KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

freeman, jake maxwell

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
oliver mclaughlin
oliver mclaughlin

Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
tvoja starost : 31
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

jake freeman - freeman, jake maxwell _
ObjavljaNaslov sporočila: freeman, jake maxwell   jake freeman - freeman, jake maxwell EmptyPet Jul 19, 2013 5:19 pm

JACOB "JAKE" MAXWELL FREEMAN

jake freeman - freeman, jake maxwell Untitled-2

age: 26 | hometown: philadelphia, usa | occupation: head of the FBI office | group: fbi
| face claim: julian schratter

Spoiler:

Strmim v kup listov, ki je nekoč predstavljalo moj osnovni vir preživetja - moj dnevnik, kamor sem zapisoval najbolj vsakodnevne, banalne stvari, ki so se mi dogajale za štirimi zidovi v zaporu. Komaj razberem besede, ki se s površno, nelično pisavo sestavljajo v dolgo klobaso povedi. Namerno prezrem kletvice, ki jih na zbledelem, umazanem listu, ki sem ga nekoč uporabil za podlago za pisanje, kar vrsti. Zmajam z glavo – morali bi videti moj izraz na obrazu, ko še vedno strmim v načečkane črke, besede, ki skupaj tvorijo spomine. Gotovo je na njem poplava čustev – izmenjajo se gnus, otožnost, veselje, ob spoznanju, da mi nisem več ujet v tistem trenutku in nazadnje hvaležnost, da sem vsega tega rešil. Obstanem na mojih zadnjih besedah, v oči mi bode moja pisava, besede s katerimi sem zaključil eno izmed pripovedi. Moj priimek. Nasmehnem se – res sem svoboden.

Popravim si kravato, medtem ko z očmi drsim prek dolge, skrbno pospravljene pisalne mize. Kar ne morem verjeti samemu sebi, ko se moj pogled nazadnje ustavi na namiznem koledarju, ki me spomni, koliko časa je že preteklo od tega. Prav tukaj, v tej pisarni, sedim že leto in pol, in čeprav se mi zdi, da se ni kaj dosti spremenilo od dne, ko sem prvič vstopil v ta prostor, se zavem, da je za mano vseeno kup sprememb. Toda še vedno sem tukaj. Vztrajam, ker mi je to delo všeč, me pritegne in hkrati predstavlja moj vir življenja. Vem, da sem včasih pravi deloholik, a ne morem si pomagati – še vedno mislim, da je boljše, če imaš polne roke dela kot pa da počasi umiraš od dolgčasa. Moje misli spet zatavajo v tiste najbolj temačne spomine mojega življenja in prisilim se, da jih preženem, preden me povsem prevzamejo. Ponovno se opomnim, da je to kraj, kjer se počutim udobno – počutim se sprejetega. Odmislim dejstvo, da je moji mami vseeno zame. Dokler sem tu, dokler me obkrožajo ljudje, ki jih imam rad, ki me spoštujejo in sprejemajo, je tudi meni popolnoma vseeno. Na hitro se ozrem po prostoru, nato pa primem za kljuko in se skozi vrata podam ven, da nadaljujem svoje življenje.

BEHIND THE MASK
christine ?!
enough
just jake :3

♥ MERCI BEAUCOUP, RUBY
Nazaj na vrh Go down

freeman, jake maxwell

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1