KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

stairs

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
grace fleming
grace fleming

Female Libra Rooster
število prispevkov : 56
cash : 105
street reputation : 47
tvoja starost : 31
starost lika : 29

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: stairs   stairs EmptyČet Avg 15, 2013 12:49 pm

tag / jake.

vračala se je domov in ni ji bilo ravno mar za to, da je bila zunaj noč. tako ali tako se že nekaj časa ni več bala noči ali pa neznancev. znala je poskrbeti zase, tokrat bolje kot kadarkoli prej. na sebi je imela kratko obleko, ki je objemala njeno telo in poudarjala vse obline, visoke pete pa je nosila v rokah, ker je še pred nekaj trenutki hodila po mehki mivki. všeč ji je bil čas, ki ga je imela samo zase. rada je poslušala butanje valov ob obalo in vsake toliko časa uprla pogled proti zvezdnatem nebu. tam je bila tudi luna, ki je dajala kolikor toliko svetlobe, ampak vsake toliko časa jo je zakril oblak in odvzel še tisto male svetlobe, kar je je nudila.

za seboj je nenadoma zaslišala korake, ampak ni se obremenjevala z njimi. najbrž je to bil še eden izmed povsem naključnih neznancev, ki so se napotili na sprehod sredi noči. potem pa se ji je zazdelo, da jo zasledujejo. ko se je odločno obrnila, se je okolica ravno stemnila zaradi lune in videla je samo neznančev obraz. »ti lahko kako pomagam?« je dejala; njen glas nenavadno oster zaradi tega, ker ni dobro prenašala takšnih ljudi. pred njo je bil moški – ampak ko je spregovoril, jo je pustil popolnoma osuplo. ni se zavedla, kdaj ga je ogorčeno klofutnila in se je na njenem obrazu pojavil užaljen izraz, potem pa se je oblak oddaljil od lune in lahko je razbrala poteze obraza, ki ga je poznala. »jake,« je osuplo zamrmrala in užaljenost na njenem obrazu je zamenjala jeza, ko ga je nenadoma spet brez opozorila klofutnila in se namrščila. »ti kreten,« je navrgla proti njemu in s pogledom jezno zavrtala v njegove oči.

Nazaj na vrh Go down
oliver mclaughlin
oliver mclaughlin

Female Libra Rooster
število prispevkov : 985
cash : 1888
street reputation : 496
starost lika : 32 years old
group : ons
kraj rojstva : los angeles, usa

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyČet Avg 15, 2013 1:56 pm

TAGGED:  GRACE! smitten3

Mesečina, ki je padala na del obale, po kateri se je ravnokar sprehajal, je osvetila neznano postavo, ki je vztrajno bredla po mivki, ki jo je tudi sam skoraj čutil, kako se je ugrezala pod njegovimi čevlji. Saj ni vedel, kaj je zares počel – bilo je že pozno in mogoče bi bilo bolje zanj, da se odpravi domov, nazadnje je bil popolnoma izčrpan od celotnega dneva. Toda tukaj je bilo res sproščujoče in pogosto je zavil sem, da bi se malce sprostil in svoj tok misli preusmeril proč od skrbi. Poleg tega je dobil tisti čudni občutek, da nekaj ni v redu – roko na srce, oseba, ki je hodila pred njim ob tako pozni uri, mu je postala sumljiva. Ponavadi ob tej uri ni bilo  tukaj žive duše, zdaj pa je le nekaj metrov pred njim stopicljala oseba, oblečena preveč elegantno za preprosti nočni sprehod. Visoke pete, ki jih je nosila v rokah, so bile vsekakor razlog, da se je odločil, da zadevo preveri in povsem samodejno je pospešil svoj korak, ko je zaznal, da se je tudi njeno telo premikalo hitreje. Delovalo je skoraj tako, kot bi bežala pred njim.

Nazadnje je bil od nje oddaljen le še par korakov in ravno, ko je odprl usta, da bi jo nagovoril, ga je prehitela. Ni se več premikala in tudi sam je obstal na mestu, čakajoč, da se sooči z osebo, ko ga je zadnjih nekaj trenutkov, ko jo je zasledoval, tako mučila njena identiteta. Ko je spregovorila, je nenadoma pozabil, kaj je hotel reči – glas, ki je presekal čisto tišino, ki jo je  jo motilo le blago šumenje morja, ki je zajemalo peščeno obalo, ga je pustil popolnoma presenečenega. Tudi klofuta, ko je svojo roko poslala naravnost v njegov obraz, ga ni pustila ravnodušnega. »Kaj počneš tu, Grace?« se mu je uspelo še pravočasno zbrati in njegov glas, ki se je zdaj pomešal z morskim zrakom, je deloval preveč sumničavo. Toda ni bil oster – preveč je bil osupel nad njeno reakcijo, ko ga je oklofutala, še preden ga je spoznala. Ko je zdaj s prsti previdno zdrsel prek svojega lica, na katero mu je ravnokar poslala še eno klofuto, je vedel, da si je zaslužil. »Grace,« je previdno začel in poskušal spregledati dejstvo, da je vanj bolščala s tistim besnim pogledom, ki je zaradi odseva lune, deloval še toliko bolj zlovešče. Potem pa je obmolknil, ko nenadoma ni vedel, kaj naj ji sploh reče. Minilo je preveč časa, odkar sta se družila, poleg tega pa se je nanj kot težko breme spustilo dejstvo, da je bil on kriv za njuno izgubo stika. Njena jeza je bila popolnoma upravičena.

439 words  | notes: here we go :3 | ❤️
Nazaj na vrh Go down
grace fleming
grace fleming

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyČet Avg 15, 2013 5:33 pm

tag / jake.

bilo je presenetljivo, koliko jeze je začutila že samo ob enem pogledu nanj. bil je človek iz njene preteklosti in hkrati nekdo, ki ji je včasih pomenil veliko; a nikoli se ni slepila, da je ona njemu pomenila karkoli. bil je vase zagledan, sebičen in aroganten idiot, ampak nikoli si ni mislila, da je bil tako zelo ignorantski. pustil jo je samo sredi ničesar s celim kupom neporavnanih računov in to mu je zamerila bolj kot karkoli drugega. »ne drzni si,« je zamrmrala ob njegovih besedah – sploh ni razumela, kaj je zdaj počel tukaj, ampak ji pa vsekakor ni bilo všeč dejstvo, da je po vsem tem času naletela nanj.

a morda ni bilo tako slabo. zdaj je lahko dokončno razčistila vse in mu povedala stvari, ki so ji ležale na duši. »ne, jake, kaj ti počneš tukaj? zakaj za vraga me zasleduješ po popolnoma prazni plaži sredi noči?« se je pozanimala; njen glas je bil tako kot običajno rahlo hripav in obenem neverjetno hladen. nikoli ni bila tip človeka, ki bi zlahka odpuščal. če jo je nekdo prizadel, se je držala stran od njega in ko je spet ponovil njeno ime, je jezno zamežikala vanj. »ne, nič 'grace',« je rekla in potisnila pramen temnih las nazaj. »prav, očitno sva oba v mestu in to je res neverjeten splet naključij, ampak to je tudi vse, kar je. mislim, da boš razumel, če ti povem, da te nikoli več ne želim videti,« je dejala in se namrščila. bila je tik pred tem, da popolnoma eksplodira, ampak še vedno se je lahko samo obrnil in odkorakal. potem bo v redu. drugače pa grace ni mogla odgovarjati za svoja dejanja. in to je bila njegova krivda.

Nazaj na vrh Go down
oliver mclaughlin
oliver mclaughlin

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyPet Avg 16, 2013 7:47 pm

»Nisem vedel, da si ti,« ji je tiho segel v besedo, ko ji je povedal čisto resnico. Je pa bilo res, da jo je zasledoval, ker, vraga, kdo pa se sprehaja tako pozno ponoči tu naokoli? Poleg tega pa je bil tisti tip, ki je stvar vedno preveril, četudi je to pomenilo, da je bil nekoliko preveč sumničav. A takšen je pač bil – že od nekdaj oziroma od tistega dogodka v zaporu dalje. Samo strmel je vanjo, ko ni vedel, kaj naj reče. To, da je bil kreten, je že vedel – bilo mu je dovolj jasno, da stvari, ki jih je počel nekoč, niso bile briljantne, sploh ne tiste, ki jih je počel z njo. Izkoriščal jo je – milo rečeno. »Ne vem, kaj počnem tukaj. Včasih me prime, da grem na sprehod.. tudi sredi noči,« se ji je odločil, da ji odgovori, čeprav bi lahko vedel, da jo niti najmanj ne zanimajo njegovi nočni sprehodi. Glede na to, kako hladno je izzvenel njen glas, bi mu najraje zavila vrat – in to počela čisto počasi, da bi lahko občutil tisto trpljenje, ki ji je on povzročil s svojim obnašanjem. Lahko si je predstavljal, kako se počuti – in zaradi tega je dihal vse težje. Krivda, ki se mu je usedla na pleča, je bila nepredstavljivo težka.

»Razumem,« je počasi prikimal, ko ga je nenadoma odslovila in spoznal je, da bi bilo res najbolje, če bi preprosto odšel. Toda to bi pomenilo, da bi znova odkorakal stran od nje in jo pustil sredi ničesar – in to bi bilo preprosto preveč kruto. Vzdihnil je, toda ni mogel izdihniti vse tiste tesnobe, ki jo je občutil zaradi kesanja svojih dejanj. Počutil se je popolnoma ujeto in to v lastno krivdo, ki ga je počasi ubijala. Morda je bilo to njegova kazen – tisto, kar si je zares zaslužil. »Grace.. žal mi je,« mu je le uspelo najti glas, čeprav bilo mu bilo veliko bolj udobneje, če bi jo samo gledal in upal, da njegove oči odsevajo tisto silno obžalovanje, ki ga je zdaj čutil. Toda dolgoval ji je vsaj to – opravičilo, ki pa tako ali tako ne bo popravilo ničesar. »Bil sem aroganten kreten, tega se še kako dobro zavedam. Ampak..« - zajel je sapo, kot bi se hotel pripraviti na svojo izjavo – ».. spremenil sem se.«

381 words❤️
Nazaj na vrh Go down
grace fleming
grace fleming

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptySob Avg 17, 2013 9:05 pm

tag / jake.

v njenih očeh je bila sled nepotrpežljivosti ob njegovih besedah. včasih je bila grace vedno tista oseba, ki se je do ljudi trudila biti strpna in potrpežljiva – ampak to je že zdavnaj prerasla. in tudi če ne bi, je jake vso njeno strpnost in potrpežljivost že zdavnaj izrabil. morda je bila to tista stvar, ki jo je najbolj motila pri njem. oba sta bila v čudnih pozicijah, ko sta se spoznala – a on je šel čez to, on je izkoristil njeno šibkost in ona mu je to dopustila. čeprav je še vedno bilo veliko bolj zapleteno kot to. »ja, nisem pozabila tvoje velike ljubezni do nočnih sprehodov,« je odvrnila na njegove besede z nečem grenkim v glasu.

opazovala ga je z nekim nedoločenim izrazom na obrazu. zdel se ji je tako znan – kot da ga bi nazadnje videla včeraj, a vendar je med vsem skupaj minilo preveč časa. »žal ti je?« je naposled le spregovorila in se namrščila. »za kaj točno ti je žal, jake? ker si odšel brez česarkoli in me pustil samo sredi nekega popolnoma naključnega mesta? ali pa si morda res tako drugačen in je to opozorilo bolj globoko in sega tja do tega, kako si me obravnaval kot čisto nepomembno osebo, ki je zaradi nekega slučaja pač bila tam takrat, ko si jo rabil? izkoriščal si me, jake. nikoli me nisi niti vprašal, kaj se je dogajalo z mano ali kako sem se počutila ali kako za vraga sem pristala tam. in potem si odšel. tako preprosto. nikoli ti nisem ničesar pomenila in jaz sem ti dala svoj čas, ki si ga s takšno lahkoto porabil… ne. preprosti 'žal mi je' od tebe mi zdaj ne pomeni kaj dosti,« se je njen hripavi glas nenadoma zlomil, preden se je zbrala in pogled za nekaj trenutkov uprla nekam stran. »si se kadarkoli vprašal, kaj se je po tistem zgodilo z menoj?« je zamrmrala, potem pa stresla z glavo, »ne, ne rabiš odgovoriti na to. nisem prepričana, če sploh hočem vedeti.«

Nazaj na vrh Go down
oliver mclaughlin
oliver mclaughlin

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyNed Avg 18, 2013 5:02 pm

Strmel je vanjo z nedoločljivim izrazom na obrazu, ko je premišljeval, kaj naj reče na njene besede o nočnih sprehodih, ki so očitno vsebovale nekaj, kar si ni znal razložiti. Ni razumel, kam je z vsem skupaj merila, a še preden je lahko spregovoril, ga je prehitela. Iz nje se je usul cel plaz besed in komaj se je lahko pripravil do tega, da ji je sledil. Tudi če bi se trudil, ne bi mogel preslišati niti ene njene besede – te so se zdaj zarile vanj kot nazobčano rezilo, medtem ko se je njegov utrip povečal, ko je intuintivno zaznal resničnost vsega izrečenega. Bilo je tako očitno, da mu nikoli ni bilo posebej mar zanjo – takrat so bili pomembni zgolj spolni užitki. V njem se je nenadoma vzdignil gnus do samega sebe, ko je spoznal, kakšen izkoriščevalski prasec je bil včasih. »Jaz.. jaz..« je iskal primerne besede, s katerimi bi opravičil svoja dejanja, a je obmolknil, ko ni našel ničesar primernega. Imela je popolnoma prav – resnica, ki jo je ustrelila proti njemu, ga je zadela kot puščica naravnost v srce. »Grozna oseba sem,« je sklep  privrel iz njega z obupanim podtonom, a ni niti čakal, da ga bo zavrnila. Kar je izrekel, je bilo čisto dejstvo. »Ampak,« je globoko zajel sapo in se poskušal zbrati, da bi iz sebe spravil kaj koristnega od samo tihega sopihanja, ko se ni znal spopasti z nezadovoljstvom nad samim seboj. Prezir do lastnih dejanj je bil očiten, njegov obraz je bil trd, ko je strmel vanjo v slabem poskusu, da bi našel rešitev za napravljeno napako. Na njenem obrazu je ni bilo – bila je zgolj zadrževana bolečina, kar ga je še toliko bolj pretreslo. »No, moraš vedeti, da mi je res žal in bi zadevo nemudoma popravil, če bi se dalo,« je začel odločno, a nekje na sredini se je njegov glas začel krhati in besede so bile v zaključku na pol polomljene. »Razumem, da me nočeš več videti in se ti bom umaknil,« je naznanil, ne da bi odmaknil pogleda od nje ali napravil koraka stran. Ostal je na mestu kot bi bil kip, ki ni imel nekega zagotovila, da se ne bo sesul od teže bremena, ki ga je na njegova ramena naložila krivda.

372 words❤️
Nazaj na vrh Go down
grace fleming
grace fleming

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyPon Avg 19, 2013 11:29 am

tag / jake.

»ah,« je skoraj nejevoljno zavzdihnila, ko je spregovoril, medtem ko je vanj uprla predvsem nejevoljen pogled. zdelo se je, da ga je s svojimi besedami zbegala do takšne mere, da je zdaj samo zmedeno strmel vanjo in jecljal – pa ne, da bi ji bilo mar za njegova opravičila; zdaj to res ni bilo več tisto, kar je hotela. takrat, morda, ampak zdaj… zdaj mu je morala samo v obraz vreči vse, kar si je o njem mislila. to je bilo morda grozno od nje, ampak je bilo pa vsekakor nekaj, kar je preprosto morala storiti zavoljo same sebe.

»jake,« je nenadoma tiho zamrmrala, ko se je umaknil, potem pa je stopila do njega in ga objela. tako nepričakovano in tako zelo… nepredvidljivo od nje, ampak grace ni bila nikoli predvidljiv človek. to bi vedel, če bi se takrat potrudil, da bi jo spoznal. »ničesar ne moreš popraviti,« je zmajala z glavo, ko se je umaknila in pogled uprla vanj. »samo… ne vem, to sem morala dati iz sebe. prizadel si me. res si me prizadel in nikoli ti niti ni bilo zares mar zame – razen seveda ponoči, ko si od mene kaj hotel,« se je nenadoma kislo nasmehnila. »poleg tega krivda v celoti niti ni tvoja. nič se ne bi zgodilo, če ti tega ne bi dopustila. le da sem takrat… bila precej zavožen človek. najbrž sem še zdaj; ampak pobiram koščke in se skušam sestaviti,« je priznala in potisnila temne lase izpred oči. »morda niti ni bilo pošteno od mene, da sem te tako napadla… ampak morala sem dati vse skupaj iz sebe, ker me je ubijalo.«

Nazaj na vrh Go down
oliver mclaughlin
oliver mclaughlin

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyTor Avg 20, 2013 10:30 am

Resnično je namraval oditi in naredil je že polkrog v nameri, da se ji dokončno umakne, ko ga je povsem presenetila s svojo nenadno bližino. »Grace, kaj za..« Besede so mu zaradi čiste osuplosti ostale v grlu in stavek je dokončal z očmi, ki jih je nejeverno usmeril naravnost v njene. To ni bilo del načrta – po vsej logiki, bi morala biti še vedno besna nanj in zahtevati, naj nemudoma odide iz njenega življenja. Toda objemanje se mu nenadoma ni zdelo logično. Ni spadalo sem. »Grace,« je zamrmral, preveč zbegan, da bi ji jo na kakršenkoli način poskušal prekiniti ali kako drugače odgnati. Zmajal je z glavo in se poskušal pripraviti do tega, da bi sledil njenim besedam, ki so tako hitro vrele na dan, da jih je komaj uspel razumeti.

Pomežiknil je, ko je slišal, kako nase prevzema krivdo in prebodel ga je občutek nejevolje, ki se je zdaj počasi spreminjal v neko nerazumno jezo. Stisnil je čeljust in bolščal vanjo s pogledom, ki dovolj očitno kazal, da se bojuje sam s seboj – da se popolnoma sovraži. Ko se mu je končno povrnil dar govora, je izgovoril napačno besedo. »Zakaj?« Ton je bil oster, a vendar nekoliko zadržan. Ni mu bilo všeč, kako je bila pripravljena odgnati njegovo trpljenje, s tem, da je kljub vsemu iskala način, kako bi lahko krivdo prevalila nase. Tega ni prensel. »Ne potrebujem usmiljenja, Grace,« je bil njegov glas povsem tuj, ko je ponovno spregovoril. Bil je trd in odločen. »Vem, da je krivda v celoti moja in ko sem rekel, da mi je žal, sem mislil resno. Ne pričakujem, da mi boš odpustila. To je preprosto nemogoče,« zdaj ni bilo niti sledu o človeku, ki se je še pred trenutkom lomil pod težo krivde. Zdaj je stal pokončno, pripravljen, da prevzame odgovornost nase. To je bilo najmanj, kar je lahko naredil.

308 words❤️
Nazaj na vrh Go down
grace fleming
grace fleming

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyTor Avg 20, 2013 12:56 pm

tag / jake.

bila je tako zelo nepredvidljiv človek. morda so ljudje mislili, da jo je bilo lahko spoznati in ji priti do konca ter jo povsem razvozlati, ampak to ni bilo res. v sebi je imela svetove in nikoli ni dopustila ljudem, da bi jo tako zlahka popredalčkali. poleg tega pa je presenetila še samo sebe, vsaj s svojimi dejanji zadnjih nekaj minut. včasih si je predstavljala, kaj bi mu rekla, če bi ga spet videla – ampak do zdaj so bili ti scenariji pozabljeni v njeni glavi in se je počutila tako, kot da jih je med seboj pomešala in počela nekaj čisto tretjega.

in zdaj se je dogajalo nekaj nenavadnega; ni ji ušla jeza na njegovem obrazu, niti tisto nenavadno sovraštvo v njegovih očeh. njeno čelo se je hipoma namrščilo, ko je spregovoril. »jake…« je tiho zamrmrala, bolj sama zase kot pa zanj. »zakaj? kako to misliš, zakaj?« je ponovila njegove besede in potisnila temne lase izpred obraza, medtem ko je pogled še vedno upirala vanj, medtem ko je njegovo čudno razpoloženje še njo potisnilo v neko nenavadno stanje. »ne govori neumnosti, nikoli ni bila krivda v celoti tvoja. ne bi mogel početi vsega, kar si počel, če ne bi jaz tega potrpežljivo prenašala. bila sem naivna; bilo me je strah, da se bom na konec koncev z vsem morala soočiti sama in tako sem se oklepala nečesa, česar sploh ni bilo tam,« ga je zavrnila. »kaj pa pričakuješ?« so njene oči zavrtale v njegove. »ne resno, kaj pričakuješ? da se boš zdaj obrnil, odkorakal in pozabil na to, da si me srečal tukaj? bom postala pozabljen del tvoje preteklosti, s katerim si zdaj tako ali tako opravil?«

Nazaj na vrh Go down
oliver mclaughlin
oliver mclaughlin

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyNed Avg 25, 2013 10:50 am

»Pozabi,« je trpko izpljunil in v njegovih očeh se je dalo opaziti, kako se bes umika odkriti zmedi. Še sam ni bil prepričan, kaj se dogaja, toda vsekakor mu ni bila všeč smer, kamor se je obrnil pogovor. Ni razumel lastnega odziva, a pravzaprav o tem trenutno ni mogel razmišljati. Bil je preveč besen nase in iz tega, kako je mrščil čelo in stiskal ustnice, se je dalo razbrati, da se v njem odvija notranji vihar, ki ga je z vso voljo sicer poskušal zadržati, da ne bi prodrl na površje. Ni bilo ravno najlažje. »Ampak izkoriščal sem te,« je nenadoma obupano izbruhnil, roke, ki so mu še poprej mirno bingljale ob telesu, so se pognale nekam v višave. Ko se je zavedal svojega tona glasu, ki je obenem zvenel razdraženo in nemočno, se je ugriznil v jezik in stisnil čeljust, ko se je poskušal umiriti. Njegove oči so bile resne, napete, ko je strmel vanjo s tistim intenzivnim pogledom, ki ga ni nameraval odvrniti. »Vse, kar sem počel, je bilo narobe,« je zdaj spregovoril obup, ki je zmagal bitko in prevladal tako v njegovem glasu, kot na njegovem obrazu, ki je bil čudno zgrbančen zaradi vseh močnih čustev. Zavzdihnil je, ko je končno odvrnil pogled in ji obrnil hrbet. Počasi se je približal morju in se vsedel na mivko, ki je bila v sicer topli noči nekoliko hladna. Imela je prav – ne bi smel kar tako odkorakati stran in nekolikšen umik je bil zdaj edina rešitev.

Sekudne so se stekale v minuto, ko je še vedno sedel v tišini in premleval njene zadnje besede. Ni imel ravno velike izbire – če bi zdaj odkorakal stran bi ponovil napako iz pred let in jo pustil sredi ničesar. Misel na to je bila neznosna, krivda pa je postala še večja, ko je omenila, da je bila sam kriva, ker se mu je tako prepustila. Če je mislila, da ga bo s tem kaj potolažila, se je zmotila – njene besede so ga ubijale. »Samo pozabi, prav? Pozabi, da obstajam,« se je slišal zamomljati, ko je obupal nad iskanjem rešitve, kako bi obema olajšal trpljenje. S prsti je zaril daleč v globino mivke in se pustil gniti v obžalovanju, pomešanim z obupom in odločnostjo, da ga nihče ne more iz tega rešiti. Pristal je v jami, ki si jo je skopal povsem sam.

388 words❤️
Nazaj na vrh Go down
grace fleming
grace fleming

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyČet Sep 19, 2013 2:40 pm

tag / jake.

dejansko jo je spravljal v slabo voljo ko je takole stal pred njo in vanjo strmel z najbolj nenavadnim izrazom na obrazu. in še bolj nenavadnimi besedami, ki so zdaj obvisele med njima, da ni bila povsem prepričana, kaj za vraga se sploh dogaja. saj je bil to isti jake, ki ga je poznala pred leti? v življenju se ji je zgodilo veliko in ljudje so jo večkrat izkoristili, ampak nihče ni imel pozneje takšnega odziva. »seveda je bilo vse narobe, jake. vse je bilo prekleto narobe, ampak zdaj se moraš res zbrati, ker navkljub vsemu preprosto nisi ta oseba,« je bil njen glas morda kanček preveč oster, ampak ni ji bilo mar.

sledila mu je, ko je zakorakal po mivki. čevlje je še vedno nosila v rokah in ko se je usedel, jih je spustila na tla ter pokleknila na mivko poleg njega in ga nekaj časa samo pozorno motrila s pogledom. »ne bodi kreten, jake,« je nenadoma mehko zamrmrala in počasi zmajala z glavo, preden je njena dlan ujela njegovo in jo potegnila iz mivke ter jo zadržala v svoji. »glej, če boš zdaj storil... to, karkoli že počneš, potem nisi nič boljši, kot si bil včasih. nikoli ne bom pozabila, da obstajaš. navkljub vsemu si... nekako, seveda, ampak še vedno si bil tam zame, ko sem te potrebovala. ne razumeš, kaj se je dogajalo z mano. ne razumeš, kaj se je zgodilo, da sem bila... takšna.« obmolknila je, potem pa se je udobno namestila poleg njega na tla, čeprav to ni bilo najbolj lahko, glede na to, kakšne dolžine je bila obleka, ki jo je nosila. njene oči so zavrtale v njegove. »te je kadarkoli zanimalo? te zanima zdaj?«

Nazaj na vrh Go down
oliver mclaughlin
oliver mclaughlin

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptySob Sep 21, 2013 6:13 pm

Njegove misli so bile v čisti osredotočenosti zdaj usmerjene zgolj na pesek, ki se je ujel med njegove prste, ko je dlani grobo zakopal v  mivko, na katero se je usedel. Zavzdihnil je. Slabše se sploh ne bi mogel počutiti – njene besede niso zmanjšale krivde, zaradi katere je zdaj komaj dihal. Ošinil jo je s kotičkom očesa, ko je sedla zraven njega, toda ni premaknil glave niti za centimeter. Strmel je v oddaljeno morje, njegove oči so bile tako prazne, da se je zdelo, da je sploh ne posluša. A vseeno je dovolj natačno slišal njene besede. »Morda pa sem to,« so se njegova pljuča sprostila, ko je ob teh besedah počasi spuščal zadrževano sapo. Njegov glas je bil tih, komaj slišen, a glede na spokojno vzdušje, ki je obdajalo to plažo, vseeno dovolj glasen, da ga je lahko slišala. »Morda pa sem kreten.« Zdrznil se je, ko je začutil, kako je nekaj toplega prijelo njegovo dlan in nekaj sekund je trajalo, da je dojel, da jo pravzaprav drži v svoji. Od nje ni pričakoval česa takšnega, ne po tem, kar ji je naredil in to se je zdaj poznalo tudi v njegovih očeh, ko je dvignil pogled v skorajšni osuplosti. »Ampak počutim se grozno,« je ugovarjal, čeprav ni razumel, kam je merila s svojimi besedami. Kaj je mislila s tem, da ni bil nič boljši kot včasih? V ustih je začutil grenak okus, ko s njegovi možgani uspeli sprocesirati njeno sporočilo v celoti. Svitalo se mu je, kaj je pravzaprav hotela reči – da je bil še vedno je bil isti, sebični kreten, ki se ni zmenil za nikogar drugega, razen na lastne želje in užitke. Je bil res? Namrščil se je. Sam je menil, da se je od tistega dogodka z zaporom korenito spremenil in morda bi bilo pametno, da bi ji to pokazal. Pokazal, da mu ni vseeno zanjo in za to, kar je storil. Hotel ji je dokazati, da se ljudje zares lahko spremenijo.

»Res oprosti, da sem tako ravnal s tabo,« opravičevanje za lastne napake ni prišlo prvič iz njegovih ust. V tem večeru je gotovo že stokrat izrekel besedico 'oprosti', a ni pričakoval, da ga bo razumela. Če ga bo zasovražila, si je to popolnoma zaslužil. Pripravljen je bil sprejeti trpljenje, ki je prišlo z obžalovanjem. S spoznanjem, da nikoli ne bo mogel popraviti tistega, kar je nekoč storil. Izkoriščanje vsekakor ni pustilo posledice samo na njej – to je zdaj opazil in občutil tudi sam. »Če sem iskren, Grace,« je za hip zadržal njen pogled, preden je osramočeno spet pogledal v mivko, »ni me zanimalo. Toda zdaj.. da.« Vnovič se je srečal  z njenimi očmi in pokimal. »Zanima me, kaj se je dogajalo s tabo. Prosim, povej mi vse.«

454 words❤️
Nazaj na vrh Go down
grace fleming
grace fleming

Female Libra Rooster

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs EmptyNed Sep 22, 2013 8:11 am

tag / jake. note / sm kar zaključla. (:

ustavila se je, še preden bi lahko zavila z očmi. »ja, ampak morda pa nisi kreten in nisi grozen. ljudje se spreminjajo, jake. verjemi mi, ker to vem bolje od kogarkoli drugega,« se je skoraj žalostno nasmehnila, medtem ko je pogled uprla v njegove oči. navsezadnje je bila priča ogromno spremembam pri ogromno ljudeh in vedela je, da lahko določene stvari obračajo življenja na glave. »ne počuti se grozno, ne zdaj,« je stresla z glavo in potem z vzdihom potisnila slap temnih lasi nazaj. po eni strani je bilo zelo čudno, spet naleteti nanj. ni pričakovala, da ga bo še kadarkoli videla. sploh ne tukaj.

zdaj se je namuznila. ni vedela zakaj, ampak nenadoma se je počutila veliko bolj sproščeno kot kadarkoli prej in njene oči so ostale uprte v njegove. »saj vem,« je prikimala ob njegovem priznanju in se nato nasmehnila ob opravičilu. »v redu je, jake. res je v redu. takrat si me prizadel in vsa ta leta sem bila nekako jezna nate, ampak mislim, da sem v resnici potrebovala samo nek zaključek… saj veš, da zaprem poglavje v preteklosti in grem naprej in tako dalje,« je skoraj zamrmrala zadnje besede, medtem ko je njen pogled zamišljeno zdrsnil čez ocean. nekaj trenutkov je obsedela v tišini, potem pa glavo spet obrnila k njemu. »veš kaj? nočem govoriti o tem. morda nekoč, ampak ne zdaj. saj se bova še videla, kajne?« morda se bosta. morda ne. nenadoma je pritisnila poljub na njegovo lice. »do naslednjič, jake,« je zamrmrala, potem pa mu namenila nasmešek, vstala in odkorakala po plaži.

fin.
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

stairs _
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stairs   stairs Empty

Nazaj na vrh Go down

stairs

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1