število prispevkov : 99 cash : 169 street reputation : 57 tvoja starost : 29
Naslov sporočila: Re: little red sex club Sre Avg 14, 2013 9:36 pm
del njega je želel odložiti kozarec z viskijem na mizo in se z dlanmi opreti na mizo, na obeh strani poleg njenih bokov. hotel je vdreti v njen osebni prostor, jo pripraviti do tega, da bi se mu želela umakniti. nek bedasti del njega jo je zares želel prestrašiti, da bi ji lahko dopovedal, kako zelo nespametno je riniti v njegovo družbo. namesto tega se je ustavil kak korak ali dve pred njo in napravil dolg požirek pijače. ponavadi je pomagala. pijača. ponavadi mu je uspelo z nekaj kozarci povečane doze izbiti iz misli njen obraz. le da je bila v njegovih mislih skoraj deset let mlajša in vsekakor bolj nedolžna. ''vsakič, ko se spomnim nate, se spomnim na tisto noč,'' je izrekel ostreje kot je nameraval, nekje sredi njenega malega monologa. ni krivil nje, nikoli. krivil je samega sebe. problema bi se lahko rešil na tisoč in en drugi način. lahko bi poklical policijo, pomoč. lahko bi najprej poskrbel za njo. namesto tega je povsem izgubil pamet in nadzor ter se cel pobesnel spravil nad njenega moža in ga prav svinjsko izmaličil, preden so ga odtrgali stran od trupla. ''in potem pomislim nate. in na to, kaj si morala doživeti, ker me ni bilo tam, da bi te zaščitil. pogledam tebe in vidim svoje napake. samo zato se gre. deset let kasneje sem naredil nekaj iz sebe, šel naprej, pozabil preteklost. še enkrat reči, da je bila krivda tvoja in prisežem, da ne odgovarjam za svoja dejanja. krivda je bila njegova. ne tvoja. nikoli tvoja,'' je skozi stisnjene ustnice izrekal besedo za besedo. na koncu pa je bil on tisti, ki je obmolknil ob njenem hladnem nasmešku. ''poznam te bolje, kot si sploh lahko zamisliš.''
grace fleming
število prispevkov : 56 cash : 105 street reputation : 47 tvoja starost : 31 starost lika : 29
Naslov sporočila: Re: little red sex club Sre Avg 14, 2013 9:49 pm
izraz na njenem obrazu se ni spremenil, se je pa vsekakor v njenih očeh pojavila komaj opazna senca ob njegovih besedah. tista noč je bila mejnik. tista noč je bila prekleto pomembna, travmatična in grozljiva obenem. spomnila se je, kako jo je bilo strah; kako se je panično obesila nanj in ga v solzah prosila, naj neha. ker ni bil njen mož nikoli vreden tega; ampak tate je ni poslušal. nič ni rekla na njegove besede – samo namenila mu je pogled, ki je zakril marsikaj in razkril veliko, a še vedno ne dovolj, da bi si ustvaril neko logično sliko o tem, kako se je počutila in kako je zdaj gledala na vse skupaj.
zdaj je z očmi zavrtala v njegove in se namrščila. »to je to? to so tvoji presneti odgovori na vse skupaj? ne, tate – ne. in zelo mi je žal, ampak krivda je bila moja. ker sem bila naivno dekletce, ki je verjelo, da bo bolje. da se bo spremenil; da ga bom lahko jaz spremenila oziroma pripravila do tega, da me ne bo vsak dan znova udaril. krivda je moja, ker me je prvič udaril že kmalu po tem, ko sva se zaročila – in jaz sem mu nasedla, ko se mi je opravičil. ker se je takrat še opravičeval; pozneje mu to še na kraj pameti ni padlo. doživela sem marsikaj in doživela sem cel kup sranja, ampak vse to je na meni.« utihnila je za trenutek, preden je zajela sapo in skušala umiriti svoje srce, ki je podivjalo v njenem prsnem košu. »in zato me nočeš več videti? zato si se ob mojem prihodu pretvarjal, da me ne poznaš? kako zelo neumno,« je zmajala z glavo in stisnila ustnice v ravno črto. »se ti sploh sanja, kako sem se počutila, ko si me popolnoma in dokončno odklopil?« ga je nenadoma odrinila od sebe, mu obrnila hrbet in se naslonila na mizo. znak šibkosti – prvič, odkar je stopila v njegovo pisarno.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: little red sex club Sre Avg 14, 2013 10:04 pm
kaj drugega naj bi ji rekel? je pričakovala, da je v ozadju neka globoka razlaga, ki jo bo prepričala v to, da je delal prav? ni mogel najti opravičil za svojo odtujenosti. hotel je stran od nje, zato je šel. ni želel misliti na to, kako so bila takrat njena oblačila razparana na pol in kako ranjen je bil njen pogled. da krvi ni omenjal. ''ne razumeš,'' je zmajal z glavo, ko je njegove besede obrnila naokrog. trmasto je zatisnil oči tesno skupaj, ko je pričela vztrajati pri svoji prvotni viži. njena krivda. ''da je bil tvoj mož pofukan prasec in izmeček ni bila tvoja krivda. da, morala bi oditi takoj. morala bi se ločiti ali komu ziniti kaj o tem. vendar nisi. in vsi smo slutili, da se nekaj dogaja, toda naredili nismo nič. zato je krivda na vseh. vsekakor pa bolj na meni kot na tebi,'' je bruhnil nazaj in zmajeval z glavo. ''ljubila si ga. to te je slepilo,'' je ne povsem prepričan v svoje besede dejal, ker nikoli ni razumel, kako je lahko ljubila takšnega kretena. res pa je bilo, da v njegovih očeh nihče ni bil nikoli dovolj dober zanjo. vedno jo je postavljal visoko na pedestal popolnosti. ''spodletelo mi je. potrebovala si me in ni me bilo tam. da, zato te nisem hotel videti. ker si bila živ opomnik na to, kako zelo sem zajebal edino osebo, ki sem jo- ki mi je stala vedno ob strani,'' je stavek hitro zavil v drugo smer. nekje vmes je njegov kozarec že treščil na mizo s pokom in zdaj ga je odrinila z dlanmi ter mu obrnila hrbet. v hipu je bil nazaj ob njej in jo zavrtel nazaj proti sebi, jo primoral, da se je nagnila nazaj nad mizo. ''ti si me odklopila prva. imej to v mislih,'' je tiho in srdito iztisnil iz sebe. ona ga je zamenjala prva. on nje nikoli.
grace fleming
število prispevkov : 56 cash : 105 street reputation : 47 tvoja starost : 31 starost lika : 29
Naslov sporočila: Re: little red sex club Sre Avg 14, 2013 10:23 pm
imel je prav in to je dejansko bolelo bolj, kot bi pričakovala. pa ne toliko bolelo kot dejanska fizična bolečino – to se je naučila prenašati. njegove besede so se zažrle v njeno kožo in tam ostale kot skeleč opomnik na to, kar se je dogajalo. a kljub temu je nenadoma skoraj osuplo uprla pogled vanj in stresla z glavo – veliko bolj odločno, veliko bolj vihravo kot prej. »ljubila?« je ponovila njegove besede z nekim čudnim občutkom na jeziku, »nikoli ga nisem ljubila. po svojem sem ga imela rada in bil je… pomenil je neko varnost; nikoli mi ne bi bilo treba skrbeti, kako bom preživela ali plačala račune ali kupila karkoli. in po vseh letih, ko sem skrbno pazila na vsak prekleti dolar, je bilo to ogromno,« je končno nekomu na glas povedala pravi razlog, da se je kadarkoli poročila – da se je bila kadarkoli pripravljena zavezati.
»ko sem te prvič potrebovala, te nisem spustila blizu. in ko sem te potrebovala drugič, si me odklopil ti. in zdaj sem ponovno tukaj in spet me potiskaš stran. mislim, da ne razumeš, koliko bi mi takrat pomenil en sam pogovor s tabo. da bi se prepričala, da si v redu. da boš v redu. da bova midva v redu.« končno je priznala; spet je izrekla nekaj, česar ni imela v načrtu priznati, ampak navsezadnje ni bila nikoli ravno človek, ki bi stvari načrtoval. bilo je tako čudno, ko ga je odrinila – a bila je dovolj jezna, da je to storila, čeprav se je nato pognal nazaj. začutila je njegove roke na sebi in dotik je bil čuden, skoraj električen in vsekakor ne nekaj, kar bi pričakovala. pod njegovim dotikom se je morala premakniti, medtem ko so njene temne oči zavrtale v njegove, ko je jezno spregovoril. njegove besede… na njo so imele nenavaden učinek. razjezile so jo in s kombinacijo njegovega dotika povzročile, da je njeno srce spet podivjalo. »nikoli te nisem popolnoma odklopila, tate,« je tokrat ona iztisnila skozi zobe, »nikoli te ne bi mogla.« kaj za vraga je počela z vsemi prekletimi priznanji? ni bilo bistveno; morala jih je spraviti iz svoje glave. bil je tako jezen in naslednja misel je bila tako nevarna, ampak ni ji bilo mar, ko se je nenadoma nagnila naprej in ga brez opozorila poljubila.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 9:03 am
to je bolelo samo še bolj. da ga nikoli ni ljubila in vendar je bila pripravljena ostati z njim do konca svojega življenja, zgolj za voljo denarja in družbe. da ji je vedenje, da jo lahko preskrbi, bilo zadostno, da ga ni zapustila, tudi ko je nadnjo dvignil roko. ''varnost? imbecil, ki te je pretepal, je bil tvoja inačica varnosti? se zajebavaš?'' je resno bolščal nazaj vanjo, ker je klatila takšne bedarije, da ni mogel biti docela prepričan o normalnosti njenega pisihčnega stanja. kako je lahko nekdo, ki te pretepa, tvoj varni pristan? kako? ''torej se ti je ves čas šlo samo za denar, vau,'' se je posmehnil, ko je zmajal z glavo. jo je sploh poznal? ker pred njim nikakor ni sedela njegova nekdanja najboljša prijateljica. edina oseba, ki ji je vedno zaupal vse. denar. samo to je hotela. kako... plehko. preusmeril je pogled v kozarec, ki je stal na mizi, kakor da mu je bilo žal, ker ni na dušek izpil še preostale vsebine. morda bi bil tako bolje pripravljen na vse, kar je sledilo. ''torej sva si bot. odrinila si me, ko sem te bil pripravljen zvleči stran od njega. vendar sem prišel nazaj, tisti večer. in nehote poskrbel, da se te ne bo nikoli več dotaknil. moja naloga je bila opravljena – zaščitil sem te in se potem umaknil, kakor si želela že v prvo,'' je skomignil z rameni, ko je uporabljal preveč lahkoten ton. da je bilo res očitno, da se v besedah ni nahajala zgolj brezčutnost. ''nisva v redu, grace. ne bova več v redu,'' je ostro odkimal, ko jo je potegnil nazaj proti sebi in se obenem vtaknil naravnost v njen osebni prostor. kako dolgo je že minilo. odkar so se njegove dlani nazadnje znašle na njenem telesu. vedno je šlo za najbolj bežne dotike – dlan na kolenu, dlan na hrbtu, poljub vrh čela. povsem nedolžno. do takrat, ko se je odločil, da ne zmore več in jo je poljubil na ustnice. le da ga je brez pomišljanja odslovila. njene ustnice so silovito trčile naprej ob njegove. četudi poljuba nikakor ni pričakoval, ga je brez obotavljanja sprejel. vedno je sklepal, da bo ob njej tako neizmerno nežen. vendar v tem poljubu ni bilo niti trohice nežnost. njegova roka se je ovila okrog njenega pasu, ko jo je neizprosno potegnil naprej. primorana je bila razširiti noge ob mizi, da se je usidral med njena stegna, medtem ko so se njegove ustnice neumorno polastile njenih znova in znova. dokler se ni besno odtrgal od njih. ''ljubil sem te. vsa tista leta sem te ljubil in ko sem ti končno hotel to priznati, si me zbila na tla in poteptala. zaradi njega. kdo je odklopil koga?'' je prosta roka v čop zajela njene temne lase in jih čvrsto, a ne boleče, potegnila nazaj, da je njen obraz moral zreti nazaj vanj in nikamor drugam.
grace fleming
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 9:22 am
»pojma nimaš, tate,« je spregovorila ob njegovih besedah, ki so bile zdaj dejansko tako smiselne in ki so tako zelo bolele, ker je imel po svoje prav – a ne povsem. »tvoje življenje je bilo drugačne od mojega. imel si veliko več in nikoli nisi občutil pomanjkanja tako, kot sem ga jaz. sem zdaj plehka? ker sem hotela, da mi ne bi nikoli bilo potrebno skrbeti, če bodo računi plačani in če si bom lahko privoščila operacijo, če bom zbolela? prekleto, okliči me za plehko, poceni, karkoli – zdaj mi je vseeno. ravnala sem tako, kot sem. to je v preteklosti,« je jezno rekla. morda je sprejela naivne odločitve, morda je sama sebe slepila, a vendar – tega ji ni mogel očitati, tega ne bo dopustila.
ugriznila se je v ustnico, ko je pogled uprla v njegove oči. »pa ne na tak način. prosila sem te, da nehaš. bil si toliko boljši od tega, ne glede na to, kaj mi je naredil. ni bil vreden tega, da si na koncu pristal v zaporu. da si zavrgel nekaj let življenja in ne glede na vse se bom vsaj za to vedno krivila. moje napačne odločitve so vodile do tega, tako ali drugače. večno pa bom tvoja dolžnica,« je dejala. ni imela problema s tem priznanjem, ker je bilo resnično in ga je že zdavnaj sprejela. »zakaj, tate?« je jezno zamrmrala ob njegovih besedah. hotela je, da bi bila v redu. lahko bi bila; sčasoma bi postalo lažje in manj zapleteno, v to je verjela. že samo način, s katerim jo je poljubil, jo je v to prepričal bolj kot katerekoli besede. sploh ni pomišljala in razmišljala o letih, ko je bila nanj jezna. njegovo priznanje jo je osupnilo na način, ki ga ni pričakovala. prisilil jo je, da je gledala vanj, a njene velike oči so tako ali tako bile sposobne opazovati samo njega ob besedah, ob katerih je občutila nenavadno slabost. »misliš, da še nisem bila dovolj kaznovana, ker sem te odklopila?« je nenadoma spregovorila, a njen glas je bil tokrat nenavadno šibek, ko so se ji v glavi spet prikazali dogodki tistega večera – kako je prišel za njo, kako jo je potisnil ob zid, kako jo je neusmiljeno udarjal, dokler da ni skoraj izgubila zavesti… še tedne po tistem je bilo njeno telo prekrito z modricami. »naredila sem svoje napake in za njih plačujem še zdaj. ne bom zanikala krivde in veš kaj? žal mi je,« je bil njen glas jezen, »ampak ničesar od tega ne morem spremeniti,« je dejala in za trenutek zaprla oči in nato pogled uprla vanj in obmirovala, z nogami še vedno ovitimi okrog njegovega telesa in z rokami naslonjena na mizo.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 10:21 am
rahlo je popustil oprijem okrog šopa njenih las, ko je s široko razprtimi očmi vračala nazaj strmeč pogled. seveda ga je prosila, naj neha. toda takrat ni skozi blokado, s katero se je obdal, prišel niti njen glas. vedel je le, da jo je prasec ranil in to je bilo dovolj, da se mu je dokončno skegljalo. en sam pogled na njeno telo in obraz je bil takrat dovolj, da je z največjo lahkoto pozabil vse ostalo in se osredotočil le na mlatenje tistega opitega mlahavega telesa. ni se mogel niti braniti, morda mu je bil celo hvaležen, ker ga je fental. življenje s steklenico ni moglo biti ravno največji užitek. ''ker je prepozno. ker sva se oba spremenila. ker te ne bom vpletal v sranje, v katerem sem. ker si zaslužiš več. zato ne bova v redu. razlogov je milijon,'' je odvrnil na njen preprosti zakaj. počasi je razprl prste na dlani, ki se je oklepala njenih las, da so se temni prameni razprostrli navzdol prek njenega hrbta. njegove ustnice so na sebi še vedno čutile njene. in zavedal se je, da mu je poljub vrnila z neomajno mero strasti. lahko bi prenesla vse, kar bi položil nanjo. vendar je bilo prepozno. ''ne gre se za kazen,'' je ostro odkimal in bil bi čas, da se umakne nazaj. zgolj korak ali dva, da se ga ne bo več oklepala z nogami in se je ne bo mogel več dotakniti že z minimalnim premikom. ''ne razumeš, kako je, ko te nekdo zavrže. in ne za nekaj boljšega. za nekaj slabšega. za nekaj grdega. kako bi se počutila, če bi bila pripravljena iztisniti svoje srce na dlan, zgolj da bi ga nato nekdo vrgel na tla?'' je zmajal z glavo, vedoč, da nikoli ne bo mogla razumeti. nikoli. ''vse, kar ti je dajal. vse, bi lahko dobila pri meni. prekleto, vsi so vedeli, da sem prav bedasto zaljubljen vate in ti... nikoli nič. imel sem denar. če je bil problem v denarju, dobro veš, da sem ga imel, zato to ne more biti dober izgovor,'' je sedaj že bolj kot ne zgolj razpredal sam s seboj in poskušal doumeti po vseh teh letih, zakaj ji ni bil dovolj.
grace fleming
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 10:43 am
slišala je, kaj je govoril, a svojih misli ni mogla popolnoma oviti okrog tega. samo en stavek se ji je vtisnil v misli z neko gorečnostjo, zaradi katere je nemudoma zmajala z glavo, medtem ko so se njene ustnice ukrivile v zares otožen, skorajda žalosten nasmešek. »jaz si ne zaslužim ničesar, tate. po vseh teh letih… prav imaš, spremenila sem se. ampak jaz nisem bila nikoli tista, ki bi si zaslužila kaj več. to si bil ti. in kot je videti, ti je tudi uspelo,« je njen pogled za trenutek zaobjel prostor, v katerem sta se nahajala. imel je nekaj; dosegel je nekaj, medtem ko je ona… ne, ni bilo bistveno.
»nisem…« je začela, potem pa obmolknila. pojma ni imela, da je mislil tako. dejansko se ji ni niti sanjalo, da je na vse skupaj gledal iz tistega zornega kota in da je bila v vsem skupaj njena vloga tako odločilna in obenem uničujoča zanj. »vsi so vedeli?« je vanj uprla svoje oči in zamežikal v nekem presenečenju, ki je bilo dejansko pristno. takšnim komentarjem sta se včasih smejala. in zdaj se je počutila tako prekleto naivno, ko je nekje v svojem srcu spet odkrila dejstvo, ki ga ni bilo mogoče spregledati – ljubila ga je, vedno je ljubila samo njega. ampak zdaj ni bil trenutek, da bi mu to povedala. ni znala in niti ni upala priznati, ker bi s tem dokončno prestopila mejo. in tega jo je bilo strah. »nikoli te nisem hotela prizadeti. ne tako in ne kakorkoli drugače. ne iščem izgovorov,« je zamrmrala, ko so njene noge zdrsnile ob njegove telesu na tla in se je postavila na njih; njuni telesi sta bili nenadoma spet tesno skupaj, ko je pogled uprla v njegove oči in ga nato nenadoma objela; spet tako vihravo in brez opozorila, kot ga je prej poljubila. »žal mi je, okej?« je zamrmrala in se zalotila, da se je privila k njemu, zato ga je nežno izpustila in se izmuznila stran ter obstala na sredi prostora. morala se je zbrati. »in če misliš, da je prepozno… to je navadno sranje, ampak naučila se bom to sprejeti.« saj ji ni preostalo kaj drugega. »še vedno pa potrebujem delo,« ga je mehko opomnila in se zadržala, da ni preprosto… planila proti njemu in ga ponovno poljubila.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 11:39 am
''ne govori nesmislov. vsak človek si zasluži nekaj dobrega. priložnost, da naredi iz sebe nekaj. da se obda z ljudmi, ki jim zaupa, ki ga cenijo. vsak,'' jo je nemudoma zavrnil. včasih se mu je zdelo, kakor da govori vse te bedarije, samo zato da bi ga pošteno razjezila. kar ji je tudi nadvse dobro uspevalo. z dlanmi se je oprl na rob mize ob njenih stegnih, a sicer ostal na mestu. le da ju je ločevalo nekaj centimetrov, ki jih ni nameraval premostiti. toda na bližini, njeni bližini, je bilo nekaj pomirjajočega. ''in ne. morda se kopam v denarju, vendar me vsak teden vlečejo na policijo na bedasta zaslišanja, kljub temu da nimajo dokazov proti meni. vsakič znova omenjajo denver in mojo kartoteko, vsakič znova jim uspe, da me sprovocirajo,'' je odvrnil, preden se je rahlo posmehnil samemu sebi: ''vodenje seks kluba ni ravno nek bleščeč dosežek, gracie.'' res bi moral paziti, kako jo kliče – uporaba njenega vzdevka iz mladostniških let je bila preveč sentimentalna. ''seveda so vsi vedeli. bilo je očitno, da bolj ne bi moglo biti,'' je zmajal z glavo in rahlo priprl pogled, ko je poskušal razbrati, ali je bilo njeno presenečenje zaigrano ali ne. ''žal si me. ampak zdaj ni več važno. spremenil sem se, šel naprej,'' je laž gladko zdrsnila z ustnic. odmaknil se je, ko so njene noge zdrsele navzdol in je vstala predenj. nenaden objem ga je presenetil in še preden bi se odločil, ali ji ga želi vrniti ali ne, se je že umaknila na sredo prostora. prav. ''delo je tvoje. pogovor z mano je samo formalnost. če te je ivan najel, potem si najeta,'' je prikimal in se tudi sam oddaljil od pisalne mize ter se z vsakim korakom približeval vratom pisarne. ''začneš jutri ob osmih zvečer. razložili ti bodo, kako je z garderobo, plačo, napitninami, seksom. samo...'' je za hip umolknil, ko je odprl vrata na stežaj: ''samo pazi nase.''
grace fleming
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 11:50 am
mehko se je nasmehnila ob njegovih besedah. ni vedela, da je v njenih nasmeških že od samega začetka bilo nekaj zelo otožnega – in najbrž ji niti ne bi bilo mar. »to je zelo lepo od tebe, tate,« je odvrnila na njegove besede, čeprav mu ni mogla verjeti. ni imel prav; ni si vsak človek zaslužil tega. določeni ljudje so svoje celotno življenje preživeli med zbiranjem delcev in ves trud vlagali v to, da bi nekaj izboljšali – ampak določene stvari so bile nepopravljive. tako preprosto je bilo to, da je bolelo. »vidiš, to je po eni strani moja krivda in tega ne moreš zanikati. lahko, ampak ne bom ti verjela. denver je bil v celoti moja krivda. ni prav, da še zdaj plačuješ posledice za to,« je dejala. mislila je resno.
bila je iskreno presenečena in v njej se je spet nakopičilo toliko čustev, da jim niti ni utegnila slediti. žalost, razočaranje nad samo sabo in jeza. v sebi je imela veliko jeze, ki se je v letih kar kopičila v njej zaradi vsega, kar se je dogajalo. ni vedela, da je bil zaljubljen vanjo – prav, vedno je vedela, da jo je imel rad in da mu je pomenila ogromno, ampak da jo je ljubil? kako bi se stvari lahko drugače obrnile; kako srečna bi lahko bila, če ne bi bila tako naivna. ampak to je bila še vedno preteklost in zgolj to. sledila mu je s pogledom, ko je odšel do vrat in jih odprl. pokimala je ob izrečenem in zamrmrala tih »hvala,« ko je pojasnil vse, kar je hotel. njena dlan je mimogrede zdrsnila po njegovi, ko je zakorakala do vrat in ostala pred njim. »zdaj znam paziti nase, ne skrbi,« je dejala, potem pa se je prisilila v to, da mu je obrnila hrbet in odkorakala po hodniku.
- the end.
jonathan welsch
število prispevkov : 325 cash : 557 street reputation : 186 tvoja starost : 30 starost lika : 27 kraj rojstva : philadelphia, USA
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 1:44 pm
tag: gracie
nekaj je bilo na tisti prelestni rjavolaski, da ni mogel iz nje odmakniti pogleda tistega večera, ko so z kolegi zakorakali v razvpiti little red sex club. bila je tako elegantna, gibala se je z tako gracioznostjo, da so moški odprtih ust spremljali njene gibe in se slinili pod njenimi nogami. tega ni počel, to mu je bilo pod častjo, ampak njegov pogled je vseeno priklenila nase. bila je pač…nekako podobna teresi, le, da je med njima lahko na prvi pogled opazil toliko razlik, da ga je dobesedno vleklo, da bi jih našel še več. bila je temnolaska, bila je bolj predrzna, zapeljevala je brez sramu, medtem, ko je tesso lahko vsako minuto pripravil do tega, da je zardela in se topila v njegovih rokah. ona pa je bila tako nedostopna. vedno jo je zvlekel v svoj kotiček in potem njeno telo božal s svojimi očmi, slačil iz nje še tiste zadnje krpice z pogledom. ampak njegove roke so vedno ostale daleč stran od njenega telesa, čeprav si je vedno želel okusiti tiste polne ustnice, počiti svoje dlani na njenih bokih in jo stisniti tesno k svojemu telesu. ampak tega je imel povsem dovolj. tega njenega miganja z napol slečenim telesom okoli njega, vseh pogledov, ki mu jih je namenjala in sladkih, a vedno zavrnitvenih besed, ki so padle na koncu večera. ne, ni bila podobna teresi, nanjo ne bo mislil v tem trenutku, samo v slabo voljo bi ga spravilo, danes bo sanjal gracie. in ona njega, pa če ji bo prav ali ne, na nek način jo bo dobil, ji zlezel pod kožo tako kot je vsaki drugi in jo pripravil do tega, da nebo nikoli pozabila njegovega imena. odrahljal je kravato, katera je tiščala njegov vrat in zakorakal mimo varnostnika, kateremu je prijateljsko stisnil roko, ko ga je spustil mimo vse vrste, v klub. vedel je kje je ona in kje bosta onadva čez nekaj minut. naslonil se je na točilni pult in natakarju zamrmral naj pokliče prelestno rjavolasko. ta se je zgolj nasmehnil, vedoč koliko je ura in mu odgovoril naj jo počaka v tisti zeleni sobi, katero si je za privatne urice lastilo dekle. ampak ne takšne privatne urice, kakršne je imel on v mislih zanju, ne, o tem verjetno tudi razmišljala nikoli ni. vedno je bila tako vroča, direktna, ampak trdno je bil prepričan, da enostavno ni še ena tistih, ki bi prodajale svoje telo za dodaten zaslužek. ona ne, ona ni bila kurba, bila je zgolj plesalka. poznal je njeno zgodbo, kako tudi ne, imel je dostop do datotek in privatnega življenja vsakega meščana filadelfije, tudi nje. in nasmešek mu je šinil preko obraza, ko so se vrata za njim odprla in se je lahko srečal z njenim pogledom, »pozdravljena.« stopil je korak bližje k njej in segel z roko po njeni, jo dvignil, ponesel k ustnicam in pritisnil rahel poljub nanjo. bil je gentleman, a ne zanjo, bil je to za tereso takrat, ko je želel, zanjo…no zanjo je bil le igralec, ki je igral, da bi dobil tisto, česar si je želel.
grace fleming
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 5:20 pm
bil je eden izmed bolj lenobnih večerov in grace je sedela v majhni garderobi, ki si jo je lastila in v kateri je bilo malo pohištva, ki ga je sestavljala miza z ogledalom, obešalnik za oblačila in seveda udoben stol, na katerem je trenutno sedela. v roki je držala pločevinko kokakole, iz katere je s pomočjo slamice srkala tekočino, medtem ko je brez pravega interesa listala po knjigi v naročju. njene dolge noge so bile naslonjene na mizo in pravzaprav se je imela dobro, dokler ni v sobo zakorakal natakar in ji povedal, da jo pričakuje stranka. samo pokimala je; odložila knjigo in pogled uprla v svojo podobo v ogledalu, za katero se nikoli ni pretirano trudila. njeni lasje so bili razmršeni, oči skrbno obrobljene s temno barvico in ustnice poudarjene z rdečilom. to je bilo vse, kar je potrebovala.
njeno telo je bilo odeto v temno čipkasto perilo, čez katerega je imela oblečeno tudi kratko obleko, ki je veliko razkrivala. grace ni bila tipična plesalka; nikoli ni korakala naokrog s popolnoma razgaljenim telesom in vedno je obdržala svojo eleganco; tako ali drugače. odrinila je vrata v zasebno sobo in ko se je njen pogled srečal z njegovim, so se njene ustnice ukrivile v očarljiv nasmešek. »jonathan,« je odvrnila v pozdrav in ga opazovala, ko je poljubil njeno roko, čeprav se je ob tem morala namuzniti. »očarljiv kot vedno,« je dejala se obrnila do vrat ter jih zaprla, nato pa je njena roka segla do njegove kravate, ko ga je nežno povedla do stola v sredini sobe in ga potisnila nanj ter se usedla nanj, medtem ko si je spet dala opravka s kravato, ki jo je zdaj dokončno zrahljala; njena dlan je zdrsnila po svilnatem blagu, medtem ko je uprla pogled v njegove oči. »še en privatni ples?« je dejala in se sama pri sebi nasmehnila, medtem ko je rahlo nagnila svojo glavo v pričakovanju odgovora, zatem pa je vstala in se počasi vzravnala, ne da bi pogleda niti za trenutek umaknila iz njegovih oči.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: little red sex club Čet Avg 15, 2013 5:51 pm
tag, poppy
vsako sredo zvečer je eden izmed pooblaščencev iz ruske mafije prišel na kratek sestanek. pogovor se je vedno vrtel zgolj okrog drog. prejel je naročilo, skodiran seznam, ki ga je nato predal wesleyju piercu. naslednji dan je izmenjava potekala v enem od starih skladišč, daleč stran od običajnih lokacij izmenjave – v sosednjem mestecu. zadnjih nekaj mesecev je bil glavni pooblaščenec nek čeh pjotr. dečko se je sicer pretirano nosil in glavo držal odločno previsoko, a posel z njim je bil vseeno vedno popolno opravljen. prikazati bi se moral danes okrog polnoči, toda o njem zaenkrat ni bilo ne duha ne sluha. je pa skozi njegova vrata nekaj sekund nazaj stopila drobcena svetlolaska z angelskim obrazom in oprijetimi temnimi oblačili. v spomin si je poskušal priklicati, če mu je ivan, zadolžen za najemanje novih deklet, kaj omenil o novi adiciji, a neuspešno. ''te je poslal ivan?'' jo je tako vprašal kar iz prve in pred seboj zaprl mapo s kupom papirjev, ko je vstal iz stolčka. sprehodil se je okrog mize naprej, obstal na sredini in sedel nazaj na rob. ''verjetno mi je pozabil povedati...'' je nadaljeval, medtem ko je njegov pogled polzel prek njene oprave, ki je bila za seks klub precej zadrta in preveč zapeta. ''torej, ime in priimek, od kod prihajaš, dosedanje izkušnje?'' je službeni razgovor pričel v lahkotnem tonu, ko se je sprijaznil, da sta morda sramežljivost in skromnost hodili z roko v roki s tistim ljubkim obrazkom in svetlimi kodri. vsekakor je na njej videl nek seksapil. nekateri moški bi jedli iz rok vsaki ženski, ki vsaj malce spominja na angela. ''ti je povedal, da boš morala plesati v malce bolj pomankljivih oblačilih? dolge hlače in dolgi rokavi odpadejo, draga.''
reeva van der berg
število prispevkov : 40 cash : 76 street reputation : 21 tvoja starost : 28 starost lika : 24 group : locals kraj rojstva : netherland, amsterdam
Naslov sporočila: Re: little red sex club Pet Avg 16, 2013 9:16 pm
tagged; karolina :3
"me hecaš, ljubica?" je smeje vprašala in jo objela okoli vratu. "navadna voda tukaj stane več kot vodka z ledom,"tokrat se je zasmejala še glasneje in ob tem skomignila z rameni. "očitno se boš morala prepustiti meni, draga moja," nenazadnje je ni nameravala cel večer prenašati v slabi volji in jo vlačiti naokoli kot bi za roke držala pet letnega otroka. prva stvar, ki jo je imela v načrtu je bila vsekakor trava. po jointu bi morala biti zadeta od nebes pa do pekla. zavedala se je, da ji takšnih stvari, ki jih sicer sama rada počne, ne more vsiliti, a jezebel o'shea se pač ni dala pregnati tako zlahka. zagrizla je v spodnjo ustnico in privzdignila levo obrv, ko jo je opazovala piti. videti je bila tako nedolžno zmedena in hkrati tako očarljiv. tiho se je namuznila, ko je ob popiti pijači skorajda ne padla v nezavest, tako silno je kašljala in momljala, da kaj takega pač ona ne zmore. "hej, hej, tega se tukaj ne gremo," je resno dejala in ji poslala opozorilni pogled. "poslušaj, počakajva še kako uro in če ti bo res tako bedno potem lahko greva." prijela je njene dlani in jim poslala spodbudilni signal, potem pa se z ustnicami nežno približala njenim in jo poljubila. v bistvu niti ni bil pravi poljub, zgolj dotik, a čutiti je bilo napetost, ki se je po tem razblinila. "vem, da zmoreš!" ji je nato zašepetala in jo potegnila za sabo, med tem ko se je prebijala do tiste trave, ki jo je v tistem trenutku tako nujno potrebovala. rjavolasko je pustila kar pri nekem kotu, sama pa skočila z denarjem v roki po dva jointa in se vrnila z nasmeškom na obrazu. "neki tip mi je dal zastonj tobak če nimaš nič proti. saj kadiš?" je narejeno vprašala in ji s tem dala vedeti, da če tudi tega prej ni počela bo tokrat vsekakor prvič. v roko ji je vsilila joint in s tem poprijela vodko in naredila dolg požirek. "daj, vstavi v usta," jo je spodbudila in ji pri tem pomežiknila.
jonathan welsch
število prispevkov : 325 cash : 557 street reputation : 186 tvoja starost : 30 starost lika : 27 kraj rojstva : philadelphia, USA
Naslov sporočila: Re: little red sex club Pon Avg 19, 2013 8:54 pm
tag: gracie
očarljiv nasmešek je obstal na njegovem obrazu, ko je njeno dlan podržal v svoji nekoliko predolgo, kot je bilo okusno. konec koncev je šlo za eksotično plesalko in uglednega moža mesta, kateri pod nobenim pogojem sploh ne bi smel zatavati v tak kub, glede na to, da ga je doma čakala žena, ki je polagala vse svoje upe nanj. a vendar je on užival, ko se je grace spustila do njegove kravate in jo rahlo začela odvezovati, ob tem pa ga vodila do udobnega fotelja, ki je stal sredi sobe. za nekaj kratkih trenutkov se je prepustil njenim igrivim rokam, predno ga je posedla in se je spet lahko počasi ozrl proti njenemu obrazu. »zate vse,« se je namuznil in ob tem stegnil dlan, da je s prsti rahlo zaokrožil po njenem golem stegnu. vedel je, da je to drugače prepovedano, ampak njegovo ime je tudi tukaj nekaj veljalo in dokler se bo podpisoval kot namestnik župana, mu nič ne bo povsem prepovedano. in dobro je vedel, da tudi grace ne bo reagirala tako, kot bi to storila pri kateremu drugemu, to stopnjo sta dala že skozi. dobro je vedel, da ga bo prej kot ne zgolj igrivo klofnila po dlani, ali ga porinila stran, dlje pa ne bo šla. ampak on je danes želel iti dlje. vedel je, da so v sobah nameščene kamere in da varnostniki budno spremljajo vsako sobo. torej ne bi bilo priporočljivo, da se spusti v seks sredi nočnega kluba, kajti posnetki lahko vse prehitro pridejo v javnost. toda nič ne bi imel proti temu, da jo odpelje kam. nekam, na samo, kjer bosta samo onadva. le še gracie mora seznaniti s svojo idejo. prikimal je in predno bi lahko reagirala je svoje dlani ovil okoli njenega pasu in jo potegnil v svoje naročje, »bo imel tvoj šef kaj proti, če te ukradem nocoj? obljubim, da bom dobro plačal.« njegove besed so bile predrzne, tega se je zavedal tudi sam, ampak temnolaska ga je spravljala ob pamet. »dobro veš, česa si želim grace, ampak ne, ti vedno samo…« spustil je dlani iz njenega telesa in se naslonil nazaj na sedežu, strmeč v njen obraz. vedno ga je pustila izviseti. na koncu večera je odšla, z nasmeškom na obrazu, on pa je obsedel tak kot nek revež in napol z odprtimi usti strmel za njo. igrala se je igrice z njim in to na način, na kakršnega je navadno igral on. z prstom je nežno peljal preko čipkaste naramnice njenega nedrčka, »lahko bi si oblekla boljše veš?« in on nebi imel nič proti temu, da ji jih kupi. če bi potem to pomenilo, da jih bo lahko še slekel z nje.
grace fleming
Naslov sporočila: little red sex club Pon Avg 19, 2013 10:03 pm
vedno je bil tako očarljiv – po njenem mnenju vsekakor preveč očarljiv. morda še ni dojel, da ni bila dekle, ki bi padalo na takšne zadeve – ampak po drugi strani mu nikoli ni dala priložnosti izvedeti, točno kakšno dekle je bila. zdelo se ji je preprosto primerno, da je obdržala določeno distanco od ljudi in jih pustila, da so se spraševali o tem, kaj se je pletlo po njeni glavi. ni bila kot druga dekleta v klubu, ki bi storila vse, da bi jih moški prosili za – praktično karkoli, dejansko, dokler da so dobile denar. ni se preveč ozirala na njegov dotik na svoji razgaljeni koži, ker jo je za to pravzaprav plačeval.
njene ustnice so se razširile v nasmešek ob njegovih besedah. »prepričana sem, da moj šef tega ne bi dovolil,« je mehko zamrmrala v odgovor, čeprav je bila že sama misel zabavna – tate bi znorel, najbrž. vsekakor ne bi bil zadovoljen. ni ga razumela. in trenutno ni bil bistven. uprla je pogled v njegove oči, medtem ko se je na njenem obrazu znašel najbolj nedolžen izraz, ko je počasi zmajala z glavo. »jace, dobro veš, kaj mislim o tem,« je zamrmrala v odgovor, z ustnicami nekje pri njegovem ušesu, da je njen topel dih pobožal njegovo uho. ni bila dekle, ki bi ga bilo mogoče kupiti – v to ni bilo dvoma. »prav tako kot dobro veš, da mi je vseeno, kako dobro boš plačal,« se je umaknila, se izmuznila iz njegovega naročja ter se sprehodila okrog njegovega fotelja. ko se je ustavila, je stala nekaj korakov pred njim – njena levica je popravila naramnico modrca, ki ga je prej premaknil, nato pa je njena dlan počasi spolzela po njeni koži navzdol. »in lahko ne bi. mislim, da mi tole povsem ustreza. ti ni všeč?« je vanj uprla svoje temne oči, nato pa stopila bližje, da bi začela s plesom.