmehljiv nasmešek ki se je do potankosti skladal s tonom, v katerem je axel govoril. "zate? lepo te prosim, ace, pa ja ne misliš da si bil zame kaj posebnega." njene besede so zadonele po velikem praznem prostoru in zdele so se skoraj zastrašujoče, čeprav je vedela da je svetlolasi policist do nje čutil enako. "torej ti je to ostalo v spominu, ha? najbrž se posledično zavedaš, da bova še kar nekaj časa stala tukaj," je zamrmrala ter ga pogledala v oči, medtem ko je preprijela pištolo v znak tega, da je nima niti najmanjšega namena. ozrla se je proti mestu kjer je prej stal njen tovariš - očitno jo je popihal že pred kar nekaj časa. v mislih ga je nekajkrat preklela, a pravzaprav si je morala priznati da bi sama storila enako, če bi bila na svojem mestu. vsak mož zase.
zdaj zdaj se bo zlomil; lilly je bila skoraj prepričana v to. najbrž je imel nje in njenega trmarjenja že čez glavo. pa bi rano to lahko izkoristila kot možnost za pobeg? zavedala se je da ga njeni čari lahko prisilijo v marsikaj, samo priti mu mora bliže. zavohati mora njen parfum, se dotakniti njene gladke kože... in ona ga mora presenetiti; da. njene oči so v trenutku postale podobne očem prosečega kužna, s svojimi svetlimi lasmi in nedolžnim izrazom na obrazu je v tistem trenutku izgledala kot angel. "mogoče imaš prav, axel," je rekla komaj slišno. "mogoče se resnično lahko spremenim." njeni prsti ki so se prej tako strahovito oklepali orožja so se sprostili in pištola je ostala na mizici, medtem ko se je lilly na videz obupano in nemočno sesedla ob steno za sabo. premagana?
note: aaand here goes our little plan ;3
axel wardell
Naslov sporočila: Re: underground poker club Ned Sep 29, 2013 5:32 pm
sam pri sebi je zavil z očmi. sarkazem, lilly, je pomislil, ampak vsekakor tega ni nameraval izreči. blondinka je bila prikupna, toliko je moral priznati. na njej je bilo nekaj zelo privlačnega ampak navsezadnje je bil bolj profesionalen od tega… kajne? zakril je senco nasmeška, ko je nejevoljno s pištolo še vedno meril vanjo. »lilly, k vragu, nehaj se igrati,« je naznanil in s pogledom na hitro preveril klub. njen prijatelj je izginil. kako zelo tipično. zdaj je bila v težavah ona in čeprav se mu je to morda zdelo neumno, je dekle konec koncev vanj merilo s pištolo. ni bila prva, ki bi to storila, ampak je pa vsekakor bila ena izmed tistih, ki jim je to neverjetno pristajalo.
moral se je zbrati. »saj se zavedaš, da lahko preprosto odkorakava?« je dejal. »ne vem sicer zate, ampak jaz bi lahko na ta večer počel veliko bolj prijetnih stvari, ki ne bi vključevale orožja,« je nadaljeval, medtem ko so se njegove ustnice ukrivile v polovičen nasmešek. in potem je storila nekaj zelo čudnega, ko je tiho spregovorila in v naslednjem trenutku se je sesedla in namrščil se je. tako lahko, resno? morda ji ni povsem nasedel, zaradi česar je njegova pištola ostala uperjena vanjo, ko se ji je približal in iz mize pobral njeno ter jo zatlačil za pas. »sploh imaš dovoljenje za to zadevo?« se je pozanimal, medtem ko se je sklonil po njo in jo potegnil na noge. prebral ji je pravice, medtem ko je vklenil njene dlani in jo potegnil za seboj do avtomobila ter jo posadil na sovoznikov sedež. ko se je še sam spravil v notranjost, se je obrnil proti njej. »nisem povsem prepričan, kaj počneš, ampak prav. cenim to, da me ne skušaš več ustreliti,« se je moral nasmehniti, ko se je srečal z njenimi očmi.
julia solis
Naslov sporočila: Re: underground poker club Pon Sep 30, 2013 5:55 pm
this is for axel! ;3
konec je bilo, a njemu stvari očitno niso bile čisto jasne. prav tako kot lilly je opazil, da je njen sodelavec izginil kot kafra in na njegovem obrazu ob tem spoznanju ni opazila niti najmanjše sledu presenečenje - očitno bil tem poslu že kar nekaj časa in je vedel, da bodo mafijci izkoristili tudi najmanjšo priložnost da si rešijo rit, pa naj pri tem milosti ali nemilosti prepustijo nič koliko svojih tovarišev. "vključujejo pa alkohol in pomankljivo oblečena dekleta, ne? do sedaj sem nekako dobila občutek da sta to dve stvari ti te privlačita," je rekla medtem ko so njena zapestja zdrsela v lisice.
"filadejfiji smo, dragi moj. ne vem če me je sploh vredno spraševati za dovoljenje, važno je samo to da jo znam prav dobro uporabiti." njen glas je bil še vedno tih, a njene besede so počasi pridobivale dobro staro ostrino, ki je vedno spremljala lillyjine pogovore. ko se je kar se da udobno namestila v sovoznikovem sedežu so se njene ustnice ukrivile v nasmeh, skoraj identičnem njegovemu. "brez pomena bi bilo predvidevati moja dejanja, ace. mogoče sem samo čakala na to da se ti lahko bolj približam in te napadem s hladnim orožjem, mogoče imam samo dovolj teh prekletih igric." premerila ga je s pogledom ter se sklonila k njemu. razdaljo med njima je skrajšala na nekaj bronih centimetrov. "kakšna je torej moja kazen, gospod policist?"
note: aaand here goes our little plan ;3
axel wardell
Naslov sporočila: Re: underground poker club Pon Sep 30, 2013 9:14 pm
ob njenih besedah se je moral nasmehniti. »morda,« je bil njegov odgovor kratek, čeprav je v zadnjih letih imel v svojem življenju veliko manj alkohola in razgaljenih deklet. od tistih časov je še vedno obdržal motor, kaj drugega pač ni imelo več prostora med njegovim delom in trudom, da bi postal boljši človek. ampak tudi tako zelo dober človek se je moral občasno zabavati, kajne? »nisem povsem prepričan, da me poznaš tako dobro, kot misliš,« je mimogrede navrgel, medtem ko se je sam pri sebi namuznil. ja, spet ga je spomnila, zakaj je pristal v postelji z njo. bila je zanimivo bitje, ampak vsekakor ni pričakoval, da je bila mafijka. bila je preveč graciozna za kaj takšnega.
»draga moja, ni važno, kje smo. še vedno moraš imeti dovoljenje za orožje. samo toliko, da veš. se bova o tem pogovorila pozneje; zdaj nekako nimam energije za malenkosti,« je zavzdihnil, medtem ko jo je povedel proti avtomobilu. iz žepa je izbrskal ključe, ampak avtomobila še ni zagnal. poslušal je njene besede in se potem obrnil proti njej ter s pogledom počasi preučil njene oči. »morda pa je vse skupaj ena velika igrica, kaj?« je dejal in ji dal vedeti, da ji ni povsem verjel. nekaj je bilo na njej - ampak tistega ni znal popolnoma določiti ali razvozlati. približala se mu je in ni se umaknil; samo zastrmel se je v njene oči in se potem čisto počasi nasmehnil. »tvoja kazen? mislim, da nisem jaz tisti, ki bo določil tvojo kazen… jaz sem samo tisti, ki ima trenutno ključe od tvojih lisic,« je zamrmral. presneto, kako je bila privlačna. v trenutku, ko je njegov pogled zdrsnil na njene ustnice, je bil izgubljen.
julia solis
Naslov sporočila: Re: underground poker club Sre Okt 02, 2013 3:45 pm
this is for axel! ;3
namuznila se je ter mu podarila enega tistih imela-sem-prav pogledov, za katere pravijo da jih ženske tako zelo obožujejo. a konec koncev je imel prav tudi on: ni ga poznala dobro, glede na to da je bilo v njenih srečanjih več stokanja in vzdihljajev kot pa dejanskega govora. pravzaprav ga sploh ni želela spoznati. nekemu delčku nje bi potem zagotovo postalo mar zanj in tega resnično ni potrebovala. "poznam te točno toliko, kot te moram - tvoje majhne umazane skrivnosti in globočine tvojega značaja me pač ne mikajo preveč," je odgovorila ter se narahlo ugriznila v ustnico. "in jaz na tej obleki nimam žepov, v katere bi tlačila prekleto dovoljenje za orožje. danes smo po nekam nepotrpežljivi, ha?" je siknila proti njemu ter se zazrla skozi vetrobransko steklo v vlomljena vrata poker kluba. zakaj je sploh silila v to situacijo?
in ravno ko je razmišljala o tem kako za vraga bi ji lahko uspelo pobegniti od njega se ji je rešitev ponudila sama. vrnila mu je njegov pozoren pogled ter mu namenila enega iz zbirke njenih najbolj zapeljivih nasmehov. "torej bi se rad igral igrice," je rekla, s svojimi očmi še vedno prikovanimi na njegove. "meni je prav. vrzi kovanec; če je cifra me zapelješ do mojega stanovanja, če je mož grem s tabo brez upiranja." resnično je upala da je v njem kaj avanturista, da bo želja po prostem večeru premagala službene dolžnosti. še vedno mu je bila blizu, celo preblizu glede na to da je bila ona ujeta prestopnica on pa policist. "in mogoče imaš tudi ključ do mojega srca," je dahnila vanj trenutek preden je svoje ustnice prislonila na njegove.