število prispevkov : 4 cash : 6 street reputation : 0 tvoja starost : 106
Naslov sporočila: gallagher, daniel ian Tor Avg 27, 2013 2:06 pm
DANIEL IAN GALLAGHER
age: twenty-eight | hometown: dublin, ireland | occupation: gangs | group: irish mob | face claim: tom mison
sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed.