število prispevkov : 210 cash : 440 street reputation : 143 tvoja starost : 35 starost lika : 28 group : FBI kraj rojstva : new york, us
Naslov sporočila: Re: apartment D3 Čet Maj 16, 2013 1:18 pm
KELLAN & KENZI
strmela je v zaslon prenosnika in vase v velikih požirkih zlivala že - saj ni več vedela katero kavo natančno. samo vedno več umazanih šalic zloženih ena v drugo, in ovitkov od čokoladic, je imela nastlano po mizi. do vratu je bila zakopana v delo in pisanje številnih poročil, kar ji je jemalo voljo in energijo do česarkoli. bila jo je sama naveličanost. naveličanost pojavljajoča se v trenutkih preutrujenosti, ko je tudi njej pobralo vso energijo in je več dni skupaj želela spati in se nekaj časa ne več vrniti na svoje delovno mesto. takšni trenutki slabosti so ji parali živce, kajti v njej je le bilo precej perfekcionista in niti slučajno ni videla satisfakcije v osebnem zlomu. navsezadnje pa je bila zgolj človek in ne božanstvo, kar bi včasih kot gotovo še kdo drug najraje zamenjala in si vsaj malo olajšala življenje. toda na koncu je bila zaradi svojih neracionalnih želja le prekleto jezna sama nase, ker ni počela drugega kot se smilila sama sebi in kar je ne bo pripeljalo nikamor na boljše. zato se hitro spustila nazaj na realna tla iz puhastih oblačkov in brez negodovanja dokončala kar je imela za dokončati. s tarnanjem in odlaganjem se ne bi ničesar spremenilo.
naposled ji je že krepko čez eno uspelo vse urediti in uspelo se ji je samo še sleči iz obleke, nato pa gola padla na postlano posteljo in verjetno padla v spanec še preden se je njena glava dotaknila blazine. kasneje se ji je zazdelo, da je komaj zatisnila oči, ko jo je nekdo že usmiljeno budil, butal po njenih vratih. in oseba kar ni hotela odnehati in odnehati. nejevoljno je ugotovila, da ji je bilo naklonjeno komaj uro spanca in niti minute več. pojma ni imela kdo se je sredi noči narisal na njenih vhodnih vratih, aaron zagotovo ni mogel biti, ker je imel svoj ključ, poleg tega pa je bil na nekem lovu za zgodbo izven mesta. prekleto, mar ljudje niso mogli za obiske izbirati bolj normalnih ur? težka kletvica ji je ustnice zapustila nekontrolirano, ker se dotična oseba obešena na njenih vratih ni hotela odstraniti in brezvoljno je čez golo telo nataknila zgolj kratko svileno haljico, ki je bila komplet s prav takšno temno modro kombinežo, ki je ta hip bila kdo ve kje. sploh pa ni bilo pomembno, osebka se bo znebila po hitrem postopku in se vrnila nazaj v posteljo. na haljici si je zgolj zavezala pas, preden se je kar v temi in še napol miže napotila do vrat. ne da bi pogledala skozi kukalo je na stežaj odprla vrata in že imela odprta usta, da tistemu na pragu pove kar se mu zagre ob tej nekrščanski uri in jih brez besede zaprla nazaj, ko je prepoznala temnolasca. najprej je sicer morala vsaj dvakrat pomežikniti, da se je prepričala v resničnost osebe pred njenimi očmi. "doma lahko hodim tudi gola, če mi paše" mu je zajezikala nazaj, ne da bi ga pozdravila in se namrščeno zastrmela vanj. "si ne bi mogel izbrati boljše ure za obisk? in mi s svojim butanjem ne ravno sneti vrat s tečajev?" jo je zanimalo, ko ga je na hitro ošinila s pogledom in v njegovi sapi že lahko zavohala alkohol. aha, torej je bil nažgan - kar pa še vedno ni opravičevalo, da jo je vrgel ven iz postelje in da se je sploh pojavil na njenem pragu. videla se nista že vse od tistega večera v klubu in čeprav ji je dal obljubo, mu ni verjela. vse doslej, vse do trenutka ko je odprl usta in točno vedela o čem govori. megla zaradi zaspanosti se je v njeni glavi v momentu razkadila in brez pomišljanja je pograbila njegovo roko, da ga je potegnila v notranjost stanovanja. tudi ni razmišljala, da se bi njena haljica morda razprla in bi mu s tem dala odličen razgled na svoje intimne dele telesa. "prekleto, kellan! zakaj nisi to rekel že takoj? ne da se obešaš kako sem oblečena," je bila spet jezna nanj, ko ga je posadila na stol za otoček v njeni kuhinji. "torej, za kakšen naslov gre? je tukaj v phillyu ali kje drugje? mi ga misliš dati ali te bom morala prositi na kolenih?" je stegnila roko in pomigala s prsti, naj ga ji že enkrat da, na pamet ga zagotovo ni vedel v tem svojem stanju. "hmm, ampak to si mi moral priti povedati nažgan? je mar za vodjo ganga takšen problem priti trezen v stanovanje fbi agentke?" je bila še vedno nekoliko jezna nanj, ker je sem prišel precej opit, čeprav je zanjo imel podatke za katere se je gnala krepko čez mejo zadnjih nekaj let.
sandra
število prispevkov : 812 cash : 1501 street reputation : 288 tvoja starost : 31 starost lika : 35 group : italian mob kraj rojstva : new york, usa
Naslov sporočila: Re: apartment D3 Pon Maj 20, 2013 9:05 am
tag; kenzi
''doma hodiš naokrog tudi gola, če ti paše? pogosto ali občasno?'' so se njegove obrvi takoj usločile, ko mu je očitno sicer nameravala samo kljubovati. a kdo bi vedel, kam se bodo vrtele njegove misli, ko je bil v takole prijetno opitem stanju in je tista zapora pred njegovimi usti, ki je običajno ločevala nesmisle od smislov, izginila neznano kam. ''glej, oprosti. vem, da je ura precej... pozna. ampak tole res ne more počakati – oziroma ne, verjetno lahko počaka, vendar sem imel občutek, da boš hotela vedeti takoj,'' je pričel hitro razlagati, še preden bi ji dopizdilo in bi ga morebiti celo postavile pred vrata in mu jih zaloputnila direktno pred nosom. ko mu bo uspelo spraviti iz sebe vse, kar je nameraval, mu bo hvaležna za tale hiter nočni postanek, v to je bil preričan. skorajda. ''um, saj nisem tako zelo butal? mislim, verjetno sem res malce močneje, ker nisem vedel ali spiš ali ne. če butaš močneje, obstaja večja verjetnost, da te oseba na drugi strani vrat sliši, veš?'' je z dlanjo zaokrožil naokrog in nakazal namišljeno trkanje. hip zatem ga je že potegnila v notranjost in res bi morala paziti, kako se premika s tole klavrno haljico na sebi, ki se je spredaj kanček razprla in je prav bedasto hitro zavrtel glavo stran. odtegnil je roko iz njenega oprijema in še vedno zroč stran nakazal na razprto blago: ''kenzi, moškega spola sem, če nisi tega še dojela. prej bom opazil, kaj imaš ali nimaš oblečeno, kot povedal smiseln stavek.'' dal ji je na voljo dolg trenutek časa, preden je pogledal nazaj in se nato oprl na prvo ravno površino, ki jo je našel. ''in ker sva pri tvojih oblačilih, daj nase nekaj bolj primernega, resno,'' je mimogrede predlagal, nato pa si dal opravka z iskanjem listka po žepih pomečkanega suknjiča.
''v phillyju. izvoli,'' je končno našel reč, zaradi katere je prišel, in jo potisnil v njeno dlan. ''gre za neko napol podrto zgradbo v starem tovarniškem delu mesta. predvidevam, da se tam nehaja nekdo z informacijami. dvomim, da bi mi dali direkten naslov do morilca. že za tega so me nameravali namučiti,'' je povedal, kolikor je vedel na pamet, a morala bosta preveriti, če slučajno vendarle ni šlo za kakšno past. kdo bi vedel, kako deluje mafija ali kdorkoli je že posel opravil. ''igral sem poker z njimi. denar za informacije. in če ti ti ljudje ponudijo pijačo, jo moraš sprejeti in popiti. drugače pristaneš krvav pod mizo z luknjo sredi čela,'' je svoj kazalec zapičil na sredo lastnega čela, nato pa si sam vtrl pot po njenem stanovanju, dokler ni končno našel dnevne sobe in na videz prav božansko mehkega kavča, v katerega se je brez oklevanja sesedel. saj je nameraval precej hitro izginiti nazaj v svojo vilo in odspati ves popiti alkohol, toda potreboval je minutko ali dve, da se soba neha vrteti okrog njega. ''kot da je važno ali sem trezen ali nažgan. v vsakem primeru bi me brcnila nazaj skozi vrata takoj, ko bi dobila listek v roke,'' se je zasmejal, ko se je odločila, da mu narava zopet pridigati. jezus, kako se je vedno pritoževala nad prav vsako stvarjo, ki jo naredi. ''verjetno bo bolje, da ti prihranim trud in se kar, opala, odpravim proti domu,'' se je poskusil postaviti na noge, le da je padel nazaj na prejšnje mesto. ''samo minutko potrebujem, prav?''
kenzi washington
število prispevkov : 210 cash : 440 street reputation : 143 tvoja starost : 35 starost lika : 28 group : FBI kraj rojstva : new york, us
Naslov sporočila: Re: apartment D3 Tor Maj 21, 2013 9:14 am
KELLAN & KENZI
"vedno!" ga je nejevoljno zatrla s sicer namuznjeno podnoto, kjer se je sarkazem v njenem glasu postavljal na laž. presneto na živce ji je že šlo njegovo vtikovanje v njen izbor garderobe. posebno sedaj, ko je sredi noči visel na podbojih njenih vrat, preveč pod vplivom alkohola, da bi lahko stal sam in je bilo očitno, da jo je vrgel direktno iz postelje. zrla je vanj in čakala da se končno izjasni kaj je tisto kar ne more počakati do jutra in je nujno potreben nočni obisk na domu. "obstaja tudi zvonec ti pametnjakovič, da ne omenjam telefona," ga je postrani pogledala in se komaj zadrževala, da se ni bi zarežala ob njegovem razlaganju zakaj ji je skoraj snel vrata s tečajev. sicer ji je dopizdilo, da se ji je na pragu narisal sredi noči, saj je komaj zaspala zaradi obilice dela, vendar bi lagala sama sebi, če ne bi rekla, da se presneto zabava ob pogledu na opitega kellana. v tem stanju ga nikdar še ni uzrla in bila je vsekakor zanimiva sprememba. seveda ni gledala na svoje oblačilce, ko ga je potegnila v notranjost in je bilo bolj pomembno, da ji končno pove kaj je izvedel. "bog, se boš že nehal spotikati kaj imam ali nimam oblečeno. če mi misliš še naprej tečnariti bom slekla še tole, da boš imel kaj pripomniti," mu je zagrozila nataknjeno in bila načrt čisto pripravljena realizirati. svojega telesa se ni sramovala in golota jo navadno ni motila, zato bi rade volje zgolj da bi ga razkurila razvezala že tisti razrahljani pas in stresla z rameni, da bi ji svilena tkanina zdrsnila preko kože z bronastim pridihom navzdol k nogam. prsti so se poigrali s trakom za minutko, vseeno pa je tesneje zavezala pas. "ne bom, zato kar pozabi," mu je še enkrat dala košarico. sam ji bo moral natakniti oblačila, če bo hotel, da se obleče v nekaj 'bolj primernega.'
"v phillyu? torej sem imela prav - prekleto barabo sem imela ves čas pred nosom," mu je izpulila listek iz roke raztogoteno in se namrščeno zastrmela v izpisane besede na papirju. poznala je stavbo o kateri ji je razlagal, okoli nje se je že velikokrat s tem ali onim razlogom motala, nikoli pa je noge še niso zanesle v samo notranjost. bilo ji je preveč do lastnega življenja, da bi prostovoljno vstopila v sredo gnezda gadov. ji je pa nos vseeno nekoliko se povesil, ker ji kellan ni uspel zrihtati ime morilca, temveč zgolj pot do njega. tako bi takoj lahko šla butat na njegova vrata in mu odpihniti možgane. v krčevito pest je stisnila kos papirja in ga zmečkala v pesti. prekleto komaj je že čakala, da bo vsega enkrat konec. izpilo ji je že toliko moči in živcev. "to mi je jasno. verjetno pa ni treba piti kot star mornar in na dušek vase zliti cel viski," se je muzala ob njegovi gestikulaciji, ko mu je tako rekoč solila pamet. sama ni bila nič boljša, nazadnje je prav v družbi z njim vase zlila najmanj tri ali štiri viskije brez da bi vmes zajela sapo. res pa se ni kasneje nobenemu nalepila na vhodna vrata in z butanjem po njih zahtevala naj se jo spusti v notranjost. tesno za petami mu je sledila in pazila, da ji ne bi v svojem stanju iz kakšne mizice slučajno še sklatil katero vazo s suhim cvetjem. takrat bi ga zares postavila pred vrata ali pa mu roke celo potisnila smetišnico ter metlo z zahtevo naj nered za seboj tudi pospravi. "veš kaj, tako slaba gostiteljica pa spet nisem. ven brcnem samo tistega, ki si to zasluži," mu je poslala dvoumen pogled, kakor da razmišlja v katero skupinico ljudi bi umestila njega. sicer pa je imel zvezde na svoji strani, saj mu več kot tega neslavnega prihoda ni imela za očitati. bil ji je prej le dober šef in ni je spravil na natezalnico ob ugotovitvi njene prave identitete. torej je bilo pri njegovem imenu izpisanih več plusov kot velikih črnih pik. postavila se je poleg svojega kavča, roke pa uprla v bok in navzdol vanj gledala kot na majhnega otroka, ki je zagrešil lumparijo. "rabiš kozarec vode, odejico?" se je ponorčevala, vse bolj pa ji je postajalo jasno, da bo brez njene pomoči sedaj težko zapustil njeno stanovanje na svojih nogah, ko se še postaviti ni mogel več nanje. "če misliš prespati na mojem kavču, si boš čevlje moral sezuti sam," ga je opozorila, se prestavila bližje in nagnila k njemu. haljico si je dovolj dobro zavezala, da se ob sklanjanju ni ponovno razpela, zato bi ji moralo njegovo jadikovanje o njeni nočni opravi biti prihranjeno. "in... hvala, kellan," ji je zahvala šla le malo težko z jezika. "zelo veliko mi pomeni ta informacija," je pogledala k listku papirja v njeni dlani, mu je v znak zahvale nato na lice pritisnila povsem spontan mehak poljub. "torej, potrebuješ dekco in blazino?" se je odmaknila preden bi jo z grozečim tonom ponovno opozoril naj tega ne počne več.
sandra
število prispevkov : 812 cash : 1501 street reputation : 288 tvoja starost : 31 starost lika : 35 group : italian mob kraj rojstva : new york, usa
Naslov sporočila: Re: apartment D3 Ned Maj 26, 2013 6:09 am
tag; kenzi
''ah, da. telefoni. ampak saj veš, kako tehnologija izpodriva pristnost naših življenj. zakaj bi jo še vzpodbujali?'' je samo zamahnil z roko, da je bilo res očitno, da mu kaj takega v tistem vinjenem trenutku nerazsodnosti nekaj takega nikoli ne bi moglo pasti na pamet. alkohol ti je zameglil presojo mar ne? zakaj bi sicer ljudje plezali po cipresah in kradli nakupovalne vozičke? zakaj bi se sicer tako velikokrat pojavili na vratih nekoga drugega in jih poskusili s pestmi sneti s tečajem. ''poleg tega se mi naenkrat ne zdi tako slabo, da sem te prišel malo pogledat,'' se je zdaj zarežal proti njej, glava pa mu je omahnila nazaj na udoben kavč, da se je njegov pogled usmeril navzgor in naposled stran od tiste zloglasne haljice, katere bi morali z zakonom prepovedati. ''če res težko ne gledam!'' je skomignil z rameni, ko je pozivedovala, zakaj temu namenja tako pozornost. mar res ni dojela? bil je moški in ona napol gola ženska? 99% verjetno je bilo v katero smer se bodo nemudoma odvile njegove misli. ''oh. je to grožnja? je to izziv?'' se je namuznil in se hitro zravnal na svojem mestu, sedel višje gor na kavč, da ni bil ravno napol zleknjen. res nevljudno, da najprej vdre k njej, nato pa še zasede cel kavč kot kak mrož. ''kaj točno moram napraviti, da se slečeš? tečnariti še naprej? rečeno, storjeno, draga moja. rečeno, storjeno – samo da pridem k sebi,'' je stegnil roko predse in iztegnil kazalec, z gesto rekoč, da potrebuje zgolj minutko. morda dve ali tri, samo da se vse neha vrteti in se lahko spravi h pameti. ko bo to napravil, bo ugotovil, kako slaba ideja je, da ji predlaga slačenje. ''ženske,'' je zagodrnjal, ko je zavrnila njegov poskus, da bi jo oblekel v nekaj večjega, bolj zakritega. ogromno flanelasto pižamo naprej. kot da ga je mučila nalašč, prekleto!
''ni nujno, da je tudi on v phillyju. lahko je tam samo kontakt, ki naju bo peljal do njega,'' jo je popravil in upal, da ni sedaj preveč dvignil njenih upov. nagnil se je naprej in se s komolci naslonil na kolena, dlani pa sklenil pred seboj. naslov je bil v končni fazi zgolj naslov. ni pomenil celotne rešitve njenega problema. ni pomenil, da bost azdaj zadevi prišla do dna in bo lahko mirneje spala, ko bo vedela, da je morilec plačal ceno njegovih dejanj. ''skratka jutri greva naravnost tja in privleči sabo katero od tistih pištolic, ki ti jih dajejo v sužbi. za vsak slučaj,'' je pristavil in dvignil pogled proti njej. res bi se moral počasi strezniti, stopiti pod kak ledeno hladen tuš in počakati, da ledenica opravi svoje, ga spravi nazaj k sebi. ''nisem vsega zlil vase in prekleto sem pazil, koliko sem popil. na koncu se ti vendarle pozna, če nekaj ur igraš poker s temi svinjami in te zraven skušajo nategniti,'' je zajamral, ko ga je takole dražil. kakor da se je želel nacediti. morda res občasno popije kozarec viskija v pisarni, a trenutki, ko se takole naliva so bili redki. ponavadi se podobni pripetljaji ne odvijejo ravno po najboljši poti in večino dejanj kasneje obžaluje. a zdaj je vsaj lahko še razmišljal. dokler je lahko razmišljal, je lahko napravljal prisebne odločitve. ''oh, pazi, crossfirejeva, pomislil bom še, da sem ti prirastel k srcu,'' se je nasmehnil, ko je predlagala, da lahko ostane v njenem stanovanju in ga ne bo vrgla nazaj ven na cestu. ubogljivo je prikimal ob opozorilu in se sklonil navzdol, da je odvezal čevlje in jih spravil s stopal. počutil se je dvajset kilogramov lažjega. ''ni problema, kenzi, obljuba je obljuba,'' je odvrnil in obstal čisto pri miru, ko se je sklonila proti njemu in pritisnila poljub na lice. preden bi lahko dodal še kaj, se je že obračala stran in v trenutku je bil pokonci. moral je biti viski, druge razlage ni bilo. ena dlan se je ovila okrog njenega pasu in jo obrnila nazaj proti njemu, privila bližje in njegove ustnice so pristale vrh njenih. zgolj za kratek čas. zgolj za bežen vzorec sladkega okusa. ''oh, sranje. to... ni bil ravno moj namen,'' se je prav pospešeno umaknil, preden bi tisti doti ustnic utegnil prerasti v poljub in hitro je dvignil roke v zrak kot obrambo. ''oprosti.''