KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

blood is thicker then water --

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
axel wardell
axel wardell

Female Sagittarius Rooster
število prispevkov : 239
cash : 465
street reputation : 215
tvoja starost : 30
starost lika : 33
group : police
kraj rojstva : texas, usa.

blood is thicker then water -- _
ObjavljaNaslov sporočila: blood is thicker then water --   blood is thicker then water -- EmptySob Apr 20, 2013 9:38 am

SISTER WANTED!

aaron je raziskovalni novinar iz new yorka, ki se je rodil blazno premožnima staršema. zanj bi potrebovala sestro - v vsakem primeru mlajšo od njega, ampak to po mojem ne bo tak problem, osnova zgodbe pa je v tem, da je pač njegov oče pred leti prevaral njegovo mamo in je bila deklica rezultat tega. oče je potem plačal njeni mami, da je ostala tiho, ji vsak mesec pošiljal denar in tako naprej, to pa je bilo tudi vse, kar se je tega tikalo. aaron za sestro ni nikoli vedel, dokler ni, recimo, pred nedavnim ko je bil na obisku doma našel nekaj položnic, pisem in vse skupaj raziskal ter prišel do vseh zaključkov.
dejansko nimam posebnih zahtev za vse skupaj. lahko je že obstoječ lik, lahko je nov lik, kakorkoli že, morda je odrasla v srečni družini in se ji niti sanja ni, da njen oče ni njen pravi oče... obstaja več variant te zgodbe. ampak z aaronom bi vsekakor dobila blazno zaščitniškega brata, ki bi se nemudoma navezal nanjo in jo skušal obvarovati pred praktično vsem.

anyhow, če je kdorkoli zainterisiran - pošljite mi sporočilo. aaron/saoirse/sebastian, v bistvu mi je vseeno, kam. thanks! smitten3

Nazaj na vrh Go down

blood is thicker then water --

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1