v lokalu je ostala še po koncu svojega delovnega časa in morda popila nekoliko več, kot bi smela. ampak ni bilo bistveno; vase je zlivala kozarce viskija in se zaklepetala z nekaj ljudmi, ki so bili prav tako kot ona zaposleni v klubu. bili so prijetni, po svoje. ali pa je bila ona preveč pijana, da bi ji še bilo mar. nenadoma se je odločila, da mora govoriti z njim. to se je zdelo bistveno; sploh po tem, kako so se stvari zadnjič končale. spretno se je prestavila do ivana, mu namenila najbolj nedolžen pogled in ga prosila, če bi ga peljal do njega – kjerkoli je pač že bil. ivan je bil tako ustrežljiv; nemudoma ji je pomagal na noge ter jo spravil do avtomobila, ji povedal, da je zelo posebno dekle in še preden bi se zavedla, kaj se dogaja, sta se odpeljala.
ko sta prispela, ji je z nekaj telefonskimi klici priskrbel številko sobe. imela ga je na sumu, da ga je spominjala na nekoga in da je bil zaradi tega tako ustrežljiv. pritisnila mu je poljub na lice in se odpravila proti sobi, v kateri naj bi bil tate. tega načeloma ne bi nikoli storila, ampak alkohol ji je dal pogum, ki ga ponavadi ne bi premogla. vsaj ne tako – vsa razumnost je nekam splavala in nadomestila jo je nuja po tem, da mu pove resnico. tako je potrkala po vratih in se naslonila na podboj. njeni lasje so bili razmršeni in šele zdaj se je zavedla, da je na sebi še vedno imela odrezane kavbojke in prosojno majico, ki je prekrivala samo njen čipkast temen modrček, ampak saj ni bilo važno, ker so se vrata nenadoma odprla in je pogled uprla v človeka, ki ga je morala videti. »tate!« je spregovorila, še preden bi lahko zaprl vrata ali pa jo odslovil. »nujno je! moram govoriti s tabo,« je naznanila in še preden bi lahko ugovarjal, se je spretno prerinila mimo njega v notranjost sobe in tam zagledala neko naključno dekle, ki je vanjo upirala presenečen pogled. »živijo! pojdi stran,« je s prstom pokazala na vrata in ji namenila grd pogled. »ne resno, tate je trenutno zaposlen,« ji je povedala in se namrščila, zaradi česar je dekle odstopicalo nekam do vrat, medtem ko se je grace usedla na posteljo, iz nog spravila svoje gležnjarje in v mislih skušala sestaviti svoj mali govor.
adrienne palmeiro
število prispevkov : 99 cash : 169 street reputation : 57 tvoja starost : 29
včasih se določeni sestanki niso mogli in niso smeli odviti na teritoriju kluba. bili so preveč tvegani. če je nameraval še naprej skrbeti za to, da za njegovimi nečednimi posli ne bo ostal niti en dokaz, potem previdnosti ni bila nikoli odveč. zato se je tega večera nahajal daleč stran od kluba v prijetnem majhnem hotelu na bližnji obali. bilo je dovolj stran, da ni bilo tveganja, da bi se sredi sestanka na vratih pojavil FBI z nalogom za preiskavo. bilo je dovolj blizu, da je lahko v primeru nevarnosti po najkrajši in najhitrejši možni poti prišel nazaj do svojega stolčka in imel obenem dober alibi – tam je sedel ves čas in nadziral še en pester večer v seks klubu. sestanek je bil že končan in navadno bi se odpravil nemudoma nazaj, če mu ne bi nov poslovni partner skupaj s pogodbo dostavil še čedno darilce v rdeči čipki in zanemarljivi oblekici. tanya iz belorusije, so mu povedali. sedel je na naslonjaču sredi dnevne sobe hotelske sobe in se brez sramu s pogledom sprehajal prek njenega telesa. bila je svetlolaska in njeno čisto nasprotje. vsekakor bo dovolj dober kos mesa, da se bo za nekaj uric porazgubil v njej in pozabil na trn v njegovi peti. se pretvarjal, kakor da grace fleming ni v filadelfiji in da ne dela zanj. ko ji je s prstom pomignil, naj se znebi tiste nadležne zakrivajoče oblekice, se je na vratih zaslišalo divje trkanje. v trenutku se je njegova pozornost preselila na vhod. za številko sobe so vedeli zgolj najbližji tesni sodelavci, nihče drug. odložil je kozarec žganja na klubsko mizico in se z odpeto srajico sprehodil do vrat. pogled skozi kukalo je razkril presenetljivo podobo in hočeš nočeš je moral odpreti vrata, preden bi povzročila tono hrupa in pritegnila pozornost osebja. ''pijana si,'' se je namrščil, ko je zavohal močan vonj po vodki in še nečem, ona pa se je medtem uspešno prebila v notranjost sobe in že ogovarjala njegovo nocojšnjo družbo. ''oprosti, tanya. pokličem te jutri, prav? dima mi je dal tvojo številko in dokončala bova... začeto,'' se je potrudil nameniti svetlolaski miren nasmešek, ko je odhajala skozi vrata. v trenutku, ko so se zaprla, se je besno ozrl proti rjavolaski: ''pogovoriti se bova morala o tvojem pretirano dobrem odnosu z ivanom. kaj za vraga počneš tukaj?''
grace fleming
število prispevkov : 56 cash : 105 street reputation : 47 tvoja starost : 31 starost lika : 29
nekoliko sumničavo je s pogledom merila dekle, ki se je odpravilo iz njegove sobe. njeno čelo se je vsekakor namrščilo, ko ji je zagotovil, da jo bo poklical jutri. »boš spal s tanyo?« je nenadoma bleknila vprašanje, ki morda ni bilo najbolj na mestu, a je bilo vsekakor dovolj zanimivo zanjo. »ne bi smel spati s tanyo. mislim, kdo ve, kdo vse je že spal s tanyo. lahko bi dobil kakšno bolezen,« ga je podučila. pa ne da bi imela sama kaj proti tanyi, ampak delovala ji je dovolj sumljivo. »ivan pravi, da sem zelo posebno dekle,« je trmasto našobila ustnice ob njegovih besedah. dejansko ji je bil po svoje celo všeč, ker je bil do nje vedno prijazen in ker ji je večkrat priskrbel prijazne tipe, za katere je plesala – kar je bilo dobro, ker tipi, ki jih je izbral ivan, niso bili grabežljivi ali nasilni.
»nisem pijana,« mu je namenila nasmešek in stresla z glavo, da bi to dokazala. »samo malo sem popila. bili smo v lokalu, v bistvu je bilo prav zabavno!« mu je zagotovila in se potem namrščila. »ne, čakaj. zakaj sem tukaj?« je ponovila njegovo vprašanje, spustila čevlje na tla in jih zbrcala nekoliko stran ter potem vstala ter zakorakala do njega. »tukaj sem, ker ti moram nekaj povedati in ker je pomembno da veš in ker če ti ne bom zdaj povedala, ti ne bom nikoli,« je naštela par razlogov. »tole bi morala povedati bolj počasi, potem bi imelo več smisla. ampak stvar je v tem, da je trezna gracie bolj… odmaknjena. ve, da je totalno zajebala in se vsak dan znova obremenjuje in krivi za vso sranje, ki se ti je zgodilo in zato hoče spoštovati tvoje želje in ostati stran od tebe, čeprav je vse skupaj navadno sranje. in ja, prav, pijana sem, toži me,« je zavila z očmi in se zbrala. »ne bom ti dolgo težila in ivan je tako ali tako rekel, da ga moram poklicati, ko bom hotela domov. ne rabiš skrbeti glede tega. če te slučajno skrbi. saj te najbrž ne.« spet se je namrščila, potem pa potisnila temne lase nazaj in pogled uprla v njegove oči, medtem ko jo je čisto malo zaneslo, kar je pospremila s komaj slišnim »opala,« in se zbrala. »čakaj, saj me ne boš vrgel ven, kajne?« je pogled sumničavo spet uprla vanj, tokrat z neko iskreno zaskrbljenostjo.
adrienne palmeiro
''da, grace. spal bom s tanyo,'' je prikimal in resnično mu zaradi lastnih besed ni bilo pretirano nerodno. lahko je spal s komerkoli je hotel, kar je tudi počel. odkar je prišel v filadelfijo, je povsem odmislil svojo zvestobo njej. če je v času njunega starega poznanstva vedno pazil, da so bila njegova dekleta spodobna in njena čista nasprotja, mu je bilo po zaporu domala vseeno. rdečelaske, rjavolaske, blondinke. vse je bilo isto. vse je bilo dovolj dobro, dokler niso spominjale nanjo. ''zato pa poznam funkcionalnost kondomov. preprečujejo širjenje bolezni. poleg tega je čista. bila je darilo in prišla je skupaj z zdravniškim potrdilom - ni neka cenena cipa,'' ji je vseeno dal zagotovilo, čeprav je menil, da je njena zaskrbljenost bolj plod alkoholiziranosti kot resne zaskrbljenosti. ''ivan te hoče podreti,'' je skomignil z rameni. seveda je bila zelo posebno dekle. s svojimi oblinami je imela vse značilnosti dobre viagre. ''malo si popila? z drugimi besedami, si pijana,'' je zavzdihnil, ko se je ustavil malce pred njo in spremljal njeno jecljanje ter opotekanje po prostoru. ''ne vem, zakaj si tukaj. jaz sem ti prvi postavil to vprašanje. a očitno se nameravaš sezuti,'' je privzdignil obrvi, ko so čevlji poleteli z njenih nog. dokler je stala na nogah, je bilo v redu. v trenutku, ko bo moral posredovati, pa bo nastal problem. sploh če jo bo moral ujeti ali preprečiti njen padec. en sam dotik bi lahko bil kapljica čez rob njegove nocojšnje nervoze. ''kaj če mi ne bi nikoli? mislim, da bi bilo bolje za oba,'' je predlagal, čeprav ga verjetno ni niti slišala, ko je takole vestno razglabljala naprej. ''za moje sranje sem kriv jaz sam. ni kriva gracie,'' sta o njej očitno danes morala govoriti v tretji osebi. ''ne bom te vrgel ven. bom pa poklical tvojega prijatelja ivana, da pride nazaj pote in te zvleče stran od mene, ker si pijana in boš rekla kaj, kar boš jutri hudičevo obžalovala.''
grace fleming
število prispevkov : 56 cash : 105 street reputation : 47 tvoja starost : 31 starost lika : 29
na njenem obrazu se je znašel nekoliko ogorčen izraz ob njegovih besedah. »kako to misliš, spal boš s tanyo!« je rekla in se namrščila. »ne moreš kar tako… no, teoretično lahko, ampak zakaj?« je vanj uprla svoje oči, ki so bile trenutno iskreno začudene. »bi me moralo skrbeti, da za darila dobivaš dekleta? mislim, tudi ona imajo čustva,« se je odločila in se namrščila.
»ivan me noče podreti!« je ogorčeno ugovarjala in se jezno namrščila ob misli na to. »ivan je, za razliko od tebe, do mene vedno zelo prijazen in je moj prijatelj,« ga je podučila. nekaj, kar se ji je zdelo pomembno. »in to je popolnoma v redu, ker v filadelfiji nimam veliko prijateljev. imam tebe, ampak ti si po lastni izbiri zdaj moj bivši prijatelj. ampak to je zelo žalostno,« je prikimala. »in seveda sem se sezula, si kdaj poskusil dlje čase stati v visokih petah? sploh ni tako zabavno kot izgleda,« mu je povedala z resnobnim izrazom na obrazu in se potem zasmejala ob njegovih besedah ter stresla z glavo. »ne, ne razumeš, tate. jaz ti moram povedati.« spet je odkimala, da je zanikala njegove besede. »kriva je gracie sama. ker je bila naivno, trapasto in zelo neumno dekle in ni sprevidela, kaj je počela,« je zavzdihnila, kot da bi jo gracie zelo razočarala. pa saj jo je. »in gracie je grozna oseba,« je tiho zamrmrala in umaknila otožen pogled vstran, dokler ni omenil ivana in je hitro zakorakala do njega. »ne smeš poklicati ivana,« ga je okarala. spet jo je zaneslo in oprijela se je njegove podlahti, da ne bi padla. »ker potem ne boš vedel. in morda bi bilo lažje, da ti ne bi povedala, ampak če ti ne bom povedala, me bo ubilo. ubija me že par let. vse odkar si zavrnil moj prvi obisk in sem vedela, da si ne boš premislil. in tako… tako zelo sem te pogrešala, veš? vem, da so bila vsa pisma normalna in sem samo vsake toliko časa omenila, da bi bilo lepo, če bi se oglasil… ampak nisem mogla napisati, da te pogrešam. da te potrebujem v svojem življenju in da nočem, da se stvari kar tako končajo. sploh ne po tem, ko sem ugotovila, da sem te vedno ljubila. vedno si bil tisti popoln človek, ki je bil tam zame. in jaz sem šla in vse skupaj uničila in zdaj sem tukaj in odrivaš me stran in jaz te še vedno dejansko ljubim in ne, veš kaj?« je zajela sapo, njene oči pa so se uprle v njegove. »edina stvar, ki jo bom obžalovala, bo to, da ti tega nisem zmogla povedati trezna,« je odločno pribila. »te lahko zdaj objamem?« je zamrmrala po trenutku tišine in ne da bi počakala na privoljenje, ovila roki okrog njega in naslonila glavo na prsni koš. »zame si edini in zdaj je vse skupaj postalo tako grdo in boli, ko me odrivaš stran,« je zamomljala, ne da bi se sploh potrudila in se prepričala, če jo je sploh slišal.
adrienne palmeiro
''spal bom s tanyo. saj veš kako to poteka,'' je zdaj ponovil kanček bolj razdraženo. saj ni vedel ali ga je bolj motilo, ker mu je pridigala, da z belorusinjo ne sme spati zaradi bolezni in ker se to ne spodobi, ali ga je bolj živciralo, ker ni napravila nekega ljubosumnega izpada in mu prepovedala spati s komerkoli drugim. saj ne da bi jo upošteval. ne bi je. čas, ko je imelo njeno mnenje zanj pomembno težo, je bil že zdavnaj mimo. ''se ti zdi, da se jim godi kaj hudega, če spijo z mano? vsa dekleta, ki jih dobim za 'darilo', so tukaj prostovoljno. če nočejo biti tukaj, lahko odidejo. dvomim, da bo tanya odšla. bil sem ji dokaj pri srcu, dokler se nisi ti prikazala na vratih in je napodila stran,'' je moral jezo preusmeriti nekam in najlažje je bilo vse usmeriti naravnost vanjo. če ji kreten od ivana ne bi povedal, kje se nahaja, potem bi zdajle užival v vitkem beloruskem telesu in jo uspešno pozabljal. tako pa je gledal, kako stopiclja po hotelski sobi. hotel jo je ustaviti in jo spraviti v posteljo, da bi čimprej odspala tole dozo alkohola. a zaenkrat je bila preveč budna, da bi mu tak podvig uspel. torej jo je moral nekako utruditi. ''zelo je prijazen in je tvoj prijatelj zgolj zato, ker te hoče podreti,'' je trmasto vztrajal pri svojem, ker ga je poznal in ker je vedel, kako moški razmišljajo. ''ne izgleda zabavno. izgleda privlačno. tvoje noge v visokih petah – prekleto privlačno,'' je odvrnil, ko je bosa stala sredi preproge in se počasi zibala proti njemu. njegov pogled pa je tičal na njenih bokih, odetih s kratkim odrezanim denimom. ''te je luke kdaj podrl, ko si nosila visoke pete?'' je bleknil preden bi se ustavil, ker mu je na pamet padla neka pogubna ideja o njenem povsem golem telesu z izjemo ubijalsko visokih pet. tako hitro se je znašla pred njim in pričela še hitreje govoriti, da je ni mogel ustaviti. ''grace, utihni, prosim te,'' je zamrmral vmes in pogled umaknil stran. lahko bi se pripravil do tega, da bi vse njene besede zdrsnile naravnost skozi njegovo prazno glavo, a poslušal jo je. in če bi se ta pogovor odvijal deset let nazaj bi bilo vse drugače. ''potem bi me morda morala nehati ljubiti. enostranska čustva se redkokdaj izplačajo,'' je pikro odvrnil, ko ga je znova brez opozorila objela. izvil se je iz objema in dlani ovil okrog njenih zapestij, med njiju pa postavil vsaj pol metra razdalje: ''vse, kar ti lahko dam, sta seks in denar. nič drugega, grace. če hočeš ljubezen, varnost in ne vem, kaj še vse. pojdi to iskat drugam.''
grace fleming
njena glava je pokimala ob njegovem vprašanju. seveda je vedela, kako vse skupaj poteka, ampak ni si mogla kaj, da se ne bi namrščila. »vse skupaj zveni zelo… živalsko? dekleta dojemaš kot kose mesa. to ni prav,« je mehko zavzdihnila, vedoč, da ga ne bo mogla spremeniti. trezna gracie bi bila ogorčena in vsekakor bi ta misel bolela. njeno pijano verzijo je skrbelo za dekleta. »in misel mi ni všeč!« ga je obvestila in namrdnila svoj nos, čeprav ni bila prepričana, če mu je bilo za to sploh mar. ni izgledal tako. »izgledaš jezno,« mu je še povedala in se namrščila.
»ah, daj no! ivan pa že ne. res ni tako napačen,« so njene misli zavile v čudno smer in rahlo se je namuznila. »ampak ne vem, če bi spala z njim,« je skomignila z rameni, »sicer pa, komu mar,« je zaključila to misel. ni imela občutka, da bi bilo komerkoli zares mar, s kom je spala in s kom ne. to je bila njena stvar. njene ustnice so se ukrivile v nasmešek, ko je pripomnil tisto o njeni privlačnosti. ali o privlačnosti njenih nog, saj ni bilo bistveno. njeno čelo se je namrščilo ob naslednjem vprašanju in ugriznila se je v ustnico. »ne,« je tiho šepnila, »ampak luke je veliko bolj užival v drugačnem seksu,« je za trenutek tesno zatisnila oči in se znebila podob iz preteklosti, preden se je zbrala in pozornost usmerila na njegove besede in njene ustnice so se ukrivile v polovičen nasmešek. »morda,« se je strinjala z njegovimi besedami in nato skomignila z rameni. »ampak samo morda.« tega ni bila zmožna, ne zares. a še preden bi mu to lahko povedala, se je izvil iz njenega objema in njegovi roki sta se ovili okrog njenih zapestij, medtem ko so njene velike oči presenečeno zamežikale vanj ob njegovih besedah. »torej bi spal z mano?« je tiho zamrmrala in s pogledom za trenutek zdrsnila do njegovih ustnic, preden se je vrnil k njegovim očem. »ker si tudi meni precej pri srcu. tako kot tanyi,« je dejala in se nenadoma vzravnala ter se otresla njegovih rok na svojih dlaneh. »prav, bolj si mi pri srcu kot tanyi,« je našobila svoje ustnice in ugotovila, da ga noče izgubiti iz svojega življenja. ne zdaj, ko ga je komaj našla. in zaradi tega je oči uprla naravnost v njegove. »seks, tate. rekel si, da mi to lahko daš… in to hočem,« je odločno naznanila, kot da bi šlo za nekaj povsem naključnega, ampak bilo je pomembno. zvenelo je tako poceni, ampak ne bi ji moglo biti bolj vseeno, ker se je šlo zanj.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pet Avg 16, 2013 12:22 pm
res je bilo smešno, da mu je pridigala o njegovi zasebnosti in odnosu žensk. zaradi ene ženske je pristal v zaporu – ker je hotel braniti njeno čast, neumna kavalirska poteza, ki ga je stala nekaj let življenja. vendar je bilo najbolj ironično to, da ničesar ne bi spremenil. znova bi kretena zaril v pločnik in znova prestajal tri leta kazni v zaporu, če je to pomenilo, da je bila ona v enem kosu in brez nasilnega moža, ki bi jo mrcvaril. ''že dolgo nazaj sem se navadil, da ljubezen niso ravno rožice in romantika. ne vidim potrebe, da bi jih dojemal kako drugače,'' je odvrnil in se nato namrščil ob njenih besedah: ''misel name s tanyo? misel na to, da jih je bilo verjetno več in se ne počutim niti malo krivega, vsakič ko v posteljo spravim kako žensko in naslednji dan pozabim nanjo? kaj točno ti ni všeč?'' njegove preference glede žensk so se vedno tesno navezovale na uspešne močne ženske, ki se naslednje jutro ob njegovem morebitnem odhodu ne bi zlomile v kupček nesreče. a večinoma je ostal. kasneje spet občasno poklical. ''drugačnem seksu?'' je besedno zvezo izrekel skozi stisnjene ustnice, ker ni razumel točno, kaj naj bi spadalo pod drugačen seks. je ciljala na pretirano grobost? na kakšne izprijene igrice, ki se jih je hotel igrati? morda bi pobegnila, če bi na dan potegnil lisice in jo golo priklenil na ogrodje postelje, povsem prepuščeno njemu na milost in nemilost. ''ne morda. vsekakor, grace. ne ljubim te več,'' je odkimal, malce prehitro. ''precej dober približek popolni fatalki si. kdo ne bi hotel spati s tabo?'' je skušal njegovo prejšnjo trditev preurediti tako, da je izgledalo, kakor da se je šlo zgolj za nekaj fizičnega. kakor da se mu je zdela privlačna in je bilo to vse, kar je videl na njej. kot da je ni poznal v dno duše. ''saj se šališ,'' se je najprej še nasmehnil, ko je naenkrat pristala na ponudbo, a ko je tako resno strmela nazaj vanj, je ugotovil, da se ni šlo za igrice. ''resno, grace? pripravljena bi bila skočiti med moje rjuhe, ne da bi pričakovala, kaj v zameno? zgolj seks?'' se je namrščil in zavzdihnil ob tistem, kar bi moral reči: ''pijana si. zdajle ni dober čas za napravljanje podobnih odločitev.'' vendar dlje kot ji je vračal pogled, bolj se je zdela ideja pravšnja. prizadel bi jo in ona njega. ena sama noč brezskrbnega seksa bi najverjetneje prizadela oba. zato ni znal najti ustreznega pojasnila za dve usodni besedici: ''...sleci se.''
grace fleming
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pet Avg 16, 2013 12:39 pm
»ni mi všeč…« je začela, potem pa za trenutek obmolknila in skušala dojeti, kaj točno ji ni všeč. z roko je ne preveč prepričano nakazala na nekaj v zraku in šele potem nadaljevala, »to. ni mi všeč, da si z drugimi ženskami. ja, to mi ni všeč,« se je odločila in pokimala, kot da bi potrdila svoje besede. morda je prej imela občutek, da jo moti njegovo ravnanje z ženskami, ampak vedela je, da je bil – na koncu vedno – zelo dober človek, ki ne bi nikoli prizadel nekoga na način, ki bi bil neprimeren. sama pri sebi se je namrščila ob njegovem vprašanju. »ne, mislim, da nočeš vedeti, kaj je drugačen seks. potem bi ga hotel še enkrat ubiti,« je dejala in odvrnila pogled. ni bilo bistveno. ne več.
»ja,« je resnobno pokimala. »mislim, ne,« se je popravila in pogled uprla vanj. »očitno je, da me ne. ampak to še ne pomeni, da te jaz ne,« je razložila. »pač, morda bi te morala nehati ljubiti. ampak morda te ne bom. kaj pa vem, trenutno je vse dokaj zapleteno,« je delila z njim in mu namenila šibek nasmešek. »samo da ne bom več govorila o tem, obljubim,« je hitro rekla in položila prst na svoje polne ustnice, »psst,« je pokimala, kot da bi s tem hotela pokazati, da je mislila resno. presenečeno je uprla pogled vanj in rahlo nagnila glavo, ko je premišljevala o njegovih besedah. dober približek fatalke? to bi moral biti kompliment, vsekakor. zato se je samo nasmehnila in v roko ujela pramen las, da se je zamotila, ko ga je ovila okrog prsta. »ja, tate,« je trmasto dvignila glavo in pogled uprla vanj. »odločitev nima zares veliko veze z mojim stanjem,« ga je obvestila in pogled zdaj skoraj izzivalno uprla naravnost v njegove oči. in po trenutku tišine je spet spregovoril in njeno srce je podivjalo, medtem ko sta njeni dlani prek glave počasi potegnili tisti ubogi izgovor za majico in je blago pristalo na tleh. morda je bila pijana – vsekakor pa ne tako pijana, da ne bi vedela, kako se mora počasi sleči in mu ponuditi dober razgled in odlično predstavo. sklonila je glavo, ko je odpela gumb na kratkih hlačah, nato pa so njene oči ujele njegove, ko so odpete hlače zdrsnile po njenih nogah in je stopila naprej; njeno telo je bilo zdaj odeto samo v temne čipke, ki so tako dobre poudarjale njene obline. obstala je pred njim, njeni dlani pa sta zdrsnili pod njegovo majico in njeni nohti so nežno zdrsnili po koži, dokler se ni njena levica zasidrala na njegovem hrbtu in je njena desnica čisto počasi po njegovi koži zdrsnila od strani telesa do gumba na njegovih hlačah, medtem ko je vanj uprla svoj pogled.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pet Avg 16, 2013 1:44 pm
she finally had a taste of her own medicine. what did she think? that he enjoyed seeing her with that dickhead for all those years? enjoyed going to bed, knowing that she'll be sleeping beside her bastard husband and let him touch her in the most decadent sinful ways possible? the mere thought of her with someone else was excruciating. and for some reason he felt a little better about himself, now that she admitted it bothered her too. ‘’I don’t care. I can fuck whoever I want, any way that I want, as much as I want,’’ he fumed. no need for her to know that the only reason he screwed his way through female population of philadelphia was her. trying to forget her. ‘’did he forced himself on you?’’ he almost hissed and she was so very right. he wanted to kill him one more time, even if he didn’t know exactly what happened. but for fuck’s sake. how was that dickhead so blind? how could he hurt her? her face was incredibly graceful. her body made to be cherished and not brutalized. his eyes followed her gestures as she raised her see-through shirt and let it fall to the floor. her breasts spilling beautifully over two lacy cups. his command was wrong. he shouldn’t have said those words. but right now, when her denim shorts were slipping down her long legs, it felt right. he lifted his gaze as she stepped out of the shorts and towards him. he could spend ages just staring at her perfect body. those soft feminine curves. she was absolutely perfect. a masterpiece. a work of art. and she’ll never be his. of that he was sure. he stifled a groan as her hand slipped under his shirt, reaching behind to his back, her right one unbuttoning the front of his pants. his hand shot out quickly, fingers closed around her wrist. ‘’I said undress yourself. not undress me, not lose the shirt and the shorts. undress yourself,’’ he pushed her hand away and stepped towards her. she just had to step back, and back, and back. right until the small of her back hit the cupboard behind. ‘’you should have left those heels on,’’ he remarked and finally let his eyes roam down and down. ‘’I can’t be soft, I can’t be gentle. I can’t give you stars, moon, promises. but I can make your forget him. I can do that,’’ he muttered and then his hand was on the insides of her thighs, until it met the material of the lacy strings. and tore them away. ‘’you’re still not naked, grace, we have a problem. the bra. lose it.’’
grace fleming
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pet Avg 16, 2013 4:38 pm
her face was all serious as she nodded in agreement. “yeah, I know you can. I know you do. and I also know I shouldn’t care, but I still care. a little.” her voice sounded stubborn now, but she didn’t push it. “hush about that, remember?” she just had to not think about that and it would all be okay, that was the trick. she was drunk enough to believe it. she looked into his eyes and frowned a little as he asked the question she didn’t really like. “well he was rarely nice to me when it came to that. he used to… do all sorts of stuff and wouldn’t stop when I begged him to. my body used to be… bruised. badly. it was awful,” she whispered like her husband was still around; like she was scared that he will hear her and punish her for admitting that.
his fingers were suddenly wrapped around her wrists and she was scared for only a second as the flashback appeared before her eyes. she pulled herself together quickly. it was tate – he would never hurt her, right? she believed that much so she just bit her lip instead of saying anything. she moved and now she was trapped between his body and a cupboard and she suddenly realized that she didn’t even mind that. any of it. it felt weird doing this with the person she grew up with, but it also felt like the only right thing. “as long as you can make me forget,” she murmured and caught her breath when she felt his hand on her body. she did what he told her to do – her bra slipped off her body and suddenly she was naked in front of him and her big eyes were staring into his. “like this?” she asked quietly and her hand slowly slid down his skin on the arm in the most innocent gesture – she just wanted to touch him; to feel his warm skin under her fingertips again.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pet Avg 16, 2013 6:52 pm
he felt the need to worship every inch of her body. maybe because she never knew what it felt like to be gazed upon in utter astonishment. maybe because her husband never realized just how special she was. he saw that fraction of fear in her eyes as his fingers wrapped themselves around her wrists and stopped her efforts to get him out of his clothes. he needed to be careful. needed her to understand that he would never hurt her. there was a thin line between pain and pleasure, that was something she needed to learn. one walked hand in hand with the other. ‘‘do you really love me?’’ he wondered out loud. his eyes followed her bra as it slowly dropped off her body. and then she was gloriously naked. ‘’fuck… you're beautiful,’’ he replied and didn't even register her touch on his arm. it was such a perfect contrast – how she was completely bare and he was still fully dressed. ‘’he was a fucking fool,’’ he snapped and leaned backwards, away from her. ‘’you know how the storms in summer are always something welcomed? something that comes out of nowhere in the middle of drought and that fresh drizzle is the best thing that happened in days, weeks,’’ his finger followed the path of her thighs, up over her hip bones, her navel, between her breasts. up and up, and stopped on her lips. ‘’you're like that. and yet you’re not. because…’’ he stopped and looked up to her half-misted eyes. she was drunk, he needed to remember that. ‘’you need someone gentle. someone who won’t hurt you. I can’t promise you do that. I can’t promise you that I won’t feel the need to fuck you up that wall and leave a bruise behind. or bend you over that table and…’’ he dropped his hands, made a few steps back. ‘’you’re too perfect. I can’t ruin you.’’
grace fleming
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pet Avg 16, 2013 7:10 pm
she smiled when the question was asked. “yeah, I do,” she whispered in reply, “I love you,” she continued and closed her eyes for a second. “I love you, I love you,” she quietly repeated – so quiet that she wasn’t even sure if he heard her, but that wasn’t the point. “and I know I needed way too long to realize that and that it is too late now and I know; I was listening to you and I will respect that, but I do love you and I don’t think…” her voice got lost for a second and then she looked him straight into his eyes, “I don’t think I can stop.” she was thinking a lot about that; and those conclusions were made when she was completely sober.
her body shivered when his hand was touching her bare skin. it was like fire; it felt like electricity and yet it was quite amazing and grace found herself completely comfortable and calm. she felt safe; and that was something new for her because she didn’t feel safe in a long, long time. “I am not afraid, tate,” she murmured and shook her head, “not of you,” she smiled a little. this was her being honest. this evening was all about her being honest and telling him everything she needed him to know. maybe she didn’t choose the best way possible, but she had to do something. “and I don’t mind you doing any of that. you… you feel safe. and I am not a fragile thing,” she needed to remind him of that and she felt a weird fear as he took a step back. “don’t do that,” her voice was calm as she looked at him again. “you could never ruin me.” she moved towards him, but stopped a step or two away from him. “kiss me,” she whispered; a quiet demand now hung in the air between them.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pet Avg 16, 2013 7:35 pm
he waited for far too long to hear her say those words. it felt surreal. and she was right – it took her way too long to realize that and it was too late. because even though he knew that his love for her will never completely fade, it was impossible for him to put himself out there once more. the last time he did that with her, she walked all over his heart. he won’t give her the chance to do it again. but still. those words settled into his heart and they’ll stay there. of that he was sure. ‘’you should be afraid,’’ he objected and then managed to pull his lips into the tiniest of smiles. it was barely there but yet it was. he stopped in the middle of another step as the calmness of her voice broke through his barricades. he looked up to see her slipping away from the cupboard and towards him. he heard her whisper. he did. it wasn’t even an inquiry, it was a demand. it happened out of the bloom. the distance was defeated and he put his arms underneath her thighs pulling her up and making her wrap her naked legs around his hips. he crashed her into the nearest wall, supporting her wright as if it was nothing. one of his hands was settled on the wall for balance, the second one unzipping his pants and getting rid of the belt. her lips tasted divine. he kissed her right away, a moment after she asked his lips were already on hers. he nipped her bottom lip not exactly gently and then his mouth moved to her neck, kissing her jaw, her collarbone, every possible inch of skin he could get under his lips. yes, he should’ve had a better self-control. he should’ve taken another step back, away from her. his belt finally gave up and without any further ado he pushed inside her, groaning as her tight wetness embraced him. ‘’shit.’’
grace fleming
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pet Avg 16, 2013 8:03 pm
this time she didn’t even say anything when he spoke; an insignificant smile appeared on her face and it almost seemed like she took his words as something funny. she could never be afraid of him. yes, he might have freaked her out a few times but by now… it wasn’t even important anymore. she knew him and she basically grew up with him and he was that amazing person she once abandoned and felt sorry for it since then. she was such a foolish girl and she knew she wasn’t going to make that mistake again, even though she strongly doubted she will ever get a second change.
maybe it was just the slow perception of movements that came with drunkenness, but she didn’t see it coming. she asked for the kiss and now there he was; his lips on hers. she felt him pick her up and she wrapped her legs around him almost immediately. the kiss was amazing and it sent shivers down her spine. all of it somehow felt right; she almost felt like she was waiting for this for years; like she was waiting to be his and that was the only thing that mattered. she moaned and she didn’t even realize that her breathing was much faster now and her heart was beating in her chest so hard she actually had a feeling of it bruising her chest. but it wasn’t important. without any warning he was suddenly inside of her; grace stopped breathing for a second and she had to tilt her head back because of everything. she didn’t even realize she said his name out loud a few times or that her legs wrapped themselves even tighter around him and that she was pulling him closer. her hand embraced his jawline and she looked him the eyes again, hoping to find something – anything – there. and all of a sudden she smiled and moved her head just a little; her forehead rested on his. “I’m happy,” she quietly admitted while still catching her breath and then leaned back on the wall without looking away from his eyes. “fuck me, tate.” her voice was quiet again, but he heard her and that was all that mattered.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: oakura motel Sob Avg 17, 2013 8:11 pm
just the way she moaned his name as hi buried himself inside her was enough to almost completely undo him. and even if he knew that tomorrow she’ll egret it, he couldn’t bring himself to back away. there was no hesitation in her movements. she was pulling him impossibly closer and he stilled himself inside, just to catch a breath. her hand clasped his jaw and forced him to look at her. and then she smiled. and his heart beat increased by millions. ‘’grace…’’ he mumbled her name and her little admission did weird things to his insides. ‘’you deserve to be,’’ he nodded and it took all of his efforts to just stand still and not think about how tight she was and how much he needed to move, even if they’d drill a hole through that wall. he needed to have her. all of her. that’s why her next words were like a sweet poetry to his ears. he didn’t nod, didn’t voice his approval. he just held onto her body, onto the wall. he didn’t even have enough strength to kiss her again. every single cell of his body just wanted to claim her and the way her back hit the wall each time he slammed back inside her will surely leave a mark behind. for some reason he liked that idea. he never looked away, because he wanted to see her face when she’ll come and he wanted to hear her scream his name. ‘’do you…’’ he started to say and his thrusts started to increase in speed and potency: ‘’…love me. do you love me?’’ for fuck’s sake he was pathetic. he will never say it back but a small selfish part of him wanted to be reassured every minute that he had her heart. even if he had no use of it. he groaned as he back hit the wall one more time, feeling her tightening all around his cock.
grace fleming
Naslov sporočila: Re: oakura motel Sob Avg 17, 2013 9:37 pm
she felt amazing. it wasn’t just the warm illusion she got from the alcohol – the night was flawless, it was somehow sparking and it felt magical. she was aware of the fact that alcohol did have a lot to do with it, but most of it was his fault. she didn’t even realize how much she actually missed tate until the moment she saw him again and now… whatever this was, she was enjoying herself. she saw doubt in his eyes but she couldn’t care less. he was hers. it might’ve been just for a few short moments, but he was hers and she was his to take. “most of the time I don’t even care,” she replied; she actually didn’t really believe in happiness for herself because she didn’t even believe that she was a good person.
she would probably let him do anything at this point. he was everything she could ever imagine him to be like; she just held tight and wrapped her legs around him a bit tighter so he was able to have a great access to her. she didn’t look away from his eyes, not even for a second. it was too important for her to do that; she had to see, she had to know even though the sober part of her knew that he would never really let her see anything. she didn’t even realize that she moaned again and bit her lip because of everything he was making her feel and then there was that little smile on her lips again – it wasn’t even a real smile, it was a half-smile as she tilted her head back again and closer her eyes. “oh, shit,” she murmured and then looked him into his eyes again, “yes. yes, tate, I love you,” she admitted again and she knew she was being close to the climax. her nails dug into his skin as she came and she didn’t even realize that her eyes widened and that she called his name and then her body shivered and shook in his hands.
adrienne palmeiro
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pon Avg 19, 2013 7:25 am
perhaps it were her words. perhaps it was the delicate tension between their bodies that brought them both over he edge at the same time. he pushed his face into the crook of her neck, groaning against the feverish skin as she clenched down on him, making him lose the last bit of control. they both held on to each other and minutes could have passed by when he finally moved. her body was still shivering, his breaths coming out as short pants. he pulled himself out of her then slowly dropped her back to the floor. one hand was still on her, making sure she was able to stand, while the other one fixed himself, pulling his pants back over his hips and then zipping them up. ''i used to love you too,'' was the best he could give her as he kissed her forhead and then lifted up her naked body into his lap, taking her toward the bedroom. this was all he had to offer. sex. and nothing more. because a long time ago a girl broke his heart and he never got over it. years went by and he still couldn't face the truth – that back then she didn't want him. she wanted something else, something that was by far worse for her. and even if the girl changed her mind now, he couldn't risk it all again for her. he was selfish like that. he lowered her onto the bed and covered her up with sheets. he sat down beside her but made no further movements to join her. ''you are wonderful, grace. beautiful,'' his hand caressed her tangled black hair and his eyes dropped to her lips, puffy from kissing. ''i wish there was another way,'' he gave her a sad smile and then kissed those lips with a simple peck: ''sweet dreams.''
grace fleming
Naslov sporočila: Re: oakura motel Pon Avg 19, 2013 11:17 am
she was still amazed and quite dizzy from everything that happened. the world was spinning around her on the most lovely way possible. she was yours, she realized that now. she might’ve fucked everything up years ago and she was quite certain that she lost him back then, but for now, this was good. everything was good, they were together and even though it was just for that little amount of time – it was enough. it was worth it. her lips curved into the tiniest smile when he spoke and she knew that had to be okay.
he picked her up as easily as she would be a feather. she felt light and safe in his arms and she cuddled her face somewhere near his neck, just because she could. she was tired and she was in bed. she moved a little; just enough to make herself comfortable and pulled the sheet closer so she was somehow hugging it now. she opened her eyes and looked at him when he spoke. “but I really do love you,” she whispered with a smile on her face and then her eyes were closed again – she was too tired to keep them open. and when she woke up in the morning, she was alone. she needed a few moments to realize what was she doing in the strange bed naked, but then she just smiled, got up and dressed herself before walking out of the room.