KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Share | 

gallagher, daniel ian

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
andrew gallagher
andrew gallagher

Female Virgo Horse
število prispevkov : 4
cash : 6
street reputation : 0
tvoja starost : 106

gallagher, daniel ian _
ObjavljaNaslov sporočila: gallagher, daniel ian   gallagher, daniel ian EmptyTor Avg 27, 2013 2:06 pm

DANIEL IAN GALLAGHER

gallagher, daniel ian Tumblr_mrre4y1RfC1sfcrixo2_500

age: twenty-eight | hometown: dublin, ireland | occupation: gangs | group: irish mob | face claim: tom mison

sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed.  sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed. sem gre opis vašega lika. lahko je zapisan v tretji ali prvi osebi, po želji, lahko tudi v obliki dnevniškega zapisa ali bloga. v opisu zajemite osebnost, zgodovino, družino lika, po želji lahko dodate tudi druge strani. zapisanega se tudi držite, saj ko je opis enkrat sprejet ga ne morete več spreminjati - prav tako ne morete spreminjati face claima, starosti, imena itd. minimalno število besed opisa naj dosega 500 besed.

BEHIND THE MASK
ann.
plenty.
/

♥ MERCI BEAUCOUP, RUBY
Nazaj na vrh Go down

gallagher, daniel ian

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1