KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

de luca, lucia alessandra

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
alessandra de luca
alessandra de luca

Female Virgo Pig
število prispevkov : 68
cash : 139
street reputation : 54
tvoja starost : 29
starost lika : 23
kraj rojstva : philly, usa

de luca, lucia alessandra _
ObjavljaNaslov sporočila: de luca, lucia alessandra   de luca, lucia alessandra EmptyPon Jul 22, 2013 7:32 pm

alessandra lucia de luca

de luca, lucia alessandra Tumblr_mcwipukxn11r2fv1do1_r1_500

age:  23 | hometown: philly, usa | occupation: irish mafia | group: mafia | face claim: taylor marie hill

alessandra back then:

alessandra danes ;
da, nazaj sem v mafiji, no pravzaprav sem bolj kot ne prvič zares v mafiji, ter ne bom rekla da mi je toplo pri srcu, a je edino življenje katerega poznam. poznam to življenje na robu, kriminal, ko nimam nekega pritiska za vratom da bom izgubila službo, ker je niti nimam in sem brezposelna. denar služim na hiter, a hkrati grd način. težko je to sprejeti, toda sama se ne morem spremeniti. lahko odidem…ne, ne bom odšla. čudno da sem sploh zdržala toliko časa doma, a sem na koncu koncev. z bratom v mestu ali bratom izven mesta. ostala sem. pri meni se pa tudi veliko ni spremenilo. pridružila sem se saoirse in je ponudila svojo zvestobo ob pojavu nove mafije.  vodja naše male tolpe je odšel iz mesta in nekam sem se morala dati. saoirse pa zaupam in vem da tudi ona meni. čez dan sem navsezadnje še vedno preprosto triindvajsetletno dekle kateremu bi mnogi pripisali delo v lokalu preko študentskega servisa in ne kriminalski vod. še vedno sem divja, brez nekih hudih predsodkov, razposajena in neukrotljiva. še vedno imam rada pustolovščino v svojem življenju in ne maram kontrole. preprosto se ne spreminjam in ne odraščam. pamet me še ni srečala in me tudi ne bo še v prihodnosti. v tem letu sem mogoče res realizirala na nek svoj način svojo zvezo z caidenom in uspešno uravnovesila majhno opazko, da je on policist na visokem položaju, ter jaz dno dna in nekaj proti čemer se sam bori. kako nama uspeva? pojma nimam. mislim da bo uspelo ? poznam sebe, ter poznam njega, torej nekako lahko predvidevam da se bo kaj kmalu zalomilo in se ne bom ukvarjala s tem. šla bom naprej. delala bom neumnosti in živela za mafijo. lahko da mi je pri srcu. lahko da odstopa od mnogih ostalih, a nisem oseba za vse življenje, vsaj ne še zdaj, ter on prav to potrebuje. v tem trenutku sva popolni spoj, a glede življenja dva različna pola, ki se ne stikata nekje na sredini. navsezadnje se je stricu le nekaj uresničilo. dva od otrok sta uspela priti do mafije, a ne na visoke položaje, ter ne v italijansko, ampak v irsko, ki je prej bila veliki tekmec. smešno kam nas vse življenje pripelje. prej sem se na vse moči izogibala mafiji in sedaj sem del nje. v življenju bodo prišli veliko hujši udarci in nekako je to preizkus moji meja. nisem ubila človeka, a mogoče bo to kmalu edino kar mi bo preostalo, ter to bom storila. to je moje življenje in moja odločitev. sliši se grozno, toda do sem se prišla, resnično.
nekaj je na tem življenju na robu. nekaj je v tej moji mladosti in norosti. mogoče bom čez nekaj let gledala postrani na svoja dejanja in mogoče me bodo pripeljala v hujše težave…toda to ni nekaj o čemer sedaj razmišljam. nisem tip osebe, ki planira v naprej, ampak živi za danes, ter živi za svoje minute v uri in svoje sekunde v minuti. mnenja ostalih so nepomembna, stari viski v baru na robu mesta precenjen in cigarete dolgočasne. tako je to v življenju. in tudi v phillyju ne more biti ravno tabu, da ti bolje uspe denarno v življenju z eno preprodajo, kakor pa z tkalskim delom v neki organizaciji.

BEHIND THE MASK
alma
5/6 years
sage b.

♥ MERCI BEAUCOUP, RUBY
Nazaj na vrh Go down
vesna
vesna
main admin
main admin

Female Aries Dragon
število prispevkov : 1181
cash : 2208
street reputation : 65
tvoja starost : 36

de luca, lucia alessandra _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: de luca, lucia alessandra   de luca, lucia alessandra EmptyTor Jul 23, 2013 5:08 am

YOU HAVE
BEEN ACCEPTED
  to chasing shadows rpg  

tvoj opis je sprejet!

celotna forumska ekipa ti želi prijetno pisanje na našem forumu in čim več zanimivih povezav!

preden začneš s pisanjem, te prosimo, da svoj face claim vpišeš v to temo ter si tukaj zagotoviš svoj dom.

dodan si bil tudi v skupino irske mafije, kar ti omogoča vpogled v dva dodatna podforuma, za vsa dodatna vprašanja pa se lahko obrneš na saoirse o'brien.
Nazaj na vrh Go down

de luca, lucia alessandra

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1