število prispevkov : 985 cash : 1888 street reputation : 496 tvoja starost : 31 starost lika : 32 years old group : ons kraj rojstva : los angeles, usa
Naslov sporočila: forrest hills avenue no. 10 Pet Maj 03, 2013 6:12 pm
Njegove oči so že najmanj stotič danes švignile čez prostor, tokrat povsem natančno, ko je preverjal, če je vse tako, kot je hotel. Bilo je pospravljeno in čisto kot solza – trdil bi lahko, da ni bilo nikjer niti sledu prahu ali drugačne umazanije. Hotel je, da bi bilo popolno, kot se za obiske spodobi. Nato se je ozrl k velikanski stenski uri, ki je kazala, da se bo čez natanko pet minut prikazal pred vrati – če bo seveda točen. Nasmehnil se je sam pri sebi, ko se je vrgel na ogromen kavč in se zastrmel v temen ekran zaprte televizije. Kolikor je sam poznal Seba, bo prav gotovo točen; vedno je bil. In to bo prav zabavno, sploh ko bo končno lahko imel možnost poklepetati s svojim bratom. No, tehnično gledano Seb ni bil brat, vsaj ne zares, ampak bil mu je tako blizu, da ga že od nekdaj prišteval med svojo družino. Resnično mu je bil kot brat; ščitil in varoval ga je kot brat. Se potegoval zanj in mu pomagal, ko se je znašel v težavah. Nekoliko je zmajal z glavo, ko so se mu po glavi znova zapodili spomini iz svojega najbolj norega obdobja. Bilo je še takrat, ko si je drznil početi vse živo, ko je vtikal nos tudi kamor se ga ni zadevalo. Potem pa je prišel Seb - še zdaj ni mogel pozabiti dneva, ko ga je rešil pred tistimi silaki, ki so se spravili nanj - in mu rešil življenje. Čisto zares. Gotovo bi ga tiste gorile prebutale do smrti, ker je jezikal in se norčeval iz njih. Moralo bi ga izučiti.
Pravzaprav bi ga moralo izučiti marsikaj in morda ga kaj tudi je. Ždeti v zaporu pač ni bilo kar tako – nanj je pustilo določene posledice. Ne samo, da se je bolj umiril in spremenil pogled na svet, postal je tudi veliko bolj previden. In če je štelo, je znal veliko boljše obvladovati svojo vročekrvno naravo in tako ljudem povzročal manj preglavic. Še posebej se je lahko oddahnil Seb, ki mu ni bilo treba stalno letati za njim in popravljati škodo, ki jo je povzročil sam s svojim obnašanjem. Da, Seb mu je res veliko pomenil in četudi ga je imel rad kot brata, ga je neizmerno spoštoval.
Zdrznil se je, ko se je zvok zvonca nenadoma razširil prek prostora in ko je od veselja tako urno skočil na noge, je kmalu zvrnil steklenice piva in prigrizke, ki jih je imel zanj pripravljene na mizi. Ni vedel zakaj, toda malce je bil tudi vznemirjen. Pozitivno vznemirjen – saj ga vendar ni videl že od.. pravzaprav je od njunega zadnjega srečanja preteklo že toliko časa, da si dne ni mogel tako hitro priklicati v spomin. A kakorkoli že – minila je že cela večnost. Ali pa se mu je samo tako zdelo.
Pohitel je k vratom in jih na stežaj odprl, osebo pred njimi pa pozdravil z najvedrejšim nasmeškom. »Seb, stari!« je vzkliknil in ga prijateljsko boksnil v rame, potem pa pomignil, naj vstopi. »Mislim, da mi ni treba izgubljati besed, da se počuti kot doma, kaj?« je nasmejano začel, medtem ko je vodil iz hodnika v dnevno sobo. Vrgel se je na kavč in se razkomotil ter nekako pričakoval, da bo enako storil tudi Seb. Pogledal ga je in se dobrovoljno zarežal – kako lepo ga je bilo ponovno videti, sploh tako nasmejanega kot je bil sedaj. »Deluješ neizmerno srečno,« je z njim delil opazko in mu podal pivo, enega pa obdržal zase. Dvignil je pogled in se vanj zastrmel na način, ki ga je Seb gotovo prepoznal – hotel je vedeti razlog, hotel je vedeti vse.
tagged: oh-so-awesome sebastian | words: 601 | comment: tole je čudno. ker je pač začetek in ja. D:
število prispevkov : 136 cash : 286 street reputation : 141 tvoja starost : 30 starost lika : 39 group : locals kraj rojstva : dallas, usa.
Naslov sporočila: Re: forrest hills avenue no. 10 Pet Maj 03, 2013 6:49 pm
z dlanjo je nestrpno udarjal po volanu, medtem ko je z očmi streljal proti semaforju. zdelo se mu je, da je rdeča luč bila že celo stoletje in tega res ni najbolje prenašal. sploh ne zdaj, ko je bil namenjen na obisk k svojemu zelo dobremu prijatelju. sebastian je bil eden izmed tistih ljudi, ki so neizmerno veliko dali na točnost in ni bilo važno, kam je bil namenjen – vedno je bil pripravljen narediti vse, da bo točen. to je bilo prvo pravilo in tega se je striktno držal. končno se je barva na semaforju spremenila in speljal je bolj hitro, kot bi smel, ampak tokrat mu je bilo vseeno. sam pri sebi se je nasmehnil, medtem ko je parkiral in izstopil iz avtomobila, nato pa s pritiskom na gumb poskrbel, da se je avtomobil zaklenil. zatlačil je ključe v žep svojih spranih kavbojk in se napotil proti vhodnih vratih svojega prijatelja, pozvonil in počakal, medtem ko se je naslonil na podboj vrat. ko je jake odprl vrata, je seb pred seboj zagledal najširši nasmešek, kar mu jih je kdorkoli namenil v zadnjem času. namuznil se je ob njegovem udarcu, ki se ga ni zares dotaknil, medtem ko je s pogledom ošinil prijatelja. »jake,« je odvrnil na njegov pozdrav, ker je njemu za razliko od rjavolasca vedno uspelo ohraniti mirnost. jake je bil vedno preveč vihral – že ko ga je spoznal, se je zaradi svoje vihrave energičnosti zapletel v pretep in najbrž bi ga z lahkoto ubili, če ne bi seb posegel vmes in se znebil mišičnjakov, ki si jih je jake nakopal z jezikanjem. bil je nepremišljen in včasih je imel seb občutek, da je z njim pridobil mlajšega brata, ki ga nikoli ni imel in ki je vedno vztrajno rinil v vse vrste težav, iz katerih ga je seb nato reševal. zanj ga je resno skrbelo edino takrat, ko je šel v zapor. takrat ga je obiskoval vsak dan in poskrbel za to, da je bilo njegovo bivanje v zaporu kar najbolj prijetno, to pa je bilo tudi vse, kar je lahko storil. odrinil je spomine iz svoje glave ter pokimal, medtem ko je vstopil v notranjost in se napotil proti dnevni sobi, kjer se je bolj mirno in zbrano usedel na kavč in uprl pogled v prijatelja. »in ti deluješ poln energije – ampak hej, to ni nič novega,« se je namuznil, čeprav ni mogel zanikati dejstva, da je bil res srečen. »in prav, dobil si me. predolgo se že nisva slišala, tako da si res v zaostanku z vsem. še vedno držim rekord v ringu in od najinega zadnjega srečanja me še ni nihče porazil. poleg tega sem se v tem času tudi ločil in oh, mislim, da sem spoznal najbolj osupljivo dekle in morda sem celo zaljubljen,« je hitro povzel dogodke in se potem nasmehnil, ko je segel po pivu, ga odprl in naredil nekaj požirkov ter pustil temnolascu čas, da je vse skupaj premislil. »ja, poročen sem bil,« je spregovoril še preden bi se jake lahko pozanimal o tem. »nisem vedel, da je bila tista poroka v vegasu veljavna. pravzaprav sem bil prepričan, da ne, ampak kdo bi vedel, kajne? tudi moja bivša žena je blazno prijetno dekle; enkrat ti jo bom predstavil,« se je odločil in se sam pri sebi namuznil, medtem ko je naredil še nekaj požirkov hladne pijače.
tagged: jake, bro! :3
oliver mclaughlin
število prispevkov : 985 cash : 1888 street reputation : 496 tvoja starost : 31 starost lika : 32 years old group : ons kraj rojstva : los angeles, usa
Naslov sporočila: Re: forrest hills avenue no. 10 Ned Maj 05, 2013 11:17 am
»Nič novega,« je kot v odmev ponovil njegove besede in se nasmehnil sam pri sebi. Imel je prav – čisto preveč energije je imel, morda zato, ker je bila sobota in mu ni bilo treba v službo. Kadar je imel polne roke dela, pač ni imel možnosti, da bi veselo skakljal naokoli in razmišljal o tem, kako se bi bilo imenitno družiti. Toda ta večer je sklenil, da ne bo niti enkrat omenil svoje službe in s tem vseh težav, ki so se mu narisale pred očmi, takoj ko je brezskrbnost izputela in je pristal na trdnih tleh realnosti. Sploh pa je še Seb deloval tako zelo srečno, da ni nameraval trenutka pokvariti s kakšnimi bolj resnimi temami. Čeprav, kolikor ju je poznal, se jim nikoli nista mogla povsem izogniti, navsezadnje sta si pripovedovala in zaupala čisto vse. Čisto vse, razen mogoče stvari, ki so vključevale ljubezen – ni vedel, zakaj, toda temu sta se ponavadi prav spretno izogibala.
Tako je bil tudi zares presenečen, ko mu je rjavolasec mimogrede omenil dekle, ki jo je spoznal in njegova ušesa so se v trenutku naspičila. Defitivno je imel vso njegovo pozornost. »Ohoho,« se je njegovo telo nenadoma vzravnalo in presedel se je, kot bi ga od radovednosti čisto malce razganjalo. Hotel je nekaj pristaviti na omejeni rekord in na njegove večne zmage, toda to se je povsem izgubilo v njegovih mislih, ko mu je priznal, da je zaljubljen. Bilo je nekaj novega in resnično si ni mogel pomagati, da ne bi dalje poizvedoval. »Smem izvedeti, kdo je srečno dekle?« je svoj pogled z vsem zanimanjem zapičil vanj in se čisto odkrito nasmehnil. Vesel je bil zanj, čisto zares. Privoščil mu je srečo. »Poročen. Bil?« se je za hip zmedel in stresel z glavo, kot bi njegova glava vsebovala čisto preveč novih informacij. Ni vedel, kdaj se je Seb poročil in kdaj ločil, glede na to, da je zdaj v vsem uporabil preteklik. Toda še preden je odprl usta, da bi se o tem še bolj pozanimal, ga je že prehitel s svojim odgovorom. Nasmehnil se je; včasih se mu je res zdelo, da mu rjavolasec bere misli. »Kdo pa je bila tvoja žena?« je vprašal, medtem ko se je še sam lotil odpiranja piva in se srečal z njegovim pogledom, preden je vase zlil požirek pijače. »Prijetna?« se je namuznil, potem pa se namrščil, kot mu nekaj ne bi šlo v račun. »No, Seb. Mislil sem, da je odnos med dvema, ki se ločita bolj sovražne narave. Pravzaprav, če sem iskren, sem pričakoval, da jo boš popljuval z vsemi možnimi žaljivkami. Ti pa si rekel, da je prijetna. Ne razumem.« Morda pa sploh nikoli ni bil zaljubljen vanjo in se mu tako ni bilo težko ločiti od nje – sicer pa ni mogel vedeti. »Ampak še vedno me zanima, kdo je dekle, v katero si se zagledal,« se je vrnil na temo, ki ga je veliko bolj zanimala in s tem rjavolasca opomnil na vprašanje, ki ga je očitno spregledal. Še vedno namreč ni vedel, kdo je bilo dekle, ki je Sebu zmešalo glavo. Vedel je le eno; hotel jo je spoznati tudi sam.
tagged: oh-so-awesome sebastian | words: 520 | comment: agh, tole je lame. >< sorry.
število prispevkov : 136 cash : 286 street reputation : 141 tvoja starost : 30 starost lika : 39 group : locals kraj rojstva : dallas, usa.
Naslov sporočila: Re: forrest hills avenue no. 10 Sob Maj 11, 2013 7:06 pm
samo nasmehnil se je ob njegovem vprašanju o srečnem dekletu, čeprav mu je imel namen povedati. nikoli ni ravno prikrival stvari pred njim – čeprav prav, sebastian je bil najbrž blazno dober pri zadrževanju skrivnosti. morda je bil to razlog, da mu je delo pri cii šlo tako dobro, ampak to zdaj ni bilo bistveno. jake je bil edini človek na svetu, ki bi mu brez slabe vesti povedal praktično karkoli; predvsem zaradi tega, ker ga je obravnaval kot neke vrste mlajšega brata, ki je do zdaj k sreči že prerasel tisto najhujše obdobje, pa čeprav je kljub temu imel še zdaj svoje divje trenutke, ki na srečo niso šli do skrajnosti. raje se je osredotočil na drugo vprašanje. »moja žena? oh, alexa. no ja, sicer sem šele pred nedavnim izvedel, da je najina poroka veljavna, ampak tudi prav,« je na kratko pojasnil in ugotovil, da jake iz tega ne bo mogel potegniti dobre zgodbe. »okej, v bistvu sva se poročila že pred leti. v vegasu, torej si najbrž lahko predstavljaš, kako je to izgledalo. ampak v svojo obrambo lahko povem, da sem bil prepričan, da je bila to odlična zamisel,« se je moral namuzniti ob povedanem. v vegasu se je vse zdelo kot odlična zamisel – poleg tega pa najbrž ni rabil poudarjati dejstva, da se je to dogajalo pred leti, kar se je med njima prevedlo v preprost jezik: v obdobju, ko je bil sebastian do konca divji in neodgovoren. »in zdaj se je prikazala v mestu, tako da sva se ločila,« se je izognil delu o tem, kje natanko je bila alexa ves ta čas. to je bil majhen, nepomemben detajl – in poleg tega je ni nameraval oglaševati kot nekoga, ki je bil v zaporu, če pa je dobil močan občutek, da je zdaj obrnila nov list in je hotela tudi nov začetek v življenju. »prav, najina ločitev ni bila najbolj klasična. ampak res je krasna, moram ti jo enkrat predstaviti. in prijetna tudi. reci karkoli hočeš, lahko ti jo opišem s celim kupom prijaznih vzdevkov, ker za njo pa res nimam slabih besed,« se je toplo nasmehnil ob spominu na temnolasko, preden je jake pogovor spet preobrnil na tisto drugo dekle. vdal se je v usodo – jake je bil presneto vztrajen, ko je nekaj hotel vedeti. pa saj je niti ni nameraval skrivati pred njim. »ona je… ona je najbolj osupljivo dekle, kar sem jih spoznal. resno. na njej je vse tako prekleto posebno, da nisem prepričan, kaj naj bi sploh storil,« je priznal s polovičnim nasmeškom na obrazu, ki se je tam preprosto pojavil vedno, kadar so njegove misli zašle na jules. ni bila klasično dekle. ni bila nekdo, ki bi dovoljeval drugim, da bi ji vsiljevali mnenja – ampak bila je krasna; močna in samostojna, ampak še vedno je znala priznati to, da je včasih tudi ona koga potrebovala in bil je več kot počaščen, ko je bil ta oseba on sam. ugotovil je, da se je preveč zatopil v misli in prijatelju namenil opravičujoč nasmešek. »ampak kakorkoli že,« je dejal in pogled uprl v njegove oči, »ime ji je jules. pravzaprav julianne west.«